"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
ant jeste na engleskom mrav ali u srpskom moze znaciti neso anticko ili antiku-to je skracenica koja ide uz neki predmet,pojavu ili nesto iz antike. A dosada smo ko zna koliko puta nabrajali i tudice -strane reci al;i su ih neki objasnjavali a neki ne.
Ajde onda da utvrdimo sta moze kada su tek sada nesporazumi jer mozda nekima nisu pravila jasno definisana.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu