Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:25:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kao da napravim  (Pročitano 3205 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Da li zna neko kako da napravim igricu tipa "neighbours from hell" (komsije iz pakla)  Smile  Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 25. Apr 2011, 23:50:41)

Nauči neki programski jezik pa u saradnji sa nekim grafičkim dizajnerom napravi igru.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Smejao sam se za game maker jer ja dugo radim na njemu i znam da nemoze da se prave talve igrice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Da li moze neko da mi preporuci ozbiljan program za to (ne GAME MAKER)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Yahtzee (poznati kolumnista) je svojevremeno napravio slicnu igru
http://www.escapistmagazine.com/content/games/yahtzee/artoftheft

Mozda da probas da kontaktiras coveka i pitas ga sta je koristio od softvera za izradu igre
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Da li moze neko da mi preporuci ozbiljan program za to (ne GAME MAKER)

Ne znam da li je dovoljno ozbiljan,ali znam da je (od skora) besplatan : DarkBASIC Professional :

http://www.thegamecreators.com/?m=view_product&id=2125

DarkBASIC Professional is the most advanced games development package built on the BASIC language currently available. No other package out there makes it as easy to incorporate all of the special features and effects you see in todays games and no other package natively offers the benefits of Microsofts DirectX 9 technology.
Pixel & Vertex Shader Support

NVIDIA and ATI's powerful new graphics cards have inspired us to support both Pixel and Vertex shaders. You have full and direct control of these awesome hardware effects from within DarkBASIC Professional. Pixel Shaders are used to alter lighting and surface effects that replace artificial, computerized looks with materials and surfaces that mimic reality.
Vertex Shaders are used to breathe life and personality into characters and environments. For example, through vertex shading you can create true-to-life dimples or wrinkles that appear when a character smiles or you can ripple shockwaves through a land matrix. The illustration above shows 6 different DarkBASIC Professional shaders in action.
Features

All games created with DarkBASIC Professional are License and Royalty free.
 All games can be distributed as a stand alone executable.

skidanjac :

http://www.thegamecreators.com/?m=view_product&id=2000&page=free

Isti prave i besplatan FPS-Creator :

http://www.thegamecreators.com/?m=view_product&id=2001&page=Free

« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 19:20:48 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 652
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Yahtzee (poznati kolumnista) je svojevremeno napravio slicnu igru
http://www.escapistmagazine.com/content/games/yahtzee/artoftheft

Ovo me podseti na:

Smile
btw, obratite paznju na pesmu od 0:25
Poznato? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ne zanimaju me te Stare,3D,...Igrice nego kako se prave igrice tipa "neighbour from hell"!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
To je jako komplikovan proces.
Kad si tako zapeo izvoli pa čitaj:

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_programming
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne zanimaju me te Stare,3D,...Igrice nego kako se prave igrice tipa "neighbour from hell"!!!!!!!!
Ja ti odgovorio al ne slusas.
Verujem da nisi svestan koliki je posao izrada igre. Ja sam radio mape za Warcraft 3 pa je za neke slozenije projekte bilo potrebno i po nekoliko meseci rada, pa testiranje itd. Vec su ti ljudi rekli da ti za izradu igre treba poznavanje programiranja, grafickog dizajna i produciranja zvuka (da igra ne bi bila mutava), dakle minimum tri coveka ako gledas da svaki bude specijalizovan za samo jednu stvar. Dodaj na to i pisanje scenarija.

Lak put ka full igri ne postoji, iako to proizvodjaci programa poput FPS Creator trube na sav glas - ti mozda budes imao gotov gameplay ali u tim editorima uvek postoji neki plafon do koga ces vrlo lako stici po pitanju mogucnosti i funkcija. Planiraj da ako tu igru hoces i da pustis u promet trebace ti kes za komercijalnu licencu itd.

Mozes od editora da probas Adventure maker, cuo sam da nije komplikovan i da je u njemu nastalo cak nekoliko vrlo dobrih komercijalnih igara. http://www.adventuremaker.com/
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Radio si MAPE za WARCRAFT 3 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:25:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: maker napravim fps

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.