Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:30:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 63771 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Sudeći iz zadnje sesije, izgleda se spremaju osnovati religiju. Sad su mi još sumnjiviji.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ova prva i jeste kompjuterska grafika...tesko je ocekivati bas dobre snimke tajnih letilica,zar ne?To je isto kao sto nema dobrih i jasnih snimaka vanzemaljskih letilica,to jednostavno ne znaci i da ne postoje....Evo ti ovde jos nekih black project letilica,pa vidi da li je moguce da ljudi ustvari vidjaju tako nesto na nebu a misle da je vanzemaljsko...link.E,sad,ide ono najvaznije,sta je ovde pokrice,da li oni namerno lansiraju price o vanzemaljskom prisustvu da bi sakrili rad na svojim tajnim letilicama,ili je slucaj obrnut,oni prave ovakve letilice ne bi li prikrili vanzemaljsko prisustvo,e to je sustina cele ove price,e to ja nastojim da saznam!!!
Priprema za Novi Svetski Poredak se ubrzava. Ignoriše se ljudska patnja i stvara eltizam("drugi su krivi što pate"). Desenzitizacija se vrši kroz nasilje koje se putem medija prosto downloaduje u ljude. Takodje i strah od sveta,od svih. Neprestano prikazivanje nasilja kroz vesti stvara osećaj da je svet izuzetno opasno mesto i ljudi se plaše da putuju i sami istražuju jer su programirani da veruju kako mediji rade u njihovu korist i za njihovo dobro.
 Putem filmske industrije ljudima se šalje poruka da su u suštini loši i podmukli pa tako imamo "pozitivne" junake koji ubijaju "kriminalce". Junaci su obično članovi tajnih službi i rade za dobrobit ljudi. Time se šalje poruka da ne ulazimo dublje u to šta rade službe i sl. (...)
 Postoji jako mnogo programa koji se koriste i svaki "gadja" odredjenu cilju grupu kako bi je zabavili bilo čim što ih drži uspavanima.

Teenage časopisi poput "Bravo","Teena"...
 Ženski časopisi.
 Muški časopisi.
 Novine za "intelektualce".
 Senzacionalističke novine za one željne uzbudjenja.
 "Paparaco" časopisi....

Svaka grupa je ciljana na poseban način a kako bi se pratilo programiranje koriste se "ankete" gde ljudi ustvari otkrivaju grupama koje naručuje ankete kako im ide i šta bi mogli da poprave. Primer može da bude anketa sa pitanjem:
 "Šta mislite o genetski modifikovanoj hrani?"
  -Recimo da neko želi da se u Srbiji proizvodi Gmo voće i povrće ali su odgovori u vezi sa pitanjem negativni-u medijima se pomalo serviraju "naučne" emisije u pozitivnom tonu o Genetski modifikovanoj hrani a "stručnjaci" iz sveta bili bi citirani u malim koracima. Sve ide mic po mic jer što više idete unazad shvataće te da su ljudi bili slobodniji.
  U vezi Sirkanovog posta:
 -Što se tiče vanzemaljaca ovo iznad upravo pišem jer se malo pomalo puštaju slike letelica u medijima a svi znamo da to nije bilo tako ranije,poricalo se. Sada imamo sve više pojava i svedoka i to sve nije slučajno.

Zamislite scenario:
 -Potrebna je svetska vlada ali kako je napraviti? Kako da se svi ujedine nego odbranom od nekog spolja?
   Dakle moguće je da se svetska javnost priprema za lažan napad u sledećih 5 godina gde bi se ubrzano i pod izgovorom bezbednosti SVIH oformila JEDNA "Koja će snažnim sredstvima odbraniti našu planetu od agresora..(..)" a jednom sastavljena-nikad pasti neće i sve je gotovo. "Pobedili smo ali sada moramo da se obezbedimo da SVI budu bezbedni(otimanje,šta god..)!" I eto priprema za donošenje globalne legislative o obaveznom mikročipovanju beba.
  Sve ide polako tako da se ljudi navikavaju. Primer za ovu tvrdnju su sve sadističkije scene nasilja u filmovima koje da ste pustili sedamdesetih izazvale bi haos i skandal a urednik/ci bili otpuštani.

Vrlo važna stvar sada pre 2012 je ugasiti televizor jer nemamo vremena mnogo još.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Sudeći iz zadnje sesije, izgleda se spremaju osnovati religiju. Sad su mi još sumnjiviji.

Imaju sve odlike sekte...

