Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Katastrofa na EuroNCAP testu!  (Pročitano 5994 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC one v
Auto je bio nov, kupljen u salonu. Tek što se bila pojavila ta serija golf plus trendline tdi (77 kw), bila je super povoljna prilika, mogao si birati od modela koji su ranije uzeti na lizing (od pola pa do pasata) pa pošto njihovi vlasnici nisu mogli dalje da plaćaju, oni su uzeti i ponovo su se našli u prodaji il kupiti nov auto,i pošto se tek otvorio porshe  scg, bila je određena količina vozila na lageru po veoma povoljnim uslovima, nešto skuplje od ovih vozila sa lizinga.
Pa rekoh, daj da kupin nov auto, jer ipak je novo, novo.

I tako sam za nešto manje od 19500 eura (toliko sam zamenio) uzmem golfa V sa crvenom akrilnom bojom.

Grejači i podizači suvozačevog stakla su mi zamenjeni u garanciji bez naplate i maltene odmah, sačekao sam u servisu da urade. Na to nemam primedbe, ali me je smorilo što sam morao ići u prvih 25000 km 7 puta u sevis. Prvo na 2.000 km jer se gasio kada se izbaci iz brzine u trećoj i počneš da kočiš (ps. ćale je rekao da izmišljam dok se njemu to nije desilo), to je popravljeno za manje od 1 minuta, na 5.000 km, nemože se podići prozor suvozača, i to mi je crklo u Zagrebu (podignut je rukom i stavljen nožić da drži), na 10.000 km. nisam mogao da ga upalim, odšlepan do servisa (rečeno grejač i loše gorivo te da sipam samo evro dizel-što sam i inače stalno sipao, mada nisam siguran za hrvatsku), na izlasku iz sevisa po popravci grejača nešto je puklo i pao je prozor, zanači na 10.001 km, popravljeno za oko sat vremena (neka plastika što se pravi u turskoj), pa redovan servis- to je četvrit put da odlazim na isto mesto (urađen besplatno zbog prethodnih kvarova, pohvala za servisera), na 25.000 km opet nemože da se upali, ovog puta u subotici, odšlepan do sevisa gde je opet rečeno grejači i gde su ovog puta zamenjeni svi koliko ih već ima. Tada je već došla zima i znam da je padao sneg, ali neznam koja je godina. tada sam u makedoniji platio kaznu jer mi nerade štop svetla i rikverc, te sam to morao da  zamenim u Ohridu po nalogu policije zbog tehnički neispravnog vozila (uzede mi 150 €). Pošto sam nažalost prošao kroz vruć asvalt, pa su mi ostale crne tačkice po kolim, otišao sam na pranje i poliranje vozila u hot. jugoslavija i tada sam primetio neka nabubrenja na prednjem braniku i ja da ga pipnem, ono ispade taj sloj laka i boje (inače sa 406 kupljenoj u veranu isto mi se desilo da sam prošao kroz tek postavljeni asfalt, morao sam na poliranje i ništa nije bilo ni boji ni plastici,mada je ovde bila metalik). Ostade ispod crvena boja, ali nekako matirana, kao jugo posle par godina. nije strašno ali je ružno videti. Inače nisu hteli da mi uvaze garanciju, odnosno da se o njihovom trošku ofarbaju plastični delovi (imam čaki i napismenu potvrdu de stoji da za plastične delove na vozilu za bivše države YU nevaži garancija za boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Isto to nisam mogao da naplatim ni od kasko osiguranja.

Da se razumemo auto je posle tih bolesti služio odlično. ja sam ga imao do 140.000 km i morao sam mu zameniti samo set kvačila i to je to (ali to je valjda potrošno).  Ide prelepo, do rijeke sam stizao za manje od 5,6 sati sa sve zadržavnjima na carini i plaćanjima policiji. Svakom bih ga preporučio, ali dok sam bio u servisu, par njih je imalo isti kvar sto se tiče prozora i automata za štop svetlo. 

Auto sam inače prodao za 14.500 €,  uzeo epicu i moram da priznam da mi se ipak taj deo najviše sviđa, prodao sam ga dobre pare, odnosno kupio sam  ocu vozilo koje košta oko 11000€

Pa gde to ima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
@jermenin     Kakve veze sve to ima sa ovom temom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC one v
@jermenin Kakve veze sve to ima sa ovom temom?

a da, zaboravih najbitnije,

odgovor za hupajupa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.