Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Католички свештеник подржао хулигане у Београду  (Pročitano 5496 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Значе дозвољено је вређање свештених лица?  

Ако радиш у смени дај реци кад ти се та смена завршава?

Jee, pa sta je sada problem?
Moj stav?

Ok, I take that back, u redu je pricati protiv onoga sto ta vera propagira, posebno ako ste na visokom polozaju u crkvenoj organizaciji.

Inace, da, mera demokraticnosti jednog drustva se meri po tome sta je dozvoljeno reci dok god ne ugrozava slobodu drugoga. Ti mozes da vredjas Tadica, Cedu, Tomu, Seselja, zasto ja ne bih mogao Amfilohija, Artemija ili neke od katolickih svestenika? Zar to nije sloboda govora?

Smena mi se zavrsava u 14:30, ali ako ti bas smeta, obecavam da necu vise da se javljam na ovoj temi, samo jer sam dobro raspolozen od jutros. A i nemam nameru da se prepucavam oko stvari oko kojih se nikada necemo sloziti. Samo mi smeta to licemerje po kojem je ok vredjati pripadnike recimo muslimanske veroispovesti (treba li da citiram?) ali kada neko deset puta benigniju stvar kaze za nekog pravoslavnog svestenika, odjednom je to problem.
Seti se samo sta se pisalo o imamima i ostalim muslimanskim verodostojnicima iz Sandzaka. I to je ok. Zasto ovo ne bi bilo?

Budale su budale svuda. Kao da postoji neka razlika, samo su im mantije drugacije.

хоћеш да кажеш да и у геј популацији има будала? Smile

ма немогуће....и ти си хулиган Smile

Smile

Naravno da ima, kao i svuda.

Uvek sam bio ekstremista. Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 08:02:42 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
zasto ja ne bih mogao Amfilohija, Artemija ili neke od katolickih svestenika? Zar to nije sloboda govora?

Докажи то због чега их вређаш па их вређај колко оћеш, немам ништа против. Ал оно тамо је велика генерализација а не спомињање конкретних имена. Ни Слоба није то тако радио....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
zasto ja ne bih mogao Amfilohija, Artemija ili neke od katolickih svestenika? Zar to nije sloboda govora?

Докажи то због чега их вређаш па их вређај колко оћеш, немам ништа против. Ал оно тамо је велика генерализација а не спомињање конкретних имена. Ни Слоба није то тако радио....

Nemam sta da dokazujem, jer nikakvu tvrdnju nisam izneo. Smile

Samo sam rekao da za mene nema razlike izmedju katolickih i pravoslavnih svestenika, koliko god se oni trudili da istu naprave znacajnom. Takodje, osim sto druge.. stvari (da sam upotrebio drugu rec, opet bi se hvatao za to Smiley ) propovedaju, isti su i islamski verodostojnici, pa cak i gori.

Naravno, uvek postoje oni koji odskacu od tih tendencija. Koliko god ja bio protiv crkve, moram reci da je sadasnji patrijarh ipak onoliko normalan lik koliko bi se to moglo ocekivati od nekoga ko je na celu SPC.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Samo sam rekao da za mene nema razlike izmedju katolickih i pravoslavnih svestenika

Јок, рекао си да су и једни и други будале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Samo sam rekao da za mene nema razlike izmedju katolickih i pravoslavnih svestenika

Јок, рекао си да су и једни и други будале.

Pa da, dakle nema razlike. Smile

Ajde ovako da pojasnim. To je znacilo da i u jednoj i u drugoj struji postoje ljudi koji su vrlo problematicnih stavova koji nisu u skladu sa onim sto njihova vera navodno propoveda. To po meni nije eticki, licemerno je i stoga sam ih nazvao budalama. To ne znaci da su svi predstavnici jedne ili druge religije takvi, ali znaci da i u jednoj i u drugoj ima takvih. Da li je to ok?
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 08:28:33 od kokota »
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Не, то је значило да су сви будале, а ти се сад извлачи колко оћеш мада познат ми је твој став а познато ми је и то да кад мало мућнеш главом као сад схватиш да то и није баш тако односно да бар не треба генерализовати. Е сад због чега је то тако и због чега на први избацујеш толко мржње нисам се превише интересовао, мада Дух Секире је прилично разрадио ту тему о евротелетабисима верујем да би он имао одговор.. У сваком случају нема никакве са онима које називаш фашистима, исти принцип мржње свега што је различито само зато што је различито.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Не, то је значило да су сви будале, а ти се сад извлачи колко оћеш мада познат ми је твој став а познато ми је и то да кад мало мућнеш главом као сад схватиш да то и није баш тако односно да бар не треба генерализовати. Е сад због чега је то тако и због чега на први избацујеш толко мржње нисам се превише интересовао, мада Дух Секире је прилично разрадио ту тему о евротелетабисима верујем да би он имао одговор.. У сваком случају нема никакве са онима које називаш фашистима, исти принцип мржње свега што је различито само зато што је различито.

Oh, da, jesam. Samo procitaj recenicu polako. Niti sam bilo gde rekao "svi", niti bilo sta drugo.

Ja ne razumem vernike. Njihov nacin razmisljanja mi je krajnje stran. Ne mogu da se slozim sa njihovim stavovima u velikom broju slucajeva. Imam problem sa organizovanom religijom.

Ali, opet, smatram da sva prava vernika trebaju da se postuju. To sto smatram da je necija vera u najmanju ruku iracionalna i nerazumna ne znaci da bih zabranio ljudima da veruju u to, okupljaju se, mole svetim shpagetama ili sta god.
Uostalom, eto, kao sto neko rece, religija je kao penis. Ok je da je imas, ok je da se ponosis njome, samo je nemoj meni i mojoj deci stavljati u usta.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Takodje, osim sto druge.. stvari (da sam upotrebio drugu rec, opet bi se hvatao za to  ) propovedaju, isti su i islamski verodostojnici, pa cak i gori.

Да скокнеш до Ирана или САрабије па да то провериш и у пракси а?

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Да се поновим:

Сад ти пиши о својим ставовима навелико ал онај прави се видео тамо у оној реченици. Између 'сви су будале какве год да су има мантије' и 'ја их не разумем' је велика разлика. Нетрпељивост се не може сакрити, чак шта више избија на сваком кораку колико год је умотавао у шатро толерантност..

Зна се ко држи тапију на толерантност, јел тако Мргеце? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Takodje, osim sto druge.. stvari (da sam upotrebio drugu rec, opet bi se hvatao za to  ) propovedaju, isti su i islamski verodostojnici, pa cak i gori.

Да скокнеш до Ирана или САрабије па да то провериш и у пракси а?

Nekako verujem, mislim da ne moram proveravati.. Mada, rado bih skoknuo tamo, zasto da ne. Smile

Да се поновим:

Сад ти пиши о својим ставовима навелико ал онај прави се видео тамо у оној реченици. Између 'сви су будале какве год да су има мантије' и 'ја их не разумем' је велика разлика. Нетрпељивост се не може сакрити, чак шта више избија на сваком кораку колико год је умотавао у шатро толерантност..

Зна се ко држи тапију на толерантност, јел тако Мргеце? Smile

U pravu si. Netolerantan sam prema netolerantnima. Osim prema mrgecu, on mi je prirastao za srce.  Smile
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.