Batali ih dobri Makrose i vrati se pravom stivu. I am Ra: Smile

Odlicne one Totove smaragdne tablice usput. Zahvaljujem. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ovaj molim samo da mi se da odgovor na ovo pitanje.Ako mi predjemo u 4-ti denzitet cime cemo se mi hraniti??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ovaj molim samo da mi se da odgovor na ovo pitanje.Ako mi predjemo u 4-ti denzitet cime cemo se mi hraniti??? Smile

Ispitivač: Da li se na sledećem denzitetu, četvrtom denzitetu, koristi katalizator fizičkog bola kao mehanizam za balansiranje iskustava?

Ra: Ja sam Ra. Korišćenje fizičkog bola je minimalno i javlja se samo na kraju četvrto-denzitske inkarnacije. Taj fizički bol se ne smatra tako jakim, da bi imao dejstva, možemo reći, na trećem denzitetu. Na četvrtom denzitetu se koriste katalizatori mentalnog i spiritualnog bola.

Ispitivač: Zašto je fizički bol deo kraja četvrtog denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Vi biste taj spektar bola nazvali jednoličnim.

Ispitivač: Možete li nam reći koji je prosečna dužina života četvrto-denzitetske prostorno/vremenske inkarnacije?

Ra: Ja sam Ra. Prostor/vreme inkarnacije, koja je tipična za harmoničan četvrti denzitet, iznosi otprilike 90.000 vaših godina onako kako vi merite vreme.

Ispitivač: Da li postoji više inkarnacija na četvrtom denzitetu sa vremensko/prostornim iskustvima između inkarnacija?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Koliko je dug ciklus iskustava na četvrtom denzitetu u našim godinama?

Ra: Ja sam Ra. Ciklus iskustava iznosi otprilike 30 miliona vaših godina ako entiteti nisu sposobni da ranije dostignu žetvu. Na ovom denzitetu postoji žetva koja je u potpunosti funkcija spremnosti socijalno-memorijskog kompleksa. Nije struktuirana kao vaša, jer se bavi mnogo transparentnijom distorzijom jednog beskonačnog Kreatora.

Ispitivač: Onda se velika razlika u zrelosti za žetvu između trećeg i četvrtog denziteta sastoji u tome da na kraju trećeg denziteta entitet biva požnjeven kao funkcija pojedinačnog violetnog spektra, ali violetni spektar čitavog socijalno-memorijskog kompleksa mora dostići stepen zrelosti za žetvu da bi se diplomiralo na peti denzitet. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno, iako u petom denzitetu entiteti mogu izabrati da uče kao socijalno-memorijski kompleks ili kao celine uma/tela/duha i pod tim uslovima mogu diplomirati na šesti denzitet, jer je denzitet mudrosti ekstremno slobodan denzitet gde lekcije saosećanja koje vode do mudrosti uvek imaju veze sa drugim–sobom.

Ispitivač: Onda je šesto-denzitetska žetva striktno vezana za socijalno-memorijski kompleks, jer opet imamo mudrost i saosećanje pomešano sa korišćenjem mudrosti.

Ra: Ja sam Ra. To je delimično tačno.

Ispitivač: Pretpostavljam da je fizičko vozilo koje se korišteno na četvrto-denzitetskom prostoru/vremenu veoma slično onom koji se sada koristi na trećem denzitetu. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. Hemijski elementi koji se koriste nisu isti. Međutim, pojavni oblik je sličan.

Ispitivač: Da li je neophodno jesti hranu u četvrtom denzitetu?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno.

Ispitivač: Onda je mehanizam, možemo reći, društvenog katalizatora preko potrebe za hranjenjem tela aktivan na četvrtom denzitetu. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Biće četvrtog denziteta želi da služi i priprema hrane je ekstremno jednostavna zbog veće povezanosti između entiteta i živih prehrambenih tvari. Zato to nije važan katalizator, nego jednostavno predstavlja uslove prostorno/vremenskih iskustava. Uključeni katalizator je potreba da se uzmu namirnice. Četvrto-denzitetski entiteti to ne smatraju važnim, i on zato pomaže u podučavanju/učenju strpljenja.

Ispitivač: Možete li proširiti malo to kako on pomaže u predavanju/učenju?

Ra: Ja sam Ra. Zaustaviti funkciju služenja drugima dovoljno dugo da bi se uzele namirnice budi strpljenje.

Ispitivač: Pretpostavljam da nije neophodno uzimati namirnice na petom denzitetu. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. To nije tačno. Međutim, vozilu je potrebna hrana koja se može pripremiti mislima.

Ispitivač: Koja bi to vrsta hrane bila?

Ra: Ja sam Ra. Vi biste tu vrstu hrane nazvali nektarom ili ambrozijom, svetlosni buljon zlatno-belih nijansi.

Ispitivač: Šta je svrha uzimanja hrane na petom denzitetu?

