Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Katastrofa na EuroNCAP testu!  (Pročitano 6515 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Tattoo
Zamislite Yuga na tom testu!
Mislim da je jugo bio na tom testu,a vratio se u delovima. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Zamislite Yuga na tom testu!
Mislim da je jugo bio na tom testu,a vratio se u delovima. Smile
neznam pod kojim uslovima je radjen crash,brzina je bila 53 km/h,po svemu sudeci kontao sam da ce guzvanje biti drasticnije,ovako mi malo izgledaj optimisticnije Smile

http://www.youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eindex%2Ehr%2Fxmag%2Fclanak%2Fporazavajuca%2Dsigurnost%2Dkineske%2Dlimuzine%2F351643%2Easpx

evo malo videa ovog kineza,mislim da izgleda bar drasticno.svakako kinezi su pocetnici u automobilizmu,za koju godinu mozemo ocekivati bolje rezulate!pozzzzz

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

yugotest9ck.jpg
(15.04 KB, 422x195)
yugotest17uc.jpg
(21.06 KB, 422x230)
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
postoji tema, ima nekih slika i detalja vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG 4X HD
Jedna je stvar kupiti kinesku majicu ili neshto slichno koja ako se raspadne posle prvog pranja nema veze,sasvim neshto drugo je stavljati glavu u torbu kupovinom nebezbednog automobila.

S'druge strane,i sa tom jednom bednom zvezdicom taj auto je bezbedniji od vecine krsheva koji se voze po nashim ulicama.Kao da bi u nekom kecu starom 25 godina bolje proshao...
pa gledaj ovako,ovaj model slovi za "najprestiznijeg" iz "klasa" kineske autoindustrije.uporedi ga sa recimo audi-em 80 koji ce daleko bolje proci od brilliance-a.sigurno je da golf star 20 i kusur godina na crash testu nece proci,ali ovaj model je "aktuelan",nova linija i vec se na njoj "spara" na sigurnosti.
svakako,u danasnje vrijeme,nov automobil koji ne moze zadovoljiti 4 zvjezdice ukupnog plasmana sigurno nije pravi auto.ljudi jednostavno na nasim prostorima gledaju da prodju jeftinije,na recunajuci na ovu vrlo vaznu stavnu.bitno je da je dacia nova,koga zaboli sto ona ima 3 zvjezdice,njima se ne desavaju nesrece!dok je ovakvog razmisljanja,sa fordovim zakljuckom da je najbolji automobil nov,bit ce jos citulja po novinama i sl.!

slazem se,ali ako chovek koji je do sada vozio keca kupi kineza to je ipak napredak u njegovoj sigurnosti.To sve samo teoretski,meni je  idiotski kupiti takav auto.Kao i Dachiju.

Citat
"Formiram akumulator" Smile

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC one v
Jedna je stvar kupiti kinesku majicu ili neshto slichno koja ako se raspadne posle prvog pranja nema veze,sasvim neshto drugo je stavljati glavu u torbu kupovinom nebezbednog automobila.

S'druge strane,i sa tom jednom bednom zvezdicom taj auto je bezbedniji od vecine krsheva koji se voze po nashim ulicama.Kao da bi u nekom kecu starom 25 godina bolje proshao...
na euroncap testu yugo 55 je dobi dve (2) zvezduce!!! ispred gore pomenutog modela. proćitah u reviji sat plus, inače ygo florida se totalno raspala po pitanju bočnog udara!! isti izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC one v
Mozda ima ljudi koji su se povodili motorom koji je u tim kolima (motori 1.8, 2.0 i 2.4 su Micubisijevi) misleci: Ok. motor je
Micubisijev, pouzdan je, kvalitetan i to je najbitnije. Auto nije toliko gadan, cena je solidna - zasto ga ne kupiti?

Mnogi ljudi kupuju kola potpuno ne upuceni, cesto pod utiscima raznih prica i budalastina. Znam coveka u kraju koji je kupio
potpuno novog Kalosa. Lik je prvih nekoliko dana sedeo u kolima po nekoliko sati dok su ona sve vreme radila u leru.
Na pitanje:" Komso izvini, a zasto to radis?", verovali ili ne odgovorio je :"Formiram akumulator" Smile
Ko zna iz kojih je on pobuda kupio bas Kalos? Smile

ćaći sam uzeo chevrolet aveo (to je valjda bivši kalos) i moram reći da je veoma zadovoljan (doduše prešao je oko 150 km za ovih par meseci).

