Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Katolicki svestenik pokatolicuje Srbe u Prizrenu!  (Pročitano 18151 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
jebiga staces, kad im je dupe gladno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ok, dobro.. a po cemu su to onda katolici gori kad to gledas?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Ne znam da kardinali baš voze Mercedese, ali dobro, shvaćam poantu i na potpuno sam istoj crti razmišljanja. Samo te pitam nije li nešto otišlo u krivo ako auto smatraš bogatstvom i mjerilom svega? Te vile su građene davno i danas kardinali i svećenici samo žive u njima, a ako se grade novi stanovi grade se racionalno i ekonomično. Crkva se uvijek brinula i brine se za siromašne, no očito ne dovoljno, ali sam siguran da svaki siromah koji dođe na vrata Crkve neće otići gladan.
Kad smo već kad stvarnih podataka, istina je da među više od milijardu kršćana svećenika i redovnika ima manje od 1% i zar stvarno misliš da sva imovina koju posjeduje tih 1% ( maksimalno) može, samo, nahraniti svu sirotinju i koliko dugo, jednom, dvaput, jedan dan, mjesec dana...?
I na kraju jedna biološka napomena. Debljina nije dokaz bogatstva, nego dokaz bolesti, jer se čovjek deblja od loše hrane, a ne od dobre i to što su svećenici, ali i većina ljudi debelih pokazuje samo da je civilizacija bolesna, a ne zdrava. Očito nešto u vrijednostima ne odgovara kad se odražava na čovjekovu psihu i na njegovu "neutaživu glad" za matrijalnim.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
pa voze mercedese samo malo otvori oci i videces istinu, ti znas koliko kosta kirija stana u vatikanu za kardinale?          USD $65000 mesecno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam debljinu za primer naveo jer znam mnogo slucajeva gde svestenici seoski ne postuju post i samo idu sa slave na slavu i vecere na veceru da se prezderavaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
@Sf
Upravo ti to i govorim. Prežderavanje je simptom bolesti.

@counter
Velim da ne znam da mnogi voze Mercedese, ali shvaćam što hočeš reći, no velim ti nemoj gledati samo automobile kao simbol bogatstava. Kad smo već kod Mercedesa, zamisli da uprava odluči da od svakog prodanog Mercedesa 10$ ( najjefriniji Mercedes košta minimalno cca. 30000$ = 0,04%) daje za siromašne. Koji bi to novci bili i koliko se dobra može s njima učiniti! No naravno, tu izlazi na vidjelo pitanje jesmo li svi dužni pomagati siromašne ili je to "posao" samo Crkve?

Citat

ti znas koliko kosta kirija stana u vatikanu za kardinale? USD $65000 mesecno.

Stvarno mi nije mi jasno što si ovime htio reći ( cijena stana ili uzdržavanje stana), pa pojasni da mogu prokomentirati.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Obrni, okreni, sve sto ste rekli svi ima neku tezinu. U stvari, rec je o jednoj korumpiranoj hijerarhiji koja se izdaje za hriscansku, a to u sustini nije.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Citat: Sasha1
Obrni, okreni, sve sto ste rekli svi ima neku tezinu. U stvari, rec je o jednoj korumpiranoj hijerarhiji koja se izdaje za hriscansku, a to u sustini nije.

Kršćanin = kršten; onaj koji pripada Kristu.
Kršćanska = ona koja je izgrađena na Kristu kao svome temelju i koja se ravna načelima postavljenim od istog temelja.
U čemu je problem?
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
koni nadam se da si citao bibliju, gledao filmove o isusu i o hriscanima, ako jesi onda ces moci da prepoznas pravu hriscansku kakvu je isus osnovao i ne kako su ljudi (pape) osnovali na njihovu volju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nadas se da je citao bibliju i sve to, a covek je teolog:)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.