Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kastro: Da je Milošević izdržao bombardovanje još nekoliko dana, NATO bi se rasp  (Pročitano 19700 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
To,posto smo osudili i ispljuvali Gadafija koji nas je uvek,bez rezervi podrzavao i branio,ajmo sad da nadjemo jos nekog da mu se "zahvalimo".  Smile

Tipicna srpska zahvalnost.

U politici ne postoje prijatelji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
hkj nisam cuo nikad nikoga da osudjuje Gadafija, svi do jednog su za njega, svi do jednog kazu da ce sada da vide djavola kad su ga vec trazili.

Osudise ga nasi idioti u UNu jos pre 3 meseca.

A vi ovde pljujete po Kastru sto govori cinjenice.
Sta sere? Jedino gde gresi je da bi se NATO raspao tek tako,i to zbog Srbije.Ne bi.Ali je mogao da zapadne u tesku krizu i pitanje je sta bi bilo.I ne bi bio prvi put,Franje su jos 60ih hteli napolje,ostali su u coporu samo zbog paranoje zbog SSSRa.

Sta jos sere? Sta,NATO nije obican copor dzukela?Nije gadjao civile? Nisu namerno unistili Kinesku ambasadu? Nisu nam oduzeli polovinu Generalstaba i odveli ih u sud koji je kredibilan do mojega?

Smile

Pricajte i tripujte vi sta ocete,ali da je vise ljudi poput Kastra i Caveza na svetu,ne bi isti silovali Ameri.  Smile

U politici ne postoje prijatelji...

Ma ne pocinji mi bre.  Smile Gadafi nam nikad nista nije trazio,a branio nas je cak i dok smo mi ovde divljali i pljuvali mu po veri.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2011, 17:37:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ja ne znam sta je Gadafi radio, ni sta su Kastro ili bilo koji od anti-zapadnih vodja radili u svojoj zemlji, ali se slazem sa njima kada su protiv Imperijalizma. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Sere da bi se NATO raspao da je Srbija izdrzala duze. Mozda bi se i raspalo ali bi pre toga nama bilo unistena i ona saka jada koja nije bila unistena za ona tri meseca. Vidis da iz bede ne mozemo da se izvucemo 10 godina zato sto su nam sve fabrike srusili. A cak i kada bi NATO bio unisten to bi bilo samo fiktivno i nista fakticki ne bi promenilo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sere da bi se NATO raspao da je Srbija izdrzala duze. Mozda bi se i raspalo ali bi pre toga nama bilo unistena i ona saka jada koja nije bila unistena za ona tri meseca. Vidis da iz bede ne mozemo da se izvucemo 10 godina zato sto su nam sve fabrike srusili. A cak i kada bi NATO bio unisten to bi bilo samo fiktivno i nista fakticki ne bi promenilo.

Promenilo bi se itekako,jer bi doslo do raskola.

I to je upravo ono sto se zamalo i desilo 98' i 99',ali je spreceno kada su Ameri shvatili da ce ostati bez psa cuvara.Evropi je bilo do odbrane od Sovjeta,a posle od terorizma.
I sta na kraju dobise? Nista. Ameri vade naftu i rude,ovi im cuvaju dupeta,a kuci im se kote Rasidi i Kuntakintosi i prave im sranja.

Da su se pojedini ljudi u NATOu pitali tad,Kosovo i Bosna danas ne bi postojali,a Amerika ne bi imala glavnu i jedinu rec u tom coporu.

A to ce se desiti opet,ja ti to potpisujem,jer i Evropskoj zivini je dosta zrtvovanja zivota radi cuvanja americkih guzica.Za par godina ce opet biti veselo u NATOu,pazi sta ti kazem.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2011, 17:45:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ne verujem u to, cak mi je ta tvrdnja skroz nelogicna Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Koja tvrdnja? Da ce se raspasti?

Nema problema,pa tako su pricali i za Ameriku,da ce doveka trajati i blistati u punom sjaju,pa smo morali pre 2 meseca da je vadimo iz govana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ne znam koji parametar pokazuje na to da bi se NATO raspao i da bi se u slucaju tog raspada nesto dramaticno promenilo u svetskoj strukturi moci?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
NATO ce u stvari postati udarna ruka imperijalizma, jer polako UN zele da razoruzaju dejtvo Amerike, to im je cilj.  Amerika ce da bude dobra cuka jos nekoliko godina mozda i citavu deceniju, dok im ne kazu, e dosta je bilo, cuka mora da spava u stenari
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Citat
Ma ne pocinji mi bre.   Gadafi nam nikad nista nije trazio,a branio nas je cak i dok smo mi ovde divljali i pljuvali mu po veri.

To da li nam je trazio ili ne, ti ne znas... Wink

Ja ti kazem da u politici nema prijatelja.. na stranu to romanticno vidjenje medjunarodnih odnosa...

Korist... pa sve ostalo... Smiley

A imam utisak... da kad Kastro ode... bice zanimljivo videti kakva je zaista bila njegova uloga i zasto je neko kao sto je Ce Gevara morao da umre... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.