Pa svo ovo spominjanje krvi je toooooliko Gotik da prsti od svega toga, a i citav SMBD fazon je isto u gotik faoznu(kao ono, fetishi, lanci, na to se obicno tako te Goticharke loze, uvek se te stvari dovode u vezu...)...Bogovi, oprosticete mi sto ovoliko generalizujem ali oni tako hoce... Mada ocigledno nisi skapirala sarkazam poruke...Ili ja nisam bila dovoljno sarkasticna
a i citav SMBD fazon je isto u gotik faoznu(kao ono, fetishi, lanci, na tose obicno tako te Goticharke loze, uvek se to dovodi u vezi )...
ispravno je BDSM. i nije gotik fazon, istina da se mnogi gotičari/ke lože na to ali u principu većina njih ne shvaća BDSM niti su išta probali od toga nego im to samo zvuči kul. većina ljudi koji prakticiraju BDSM nisu nikakvi gotičari ni ništa slično a neke ni ne zanima krv. evo ti jedna stranica tamo imaš sve objašnjeno u vezi BDSM-a i vidjet ćeš da nema nikakve veze s gotikomhttp://www.bdsm-hrvatska.com/ uglavnom, ima i gothic fetish to je fetish na gotik odjeću, lance i sl. ali nije i vezano za BDSM niti gothic fethisisti prakticiraju BDSM (na svom kompu imam i opširnije objašnjenje ali sad nisam na svom kompu). dakle to su 2 odvojena fetisha.