Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću i mantil te tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo, reći će kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo.
Verenica: - "Joj, kad me je video rekao je 'Ženim te odmah' i navalio." Ljubavnica: - "Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao je raditi i navalio." Domaćica (25 godina u braku):
- "Ja obukla sve crno seksi, stojim kraj vrata, a muž otvori vrata, gleda i reče: 'Betmene, šta ima za večeru?'"
Kaže Putin Medvedevu: "Slušaj, sad kad se opet zamenimo na funkcijama moraš da mi rešiš problem sa vremenskim zonama!"
Medvedev: "Što, druže predsedniče?"
Putin: "Kako što? Zove Hilari, kaže dolazi u 9, ja pošaljem delegaciju, a ona stigla pre 3 sata. Blam! Zove Obama, kaže dolazi u 10, 2 sata sam ga čekao na aerodromu! Zovem ove iz Ukrajne da im izjavim saučešće povodom pada helikoptera - kažu JOŠ NIJE PAO!!!"
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.