Ra: Ja sam Ra. To je na neki način centralna tačka. Svrha prostora/vremena je da pojača katalitičke aktivnosti u skladu sa denzitetom. Jedan od preduslova za iskustva prostora/vremena je neki oblik telesnog kompleksa. Telesni kompleks mora da dobije neku vrstu goriva.

Ispitivač: Na trećem denzitetu obezbeđivanje goriva za telesni kompleks nije samo hranjenje, već pruža mogućnosti da se nauči služenje/pružanje pomoći. Na četvrtom denzitetu to nije samo ishrana, već pruža priliku da se nauči strpljenje. Na petom denzitetu se obezbeđuje gorivo, ali da li se nešto uči?

Ra: Ja sam Ra. Peti denzitet je ugodnost za one pribranog uma da zajedno dele hranu, sjedinjujući se tako u svetlosti i mudrosti dok združuju srca i ruke u fizičkoj aktivnosti. Tako je to na ovom denzitetu pre ohrabrenje nego katalizator za učenje.

Ispitivač: Jednostavno sam pokušavao da pratim evoluciju ovih katalizatora koji se onda, kao što kažete, menjaju na petom denzitetu. Mogao bih to takođe upotpuniti i pitati, da li  se i na šestom denzitetu uzima hrana?

Ra: Ja sam Ra. To je tačno. Međutim, priroda te hrane je svetlost i nemoguće je opisati vam je na bilo koji način koji bi za vas imao smisla.

Ispitivač: Da li će bića četvrtog denziteta posle završetka žetve, početi da se inkarniraju na površini ove planete kakvu je mi znamo sada?

Ra: Ja sam Ra. Vektori verovatnoće/mogućnosti ukazuju da će to najverovatnije biti tako. 

Ispitivač: Da li će u to vreme na površini planete živeti neka bića petog denziteti ili šestog denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Ne za prilično dugu meru vašeg vremena, jer bića četvrtog denziteta treba da provedu prostor/vreme za učenje/podučavanje sa entitetima svog sopstvenog denziteta.

Ispitivač: Ono što vi u osnovi kažete, je da na ovoj tački učenja petog ili šestog denziteta neće biti posebno dobro shvaćena od strane novih bića četvrtog denziteta?

Ra: Ja sam Ra. Da li želite da postavite pitanja o toj tački?

Ispitivač: Pretpostavljam da se nisam precizno izrazio. Da li će nova četvrto-denzitetska bića onda morati da evoluiraju u svom razmišljanju da bi dosegla tačku gde bi lekcije petog denziteta mogle imati neku vrednost?

Ra: Ja sam Ra. Mi shvatamo smisao vašeg pitanja. Iako je tačno da kako bića četvrtog denziteta napreduju, ona imaju sve veću potrebu za učenjima sa drugih denziteta, takođe je tačno da, baš kao što mi govorimo sa vama zbog poziva, tako je informacija koja se traži uvek dostupna. Međutim, bića petog denziteta neće živeti na površini planetarne sfere sve dok planeta ne dosegne peto-denzitetski vibracioni nivo.

Ispitivač: Pitao sam se, onda, da li mehanizmi poučavanja/učenja pokazuju iste srazmere na četvrtom denzitetu. Iz onog što ste rekli, neophodno je da prvo postoji poziv za poučavanjem/učenjem sa petog denziteta, da bi se ono dalo, upravo kao ovde mora da postoji poziv pre nego što se četvrto-denzitetske lekcije daju trećem denzitetu. Da li je to tačno?

Ra: Ja sam Ra. Ovo pitanje vodi u zabludu, jer se iskustva četvrtog denziteta veoma razlikuju od treće-denzitetskih iskustava. Međutim, tačno je da isti mehanizmi poziva prethode primljenim informacijama u skladu sa voljom.

Možete postaviti još jedno opširno pitanje tokom ove seanse.

Ispitivač: Izjavili ste da je ključ osnaživanja volje u koncetraciji. Možete li mi reći koja je relativna važnost pratećih apsekata u koncetraciji? Napravio sam listu: tišina, kontrola temperature, udobnost tela, zaštita kao kod Faredejovog kaveza će otkloniti elektromagnu radijaciju, vidljivu svetlost i konstantan miris kao što je korišćenje tamjana. Drugim rečima, neka vrsta izolacije. Spomenuli ste da je to bila jedna od funkcija piramida.

Ra: Ja sam Ra. O analogijama telesnih kompleksa sa aktivnostima uma i duhevnog kompleksa je ranije bilo reči. Sve spomenute pomoćne aspekte možete posmatrati kao korisne za ono što zaista pomaže koncentraciju. To bi bila volja entiteta. Slobodna volja se može fokusirati na bilo koji objekat ili cilj.

