Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kamenom tukli učenika na času  (Pročitano 6805 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson W800i
Nisu samo krivi roditelji...ipak deca treba da imaju samokontrolu,ali danas svi idu linijom manjeg otpora,svi klosare,prave takva sranja...a sve p**** niko od tih moodonja ne bi smeo na fer...al boli me uvo...nek rade sta zele,njihov problem
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
bolesna drzava ,bolesno drustvo,bolesno vreme..to ima mnogo veci uticaj danas od kucnog vaspitanja,ljudi koji treba da budu primer-policija,sudstvo,profesori su daleko gori od ovih momaka koji verovatno ni sami nisu svesni svojih postupaka.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 21:00:50 od Ushzaninje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ma kao sto sam predlagao za one koju su upali na trening i tukli trenera i djevojke isto na trgu bicem ubiti od batina pred roditeljima snimiti i svaki dan javno na trgu na ogromnom tv prikazivati pa bi se drugi zamislili dva puta prije nego im takvo sto padne na pamet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
E, talibani talibani.... Treba da uvezemo nekolicinu spomenutih! Pa da malo sprovedu Serijatski zakon- pruzio si ruku na profesora ode prst (da ne bude bas mnogo strogo), ocu i majci 50 bicovanja po ledjima....

Ono sto nama najpre fali su pismeni ljudi. Pismeni. Ovi mangupi idu u neke 2. godisnje metalske ili trgovacke skoli gde se trava pusi na casu, pije jeftina radza a profesora zabole. U gimnaziji, recimo, ne smes da prdnes u skoli a kamoli nesto drugo.

Drugo, kad vidim nasu "elitu", i za koga glasamo na izborima (i ja sam za njih glasao), TV emisije (i njih pogledam), gde izlazimo (i tu sam bio).... kazem sebi bolje da sam jeo govna nego sto sam sve to sebi dozvolio (kao i 5-6 miliona nasih stanovnika).

Evo kratkog spiska sta i koga treba proterati iz drzave da nam se ne bi ovo desavalo (najuze vezano za temu): Jelena Karleusa, Vjerica Radeta, Bosko Jakovljevic, Kursadzije, Operacija Trijumf, NVO, Aleksandar Tijanic, sektasi (nema verskih sloboda!), Boza Djelic, Kostunica, Mina.... i mene sto sam lud pa o ovome pisem.

Kada pobrojene elemente vidite, dodje Vam ne da odete i p...u mate...u, nego u dupe i zivite ko' covek u govnima do guse!

Izvinjavam se na ostrom peru, ali se iznerviram kada vidim kolicinu debilizma koji nas okruzuje. Hvala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zaboravio si Sasu Popovića Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
bolesna drzava ,bolesno drustvo,bolesno vreme..to ima mnogo veci uticaj danas od kucnog vaspitanja,ljudi koji treba da budu primer-policija,sudstvo,profesori su daleko gori od ovih momaka koji verovatno ni sami nisu svesni svojih postupaka.

Sve ide iz porodice...
Ako nemas prave uzore u okviru porodice, naravno da ces ih traziti sa strane... Smiley

Ja bih rekla da danasnjoj deci nedostaje kontrola, samokontrola i disciplina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Sve ide iz porodice...
Ako nemas prave uzore u okviru porodice, naravno da ces ih traziti sa strane...

Ja bih rekla da danasnjoj deci nedostaje kontrola, samokontrola i disciplina...

Dosta toga ide iz kuce,ali ima milion primera gde je dete alkoholicara i kurve postalo neko i nesto, a dete dva doktora najveca baraba.I teza da je za sve kriva porodica u nasoj zemlji bas ne pije vodu,ovde ima jos dosta drugih stvari koje uticu na ponasanje mlade osobe.Ne osuđujte uvek decu zbog toga sto su takvi,vec se zapitajte sta ih je dovelo do toga da se tako ponasaju,tu lezi resenje problema a ne u kaznjavanju roditelja ili lupanja samara toj deci.
« Poslednja izmena: 23. Okt 2008, 09:55:20 od Ushzaninje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 730
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson Z520i
Sve je više nasilja u školama, porodicama na ulici.
Mislim da je delimično na to ima uticaja i TV program, jer ima dosta emisija u kojima se pojavljuje nasilje, kao i u filmovima. No možda i roditelji ne poklanjaju deci dovoljno pažnje.
Ipak i to kućno vaspitanje dosta utiče na razvoj dece.
IP sačuvana
social share
Lidija
Život je more....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ipak i to kućno vaspitanje dosta utiče na razvoj dece.
Tacno,i to vaspitanje je osnova svega ali nikako nije presudno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Dete alkoholicara ili prostitutke  u porodici sazna sta je lose, tako da ima odstupnicu sta ne treba da radi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.