Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
What a sensation I look in a crystal ball So meditational The future without a past So inspirational This love that is strong like truth You gettin here the true stuff You lovable creature gettin here The true stuff you gettin here What you want to get the true stuff there is a way out with the true stuff
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
In the control ... Regulate it ... regulate this man Regulation is false Alright, keep it clean
Born in Babylon and i ain't got some more Reason to fight against the control Don't come closer if you see me small Back off, i ain't afraid of
Stop pushing hard when it ain't got no use I better turn the crew right and choose Everthing that i've been standing for Keep movin' in the right direction
Oooh, only me know what me gonna be livin' for Oooh, i'm waiting on, and i decide from the creator Oooh, got no use, you talk, i know what i choose Oooh, let go now, i keep movin' in the right direction
What i'm free to decide on, what i wanna do, where to ride on to And if you don't like that you know: back up and [-???-] Hard to be movin' when all the time but there's no babylon [-????-]that i'm walkin' on let me move in the right direction
Oooh, only me know what me gonna be livin' for Oooh, i'm waiting on, and i decide from the creator Oooh, got no use, you talk, i know what i choose Oooh, let go now, i keep movin' in the right direction
Movin' in the right direction
Alright, who's in charge? I mean, dig the control man My man is in charge now, alright? You think i'm bright man, i want some light First thing i want some light Not easy to follow in the darkness, alright? Me feel good when sun is shining man, alright? I want some light My man is in charge now Let me have some light, alright? Against the darkness, see me? Against the darkness man, see me? See me? Against the darkness ...
Right now there are just few things to be solved So what you gonna do when the times get rough&tough Say a prayer to the love of God to help me out Lord love holy lovin’ from above Following it is the only way to eternal day eternal light you know
Only for righteous...
Righteous not offended by the foe So keep it away from the valley of badness Even when the madness surrounding you Stay pure listen to the holy law Cause every day is another station Another temptation that check you out
Još jedan precizan plan sistema Stavlja nas na novi test Poslednji put nas to toliko brine Znamo da ćemo brzo da budemo ...
Sve što smo uvek hteli
Daj mi ruku Jer samo sa tobom ja mogu Samo sa tobom ja mogu Ti znaš ...
Samo da sve bude u redu I svaki dan siguran I svi da su tu, jer ne mogu sam I samo da znam, da sve je u redu I svaki dan, siguran I ljubavi pun Za sad - for now
Informacije polako stižu Deca se više znaju Neizvesnost je nestala Promena je sigurna I dobro smo ...
Odabrali ovaj put
Iz svega što vidim dovoljno učim I sve mi govori koliko vredim Na svakom delu sebe nosim dobar znak.
Better go take care of stuff before your life gets ruff & tuff Let the maker show the way to all them poor youth of today Searching for truth recievin the knowledge Bout the time that’s on to come It is important that youth is aware Of who they are and where they’re from Cause time that we wait for might never come The freedom for all our souls neva come Disasta is always possible I’m interested in future and I am so concerned about Oh Lord please help us stand up from oppression Oh Lord please hold our hand in every occasion Oh Lord please help us stand and ones that can’t find their way Oh Lord please forgive them Maker fed us with his love givin’ life that he gave us all You reproach that love today and tomorrow you have to pay And when everything is gone love will stay I don’t need to seek the shelter cause love is all I have to say
Kada sletiš sam više nisi bitan A ja ipak imam dil za Manilu i Kankun Uspeću da odem tiho za mnom iz daljine čućeš Ti si sam ali sam je svet Mnogo više ljubavi je potrebno u ovom gradu koji tone ton po ton Svako je rođen sa svojim snom Kada ostanem sam sva je krv u meni Ima mnogo svetla loše su me procenili Ovde su opet poslednji dani dani a prve noći I kad je sunčan dan ja sam slobodan I kada prođe dan ja sam slobodan I kad je težak dan ja sam slobodan I kada svane dan ja sam slobodan I nema veze šta je bilo pre Dan po dan ostaje mi san na licu
Man, me tryin' hard to live clean in Babylon Always keep in touch with nature Nature protect I and I eternally Me never want to mess with chemicals, alright? See? See? Where's the mind? [-???-] till time Me cannot stop the violence Them politicians and the police mean nothin' to I Them greater, and not care for no nature human rights So now you know, just stay away from them brother Just keep feelin irie
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.