Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Католички свештеник подржао хулигане у Београду  (Pročitano 5432 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ма јашта ... у цркви Светог Марка је сам Синод организовао нереде и управљао младим хулиганима који цркву виде само кад пијани наврате за Бадње вече  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ма јашта ... у цркви Светог Марка је сам Синод организовао нереде и управљао младим хулиганима који цркву виде само кад пијани наврате за Бадње вече  Smile

i ne samo u crkvi  Smile   izasli da predvode klerofasiste  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Uvek me nasmeje shaman  Smile Smile

Crkva je uvek instruisala sve u drzavi pa tako je sigurno i ovde umesala prste Smiley

PS Da, ironican sam Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Учесници поворке Геј параде вређали монахиње испред Вазнесењске цркве

bas me zivo zanima kakav ce izgovor @koki da izmisli za ovo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
a i za ovo...

Svadbe usred uličnog rata

Matičarka opštine Stari Grad Gordana Zorić obavila je u nedelju 15 venčanja dok je po centru grada besneo ulični rat. Najneobičniji prizor tog dana bila je mlada koja u beloj venčanici trči do crkve između kordona policije i besnih demonstranata.

"Divljanje na ulicama nije me sprečilo da u nedelju obavim 15 venčanja - sedam u opštini i još nekoliko na različitim lokacijama u gradu - na Adi, Ušću, Voždovcu, Kalemegdanskoj terasi... Interesantno je da niko od mladenaca nije ni pomislio da otkaže venčanje, a nije bilo ni panike s obzirom na ono što se dešavalo na ulicama. To je potvrda da ljubav uvek pobeđuje", priča Gordana.

Ona kaže da zbog haosa na ulicama nije mogla da izađe u susret samo jednom paru koji je želeo da se venča na platou ispred Hrama Svetog Save, pa je umesto toga, venčanje obavljeno u opštini.

Među parovima kojima suzavac i kamenice nisu bili prepreka da izgovore sudbonosno "da" bili su Milena i Branislav Marković.

"Sve je bilo vrlo uzbudljivo i nesvakidašnje, nešto što ću sigurno pamtiti celog života! Da neće biti lako da se ode do matičara, shvatila sam već u nedelju ujutru. Ispred zgrade u kojoj stanujemo, na uglu Birčaninove i kralja Milutina, bio je kordon policije. Jedva su nas pustili da izađemo. Branislav i ja smo sami, polako, krenuli ka opštini Savski venac, gde je bilo zakazano venčanje. Ta šetnja je zaista izgledala nestvarno... Sa obe strane ulice stajali su policajci koji su nam salutirali. Ali pozdravljali su nas i demonstranti koji su nam dovikivali: 'Hvala bogu da vas ima i normalnih. Želimo vam svu sreću, mnogo dece!'", priča Milena Drvarević, od juče Drvarević-Marković.

Milena kaže da su suprug i ona da bi stigli do opštine Savski venac morali da se kreću alternativnim putevima i prohodnim ulicama, pa su na kraju umesto nekoliko stotina metara prepešačili više od 10 kilometara!

"Ali bez obzira na sve što se dešavalo u gradu, svi naši gosti stigli su na vreme na opštinsko venčanje, a potom i u crkvu na Kalemegdanu. Nikome od njih, na sreću, nije falila dlaka s glave, niti su im oštećeni automobili. Bilo je ovo zaista nesvakidašnje venčanje i za nas, a verujem i za naše goste", kaže novopečena mlada.

Nataša i Vladimir Turuntaš, lekari iz Republike Srpske, u nedelju su na trenutak usred sukoba na trenutak pomirli policiju i huligane. Kada su se posle venčanja ovi mladi ljudi prošetali kroz Beograd, kamenice su prestale da lete, a zamenio ih je gromoglasan aplauz koji je stizao sa obe strane.

Pre tri meseca Nataša i Vladimir su zakazali venčanje za 10. oktobar u beogradskoj opštini Stari grad, ne sluteći da će im se svadbeno veselje pretvoriti u spektakl kakav se može videti samo u filmovima!

"Već na ulasku u Beograd shvatili smo da je u gradu na snazi poseban režim! Pošto je veliki broj ulica bio zatvoren za saobraćaj, morali smo da prepešačimo pola Beograda. Kada smo se vraćali iz opštine, naleteli smo na grupu demonstranata u Kolarčevoj ulici. U prvi mah sam se uplašila, ali mi je Vladimir rekao: 'Ne boj se, sve će biti u redu, samo im maši.' Tako sam i uradila... Mladići su reagovali potpuno neočekivano, počeli su da nas pozdravljaju, čestitaju i traže da se slikaju sa nama. Moj bidermajer je završio u okupljenoj masi", priča Nataša. 

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/88819/Svadbe-usred-ulicnog-rata

Smile Smile Smile Smile Smile

meni je posebno drago ne samo zbog mladenaca,i ne samo jer su pokazali,dok su nakaze setale gradom,kako izgleda normalan ljudski odnos,nego i sto su,makar na par minuta,smirili i pomirili navijace i policiju.

i jos jedna lepa vest-napokon neka korisna stvar od Facebooka!  Smile

Strejt parada 10. novembra !?

Na internet stanici ''Fejsbuk'' osnovana je grupa za organizovanje ''strejt parade'' 10. novembra na Trgu Republike, kao odgovor na ''Paradu ponosa''.

Kreatori grupe navode u opisu grupe da bi pomenuti skup trebalo da bude mirnog karaktera.

''Želimo i mi našu paradu! Paradu normalnih, strejt ljudi. Ovo je slobodna država koliko vidimo tako da širite grupu pa da se svi okupimo 10.11.2010. I da napomenem nešto što je važno! Strejt parada je parada mirnog sadržaja, koja bi trebalo da protekne uz muziku i druženje strej ljudi'', piše u opisu grupe.

Broj članova raste maltene u sekundi, a samo za pet sati u grupu se ''učlanilo'' preko 10.000 korisnika ''Fejsbuka''. Za sada, ova stranica okuplja 20.411 ''fanova''.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/88769/Strejt-parada-10-novembra-

Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 01:17:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

kaludjerice su prve pocele.   Smile

znači napalm.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

kaludjerice su prve pocele.   Smile

znači napalm.
hehe,da,to!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Budale su budale svuda. Kao da postoji neka razlika, samo su im mantije drugacije.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Значе дозвољено је вређање свештених лица? 

Ако радиш у смени дај реци кад ти се та смена завршава?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Budale su budale svuda. Kao da postoji neka razlika, samo su im mantije drugacije.

хоћеш да кажеш да и у геј популацији има будала? Smile

ма немогуће....и ти си хулиган Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.