O,tako bih zeleo da se setis Sretnih dana kad smo bili skupa U to doba zivot je bio lepsi I sunce je bilo toplije nego danas Uvelo lisce evo vec je stiglo... Vidis da nisam zaboravio Zal i uspomene isto tako Severac ih nosi u hladnu noc zaborava Vidis da nisam zaboravio tu pesmu koju si mi pevala.
Uvelo lisce evo vec je stiglo Zal i uspomene isto tako Ali moja ljubav cutljiva i verna Stalno se smesi i zahvaljuje zivotu. Tako sam te voleo i bila si tako lepa Kazi kako onda da te zaboravim? U to doba zivot je bio lepsi I sunce je bilo toplije nego danas... Ti si bila moja najneznija ljubav... I sta ce mi onda ta tuga? A ta pesma koju si mi pevala Uvek,uvek ce mi zvoniti u usima..
To je jedna pesma Sto je licila na nas Ti si me volela,ja sam te voleo I ziveli smo skupa Ti koja si me volela I koju sam voleo... Ali zivot razdvaja one koji se vole Lagano i neprimetno I more brise na pesku korake rastavljenih ljubavnika...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.