Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 22:43:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kamera i racunar=ne ide...  (Pročitano 838 puta)
31. Jan 2011, 16:21:49
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile
Kupio sam samsungovu polovnu dv kameru(snima na kasetice),platio je 60 evra...
Kamera sljaka,snima sve super,medjutim da bi se povezala sa racunarom mora da ima na ploci firewire ulaz,moja ploca ga nije imala,pa sam kupio dodatak za to(kao tv kartica)samo sto ima firewire ulaz.Povezem ja sav heppi, i instaliram program koji  je dosao uz nju,medjutim kada ih povezem nema sanse da nadjem kameru i da snimak prebacim na racunar.
Preko ovog programa(zvanog uled)nema sanse.Odem ja u Contorl panel da vidim da li sam dobro povezao,kad tamo racunar ocitao da je povezan sa samsungovom kamerom,i da sljaka sve super.U  my computeru nema ikonice kamere i ne znam kako da prebacim sadrzaj koji sam snimio.Ima li pomoci?
A da kamera je:Samsung vp-d371 mini dv(pal)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja mislim da treba neki program dodatno za to .. pa se prebaci u taj program video i ide se na capture tako nesto...davno sam to radio sa ortakom mislim da je program bio VEGAS PRO tako nesto pa se u njega ubaci firewire controler i program nadje kamericu tako nesto .. probaj da nadjes program preko warez site .. ili torrent-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Znaci da trazim pod imenom vegas pro?
Nisam skontao ovaj deo:"pa se u njega ubaci firewire kontroler"?
Pokusacu da ga nadjem i instaliram pa cu da javim sta se dogodilo... Smile
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
u programska podesavanja nadjes firewire karticu i namestis ulaz (kamericu) i valjda bi to tako trebalo da radi i ides posle valjda na capture .. ali toliko ja to slabo znam da je to Smile strasno ..samo sam ja to jednom video da ortak tako radi ali sada nemam pojma.. potrazi na yt kako treba da se to ubaci...

http://www.youtube.com/watch?v=N2VhFvhJhmU
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 17:17:56 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Stavio sam da se skida soni vegas.Ima oko 300 mb,cim zavrsi javljam sta sam uradio.Hvala na ovom videu,jako mi je koristan bio...samo mi nije jasno jel on prvo ubacio sa racunara na kaseticu,nesto kadaa je rekao da rendera...engleski malo slabije znam Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
spojis kabal sa kamericom,upalis vegas i ides na capture i izaberes firewire .. posle valjda on sam ubaci snimak sa kasete u program i posle  ti snimis ,obradjujes isti i radis sta treba i posle samo odradis render na hard disk .. a snimak sa kasete naravno brises jer ti je ovaj ostao u kompu Smile

p.s. ne drzii me za rec tako sam ti ja objasnio kako je u snimku ..ja kameru nemam i ne znam da baratam sa takvim stvarima...
« Poslednja izmena: 31. Jan 2011, 17:41:11 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 22:43:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.