Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 02:30:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kina i Rusija, ili EU,Zapad???  (Pročitano 26589 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@zemunac,izvlacis stvari iz kontexta
Ovi su bili fasisti...to sam hteo reci...
Onda kazes da su totalno isti,ali su Rusi bili njihovi Vekovni okupatori...
Uostalom to i nije tema...
Ja mislim da su se oni ovim potezom zestoko zajebali,bez obzira na to sto su u EU...

Nazad na temu... Smile

Pa i ja mislim da su se zajebali i to sam već napisao. Rekao sam da su zabili efektan autogol. Zna se šta znači kad neko postigne autogol.

Drugo, to što su Rusi bili okupatori, ne znači da ljudi nisu slični. Antropologija kaže da su veoma slični.
A kad već pominješ fašiste, da li znaš koliko je Ukrajinaca i Belorusa dobrovoljno pristupilo SS-u u to vreme. Rusi su generalno neomiljeni u tom delu Evrope, to je činjenica. Kao što su Turci neomiljeni na Balkanu, osim kod Bošnjaka. Iz istorijskih razloga.

IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@zemunac,izvlacis stvari iz kontexta
Ovi su bili fasisti...to sam hteo reci...
Onda kazes da su totalno isti,ali su Rusi bili njihovi Vekovni okupatori...
Uostalom to i nije tema...
Ja mislim da su se oni ovim potezom zestoko zajebali,bez obzira na to sto su u EU...

Nazad na temu... Smile

Pa i ja mislim da su se zajebali i to sam već napisao. Rekao sam da su zabili efektan autogol. Zna se šta znači kad neko postigne autogol.

Drugo, to što su Rusi bili okupatori, ne znači da ljudi nisu slični. Antropologija kaže da su veoma slični.
A kad već pominješ fašiste, da li znaš koliko je Ukrajinaca i Belorusa dobrovoljno pristupilo SS-u u to vreme. Rusi su generalno neomiljeni u tom delu Evrope, to je činjenica. Kao što su Turci neomiljeni na Balkanu, osim kod Bošnjaka. Iz istorijskih razloga.

Znam ja sve to...alo odosmo u off... Smile
Ajmo malo po temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

tako da amerika nije kriva, vec drzava koja dozvoljava kapitalisti takvo ponasanje!

Ма јес, Америка никад није крива, ни кад тај капиталиста позове њихове трупе да интервенишу. Вероватно ни за Ми Лај нису криви Smile

U Kini vecina ljudi zive na ivici bede. Privredni rast Kine ne znaci i njen realni tehnoloski rast, jer se uglavnom zaposljava jeftina nekvalifikovana ili nisko kvalifikovana radna snaga koja srafcigerom sklapa proizvode stranih kompanija. Najbolji kineski mozgovi ne ostaju u Kini, vec odlaze u Zapadnu Evropu ili Ameriku.

То има друфу страну медаље. Људи одлазе из Кине да се запошљавају у другим земљама и то може да значи и демографску снагу Кине. И поред политике једног детета! Не само стручни, већ и ниско образовани. Целе фабрике у Румунији запошљавају Кинезе, Румуни су отишли даље. Варвари су долазили у Римско цаство зар не. Мени се свиђа варваризација Европе и Америке.
Кинези су ту само мањи део. Они су преплављени имигрантима из Лат. Америке, односно арапских земаља. О томе не треба ни причати. У таквој ситуацији просечна породица азијатског порекла у Америци зарађује више од породице европског порекла. А ови Азијати (пре свега Кинези) се не мешају много са другима, затворени су, чувају своје вредности. Многи шаљу своју децу на школовање у Кину. За Америку не знам, али у Европи је то пракса код Кинеза.

Друго, причаш о Кини како да је тотална беда. Не знам само како се прави оваква зграда?
Помоћу штапа и канапа?!? Smile

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne znas? Lepo se nacrta zgrada na kompjuteru. Ali moras obavezno da pevas dugotrajno pesmicu `tamo su kuce od cokolade, prozori su od marmelade` i onda snovi postaju realnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Citat
Друго, причаш о Кини како да је тотална беда. Не знам само како се прави оваква зграда?
Помоћу штапа и канапа?!?
jbt.
ako ti ta zgrada znaci da je drzava super onda Smile
samo je bitna zelja...i albanija bi mogla da skupi za tako nesto, samo, da li se to isplati?
mislim, sta, jel sad treba da kacim ovde slike iz amerike i evrope?
da kacimo svi mi ovde zapadna cuda?
ajde, presaberi se i ne ponasaj se ko deriste. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
decki a po cemu se zna kolko je neka drzava jaka? po rudnom i mineralnom bogatstvu... po deviznim rezervama, ne?.... koje je najvece gradislishte u svetu? el neko od vas bio u kini, pa tak razboriti spika? i gde je bil, na severu, jugu, gradovima....

il vi to decki onak odokativnom metodom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Odokativni su oni u svemu, to im je manir. Dobro si primetio.

A te price da u kini rade deca i da se zivi u totalnoj bedi su nebuloza. To je zemlja koja polazi iz bede a ima ogromnu stopu privrednog razvoja i solidan rast standarda.

Ne to nije klasicna americka kolonija kao neke drzave u Indokini. U danasnjoj kini deca ne rade u fabrikama, zene se ne prodaju radi prostitucije...
A rast standarda se najbolje vidi po tome sto kina uvozi sve vise energenata, znaci kupuju se i voze automobili...
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
A rast standarda se najbolje vidi po tome sto kina uvozi sve vise energenata, znaci kupuju se i voze automobili..
tesko da bilo ko zeli da tvrdi da tamo se tamo ne desava rast i razovj privrede! to je trend i u drugim azijskim zemljama!
Citat
A te price da u kini rade deca i da se zivi u totalnoj bedi su nebuloza.
imaju taj problem sa provincijama!
postoje citavi delovi kine gde je situacija u prvao ovakva! i kinezi imaju problem sa njihovim tajkuncicima, progooglaj mozes dosta toga da procitas na tu temu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ja nisam neki veliki zagovornik okretanja Kini ali kada vidim kako se Kina ovde od nekih ljudi neargumentovano omalovazava onda moram da reagujem.

Moram da priznam da nisam video nigde da se u kini izrabljuju deca, ali ko zna, velika je to zemlja, mozda vlast ne moze da iskontrolise bas svaku zabit.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Ja nisam neki veliki zagovornik okretanja Kini ali kada vidim kako se Kina ovde od nekih ljudi neargumentovano omalovazava onda moram da reagujem.
ovde niko nije "omalovazavao" kinu, samo se tvrdi da to okretanje kini je glupost koja je nemoguca!
kako neko moze da se okrene zemlji koja je toliko udaljena i sa kojom tesko da ima bilo sta zajednicko!
sa kinezima imamo neke trgovinske ugovore, i u buducnosti ce biti tako!
ali na njih racunati i njih uzimati u obzir kada govorimo o ulasku u eu je neizmerna glupost!

pa ako hocete u ekonomskom smislu nama preti opasnost od kine, kao clanica eu bi bili deo nekih krupnijih i jacih ugovora, gde bi smo imali vise koristi kao drzava!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 02:30:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.