Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 02:12:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasnite li?  (Pročitano 4762 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Pa sve te neprilike "vise sile" koje si navela sarmice se mogu desiti ali ako krenes na spremanje dovoljno ranije cak i sa tim ne pogodama ces stici na vreme, na moju srecu nikada ali bas nikada mi se nije desilo nista sto bi me sprecilo da ne dodjem cak ranije, a kamoli na vreme. Ama bas nikada u zivotu nisam zakasnila uvek sam proracunavala vreme i uvek preracunam ali tako da stignem dosta ranije nikad kasnije.
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Sarmice,
Desilo mi se jednom u BG-u da sam krenula pola sata ranije nego sto mi inace treba vremena da stignem u Belgijsku ambasadu,no slucajem okolnosti bio je privatan bus i jedna zena nije htela da plati kartu pa su zaustavili ceo bus a ona nije htela da izadje,posto su ljudi zurili na posao svi su izasli napolje...auu QQ koliko je tu ljudi bilo na stanici,a meni bitno da u pola devet stignem u ambasadu inace nista od moje vize..
Poceli ljudi da zaustavljaju taxi,a ono nema slobodnih,ja vec zovem caleta koji je nedostupan :twisted:  da dodje po mene,ali nadu nisam gubila..
Od nagomilanih buseva na stanici taxi vise nisam mogla da vidim pa sam presla ulicu Wink i zaustavila konacno taxi ali iz suprone strane...
E ,bila je to trka na kojoj bi i Sumi pozavideo tom taxisti..i hvala mu jer sam dosla na vreme.
Opet ti kazem ,stvarno nikada nisam zakasnila. :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pfff... bas te dosadni..
mislim ja jesam znala da sam baksuz, al bas ovoliki....

npr sta se meni desi.. (podsetila si me sad sa ambasadom)
krenula ja u 6 u bg, znajuci da mi do tamo treba 3h, al rekoh, neka i sofer pravi pauzu, i neka staje da se proteze posto je rano jutro, neka i stane da dremne jednu partiju, ambasada radi od 10-12, pa ako u 6 krenem, za 6h ako ne mogu da stignem, pa da se obesim onda, i.... tako... krenula sam u 5.50 iz nisa, stigla u bg na stanicu u 13.30.... i neka sad meni neko kaze da ja nisam krenula na vreme..
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Retko kada kasnim. Kada kasnim, to je maksimalno 5-6 minuta. Kada znam da cu vise kasniti, onda se potrudim da javim onome ko me ceka i sl. Jedino sam kasnio na skolske casove 45-50 minuta Smiley

U mom drustvu svi kasne, pa kada se dogovorim sa nekim od njih... uvek izadjem 10-15 minuta kasnije i opet ih cekam 5 minuta Smile
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Ja uvek kasnim, ne znam zasto ali je jednostavno tako. Jedino na posao dolazim tacno u minutu...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Dopustivo je kasniti akademskih 15-ak minuta. Sve preko tog tajminga je nepostovanje... osim ako se osoba koja kasni ne javi i kaze da ce kasniti ...
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Citat: sarmica
pfff... bas te dosadni..
mislim ja jesam znala da sam baksuz, al bas ovoliki....

npr sta se meni desi.. (podsetila si me sad sa ambasadom)
krenula ja u 6 u bg, znajuci da mi do tamo treba 3h, al rekoh, neka i sofer pravi pauzu, i neka staje da se proteze posto je rano jutro, neka i stane da dremne jednu partiju, ambasada radi od 10-12, pa ako u 6 krenem, za 6h ako ne mogu da stignem, pa da se obesim onda, i.... tako... krenula sam u 5.50 iz nisa, stigla u bg na stanicu u 13.30.... i neka sad meni neko kaze da ja nisam krenula na vreme..

Ja kada krecem iz Novog Sada za Beograd sto je samo 92 km razdaljine krenem skoro tri sata ranije, a ti bi iz Nisa da stignes za 4 sata e nemere Wink
I iz samog proracuna sada vidis da si trebala da krenes dva sata ranije, znaci nisi krenula na vreme. Jer nije kod stanice u Beogradu ambasada treba jos dobro da se provozas i po samom gradu Beogradu dok stignes do ambasade znaci to vreme nisi nikako uracunala. Wink
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
do ambasade ja stignem za 20 minuta, to je najmanja fka, a iz nisa bih onda morala da krenem noc pre, jer je ovo prvi jutarnji autobus za bg, ali dobro... mislim rekordno sam putovala tada, mnogi nisu verovali, ali eto Wink
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 171
mob
Nokia 6288
Nevolim da kasnim a jedino mesto na koje sam uvek standardno kasnio bar pet minuta su bili casovi to sam obozavao Smile  Smile  Smile
A inace ako sam sprecen da stignem negde na vreme uzmem mob i obavestim da cu kasniti mada mi se to retko desava!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 779
Zastava Sovjetski savez
mob
Motorola E 550
Pa znate kako.... ja ovaj nikada ne kasnim, cak sta vise uvek podjem  sat vremena ranije, i vrlo cesto cekam, ali mi to ne smeta jer vise volim da malo sacekam nego da kasnim!!! Smile:  Smile  (

Naravno da kasnim, a posto ne dobijam nikakve kazne, ukore, prekore ili grdnje (nazovite to kako vam se svidi) preslo mi je u naviku, pa sada polazim, u vreme kada bih vec trebao da sam na odredjenom mestu!!!   Smile  Smile

Smile:  Smile:  Smile:  Sta li je od ova dva istina , prosudite sami!  (ako nemate sta pametnije da radite)  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 02:12:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Kasnite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.