Ispitivač: Zaista sam se trudio da dođem do onoga što bi bilo od velike važnosti da se napravi bolje mesto za našu meditaciju. Ovde imamo smetnje tipa koje sam već spomenuo i znam da je to funkcija naše potpuno slobodne volje da li ćemo to sagraditi ili ne, ali pokušavam da dođem do principa i relikativne važnosti Faradijevog kaveza. To bi bilo konstrukcija za koju se pitam da li bi bila od neke stvarne važnosti?

Ra: Ja sam Ra. Bez narušavanja slobodne volje osećamo da možemo da kažemo da su Faredejev kavez i izolacioni rezervoar naprave.

Okruženje šumske atmosfere, dalje od svih smetnji, na mestu rada koje se koristi samo za tu svrhu, u kojem ste vi i vaši saradnici saglasni da ostavite po strani sve ciljeva osim medativnog traganja za beskonačnim Kreatorom, da tako kažemo, ne predstavljaju naprave, već korišćenje kreacije oca u drugo-denzitetskoj ljubavi i u ljubavi i podršci drugih-sebe. Imate li neko kratko pitanje pre nego što ovaj rad privedemo kraju.

Ispitivač: Postoji li nešto što možemo učiniti da bi instrument bio pogodniji za kontakt ili da bismo poboljšali kontakt?

Ra: Ja sam Ra. Sve je dobro. Ostavljam vas u ljubavi i svetlosti jednog beskonačnog Kreatora. Nastavite ujedinjeni u moći i miru jednog beskonačnog Kreatora. Adonai.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
odavno nisam proctao vecu  kolicinu gluposti na jednom mestu...  Smile

u svakom slucaju, slatko sam se nasmejao !  Smile
i treba da postoji neka ovakva tema, kako bi svi oni koji nisu nista postigli u zivotu (niti ce) mogli sebe da utese ubedjem da oni nesto "znaju" sto niko drugi ne zna...
Iz istog razloga i postoji onoliki broj dusevno obolelih ljudi koji se kunu da su videli "letece tanjire" ili da su ih oteli  "mali zeleni". Dakle, izaci iz anonimnosti po svaku cenu !  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
odavno nisam proctao vecu  kolicinu gluposti na jednom mestu...  Smile

u svakom slucaju, slatko sam se nasmejao !  Smile
i treba da postoji neka ovakva tema, kako bi svi oni koji nisu nista postigli u zivotu (niti ce) mogli sebe da utese ubedjem da oni nesto "znaju" sto niko drugi ne zna...
Iz istog razloga i postoji onoliki broj dusevno obolelih ljudi koji se kunu da su videli "letece tanjire" ili da su ih oteli  "mali zeleni". Dakle, izaci iz anonimnosti po svaku cenu !  Smile
 Smile
joj bre Radulac....sto toliko volis da cacnes mecku,i to bez razloga....dovoljno si vec postovao i svi znaju koje je tvoje misljenje,nema potrebe za ovakvim pristupom....mozda da nadjes neke dokaze za to sto pricas,pa time pokazes da si u pravu,ovako sve se svodi na tvoje podcenjivanje tudjih misljenja....a to nije lepo Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@Radulac

ljudi koji su radili ovo kanalisanje (1982g.) ne traze nikakvu slavu. Zive relativno skromnim zivotom. A ako si mislio na mene onda nema veze.
Elem, evo sta pise u uvodu "materijala":
Nudimo vam ga u nadi da vam može koristiti. Kao što Konfederacija entiteta uvek ima običaj da kaže, molimo vas da upotrebite svoj zdrav razum i moć rasuđivanja pri proceni ovog materijala. Ako vam nešto zvuči istinito, dobro. Ako vam nešto ne leži, molimo vas, ostavite to, jer niti mi, niti Konfederacija na želimo da budemo kamen spoticanja za bilo koga.
Tako da slobodan si da produzis u svakom trenutku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ja da nadjem dokaze >?!?!?!?

da ne postoje "mali zeleni" ai da ako neko na mail dobije poruku sa Kasiopeje (uzgred, to je sazvezdje, a ne zvezda) da je prs'o sa mozgom ?
pa ne dokazuju se negativne cinjenice. Ti valjda treba da dokazes da je to tacno !
Dodje covek i postavi poruku koju je "neko" dobio sa neke planete ? i to je dokaz ?!
sio mi ga Djura...

Citat
Tako da slobodan si da produzis u svakom trenutku...

dobro, kada budem imao vremena, napisacu i ja nesto u odbranu zdravog razuma. posto sada zurim, drugi put. pozz !  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 14:36:47 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pustite ga. mora i on malo da privuce paznju na sebe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 04:30:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.