Kad sam uzimao autić za sebe uzeo sam peticu, rekoše ljudi uzmi nemca i ne boli glava. Joj kakva laža ili su mi u poršeu uvalili krš. boja na svim plastičnim delovima se skinula posle prve zime. odnosno ljušti se pa deluje onako kao da ima neku gubu, uz to nevaži ni garancia ni kasko, grejače sam menjao na 10.000 i 25.000 km (doduše ne sve nego samo one koji su ispustili dušu), a suvozačev prozor nemože da se podigne (ali se zato može spustiti, neki kurčić koji prave zamislite turci od plastike pise made in turkey).
jedino dobro što sam ga prodao za nešto manje para od one koje sam ga kupio!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
evo malo videa ovog kineza,mislim da izgleda bar drasticno...

@hupajupa, jos u prvom postu ove teme sam postavio link ka tom klipu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Mozda ima ljudi koji su se povodili motorom koji je u tim kolima (motori 1.8, 2.0 i 2.4 su Micubisijevi) misleci: Ok. motor je
Micubisijev, pouzdan je, kvalitetan i to je najbitnije. Auto nije toliko gadan, cena je solidna - zasto ga ne kupiti?

Mnogi ljudi kupuju kola potpuno ne upuceni, cesto pod utiscima raznih prica i budalastina. Znam coveka u kraju koji je kupio
potpuno novog Kalosa. Lik je prvih nekoliko dana sedeo u kolima po nekoliko sati dok su ona sve vreme radila u leru.
Na pitanje:" Komso izvini, a zasto to radis?", verovali ili ne odgovorio je :"Formiram akumulator" Smile
Ko zna iz kojih je on pobuda kupio bas Kalos? Smile

ćaći sam uzeo chevrolet aveo (to je valjda bivši kalos) i moram reći da je veoma zadovoljan (doduše prešao je oko 150 km za ovih par meseci).

Kad sam uzimao autić za sebe uzeo sam peticu, rekoše ljudi uzmi nemca i ne boli glava. Joj kakva laža ili su mi u poršeu uvalili krš. boja na svim plastičnim delovima se skinula posle prve zime. odnosno ljušti se pa deluje onako kao da ima neku gubu, uz to nevaži ni garancia ni kasko, grejače sam menjao na 10.000 i 25.000 km (doduše ne sve nego samo one koji su ispustili dušu), a suvozačev prozor nemože da se podigne (ali se zato može spustiti, neki kurčić koji prave zamislite turci od plastike pise made in turkey).
jedino dobro što sam ga prodao za nešto manje para od one koje sam ga kupio!!!

sto se tice boje,naravno imas garanciju na karoseriju i boju.za grijace ti mogu reci da su u garanciji,mada jos nigdje nisam cuo ili vidjeo da nekom tako odu al hajd.navedi koji motor je u pitanju,bas me zanima.ocigledno si naletio na "polovnjak" koji je sklepan ocito.takve propuste jos nigdje nisam vidjeo,pogotovo na golfu V.
Citat
evo malo videa ovog kineza,mislim da izgleda bar drasticno...

@hupajupa, jos u prvom postu ove teme sam postavio link ka tom klipu Smile
tek sad vidim da nisam fulio sto sam tresnuo lovu za dobre dioptrijske cvike Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD

na euroncap testu yugo 55 je dobi dve (2) zvezduce!!! ispred gore pomenutog modela. proćitah u reviji sat plus, inače ygo florida se totalno raspala po pitanju bočnog udara!! isti izvor

dobio je,ali su neshto izvarali ako se dobro secam.Punili su limariju pur penom da bi je uchvrstili ili tako neshto.I o tome je bilo rechi u Sat-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
nevjerovatno da nešto ovako niti puste u prodaju..

cuti bre sta da kazemo za juga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.