Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kartice  (Pročitano 481 puta)
07. Feb 2005, 20:12:36
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Imam 6600 i MMC od 256mb.
Napunio sam karticu programima i pesmama i sada hocu da kupim jos jednu na koju bih stavljao filmove i n-gage igre.Ne mogu da se odlucim izmedju mmc-rs 256 i mmc 512.
MMC-RS 256 (60):
Prednosti:Mogu da je koristim kasnije ako kupim neki noviji nokia telefon koji ne podrzava obicne mmc kartice,10 je jeftinija od mmc 512.
Mane:6630 koristi novi tip kartica(dual voltage ili tako nesto),tako da ako ova kartica ne moze da se koristi u njemu,onda verovatno nece moci ni u buducim modelima.
MMC 512 (70):
Prednosti:Dosta memorije,prilicno jeftina,samo 10 skuplja od duplo manje kartice.
Mane:Ne moze da se koristi u novim telefonima(moze valjda nekako u 7610 ako se ukloni drzac za kartice),sa puno memorije se preoptereti RAM tako da zahtevne n-gage igre verovatno nece raditi,vec imam karticu od 256mb tako da mi mozda nije potrebno jos toliko dodatne memorije(ali opet dodatnih 256mb za 10).

Mada bih mogao,naprimer,da kupim ovu od 512,sve sto imam na staroj prebacim na nju i jos snimim filmove,a na ovoj staroj od 256 da budu samo n-gage igre...

Pomozite mi i dajte mi savet koju karticu da kupim!
Jos jedno pitanje:Da li ove kartice iz mobilnih mogu da se koriste u svakom digitalnom fotoaparatu koji koristi SD kartice?
Hvala unapred!
P.S.Serbian Fighteru hteo sam da uploadujem FExplorer 1.12beta zapakovan u .zip na sajt,ali nije htelo.Napisalo je:
Greka pri uploadovanju: Ne moe uploadovati atačment u ./files/fexplorer_english_112b_634.zip.
Zasto ne moze?
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Fexplorer 1.12 je ubacen vec
2. Nije podesen php upload jos uvek na serveru.
3. Mmc kartice mogu se koristiti u aparatima koji koriste SD kartice, ali obrnuto nije moguce.
4. Kupi MMC 512 jer niko nije vidovit pa da zna da li ce rs-mmc biti na novim telefonima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Kako je FExplorer 1.12 ubacen kad je tvoj poslednji post u symbian downloadu bio 3 ili 4 februara,a program je izasao tek danas?!
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Poslednja full stable verzija je ubacena, ne gubim vreme na beta verzije.
Kad izadje full bice postavljen.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.