Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 23:27:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakvim životom živim?  (Pročitano 8048 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Cekamo Godoa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Cekamo Godoa  Smile
Malo optimizma molim, pa nije tako sve crno, i sama kažeš u ranijim postovima, da si samostalna veći deo i da znaš zaradiš! Smile
Uskoro su Novogodišnji praznici, mogla bi da se uključiš u neki poslić izvan svog zanimanja, pa da zaradiš kintu ipak si u BG, ili Zemunu, nisi u nedođiji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
sad tako mislim da mogu sve nauciti ponovo, sto sam zaboravio, iako je tesko. I bice jos teziji al tako vidim da postoji zbog cega vredi.
Samo potrebno je uciti, znas prof . Dani repezentacijska ponovo pisanja Karmiloff Smith. Nadam se da vec necu se gubiti moje znanje nego , mogu i uciti. Postepeno sticicu nazad, al jako puno izdrzljivost je potreban i za mene i za ostalima oko mene Smile
Upoznao sam Maju(Anu, i uvek sam i poznavao)
Ona sigurno je u bedaku, vidim na nju da boli moja stanja , al ako cita ovo sto pisem csak fel a fejjel Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 02:10:25 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam šta da ti kažem osim da si ok devojka, i deluješ zadovoljno, prolaziš kroz život sa zdravim shvatanjima, i znaš da sebe usrećiš i nađeš sebe u nečemu što je za pohvalu, jer malo njih zna, a tako su mladi.... Smile
Samo nastavi tako, i nemoj misliti ako nisi otišla negde večeras da si nešto propustila, jer kad se ti osećaš za to raspoložena, pa makar i u nekom kafiću samo sa par prijatelja ti ćeš naći ispunjenje sebe... Smile
hvala hvala  Smile narocit za onaj prvi deo odgovora...a sto se drugog dela tice, veruj mi da sam odavno prevazisla fazu u svom zivotu kada sam mislila da nesto propustam....propustaju drugi mojim odsustvom hehehe Smile ma salim se salim se Smiley
kamo srece da vecina ljudi nalazi ispunjenje u stvarima koje su oko nas...mislim da bi zivot bio daleko manje komplikovan..ne mora da znaci da sam ja  pravu..mozda su moji ciljevi drugaciji, mozda i sredstva za ostvarivanje istih...ali srecu gradimo mi sami..ne ljudi oko nas, ne oni pored nas..vec mi sami oni sto nosimo u sebi..kad shvatimo sebe, mnogo cemo lakse ziveti sa onim sto imamo....barem vecina Smile srdacan pozdravcic..i ooh malo da vedrije piskaram mnogo sam se uozbiljila..sorry za off topic  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile
Nisi off topic, u skolopu si teme, nema šta, o tome pričamo, da zavisi kakav ti je život od tvog stava prema njemu, a pitanja teme samo  daju akcenat!
Slažem se u potpunosti sa tobom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
0. Kako ste sada raspoloženi? Šta čini da se tako osecate? Da li biste želeli nešto da promenite? Šta?

Fino. Kafa 3in1. Da. Da izadje sunce i dodje leto ili bar da se ja preselim u Australiju. Smiley

1. Kada ste se poslednji put nečemu/nekome iskreno obradovali? Šta vas je obradovalo? Da li ste često radosni?

Pre par minuta. Poziv. Da.

2. Kada ste se poslednji put nasmejali od srca? Šta vas je nasmejalo? Da li biste želeli da se smejete više? Šta vas sprečava?

Pre par minuta. Drugarica. I da i ne... uvek se smejem... Ama bas nista me ne sprecava.

3. Da li ste sada srećni? Kada ste poslednji put bili srećni? Šta vas čini srećnim? Da li vam nešto nedostaje da biste bili potpuno srećni? Šta?

Da. Uvek. Male stvari - ljubav, porodica i prijatelji... Da. Bar 40kvm na moje ime... mada... nije to toliko vazno...

4. Da li sada osećate zadovoljstvo? U čemu uživate? Kada ste TO sebi poslednji put priuštili?

Moze se reci. Druzenju... U subotu, nastavljamo sutra...

5. Da li ste sada zaljubljeni? Kada ste poslednji put bili zaljubljeni?

Da.

6. Da li sada nekog volite? Kada ste poslednji put nekog voleli?

Da. Volim citav zivot. Nikada nisam bila ne-voljena i usamljena.

7. Imate li intimnog partnera? Da li ste zadovoljni vašim odnosom? Šta biste promenili? Šta vas sprečava da to učinite?

Da. Da. Podizanje odnosa na jos visi nivo. Pogledati pod 3.

8. Imate li zaista bliskog prijatelja/prijateljicu, nekoga u koga imate puno poverenje, na koga se možete osloniti? Ako ne, zašto je to tako?

Da, imam ih nekoliko. Oni su moja snaga i oslonac.

9. O čemu obično razgovarate sa prijateljima? Komšijama? Kolegama? Rodacima? Ukućanima? Porodicom?

Od Silvane do Nirvane... o svemu... onome sto je aktuelno ili sto je nekada bilo aktuelno...

10. Kada ste poslednji put sa nekim razgovarali o ljubavi?

Malopre.

11. Kada ste poslednji put vodili ljubav? Da li biste želeli češće da vodite ljubav? Šta vas sprečava?

Skoro. Pa, sad... Videti pod 3.  Smiley

12. Kada ste poslednji put sa nekim razmenjivali nežnosti? Da li biste želeli da to činite češće? Šta vas sprečava?

Juce. Ne. Nista.

13. Da li ste u skorije vreme negde putovali? Kada ste poslednji put bili u nekoj drugoj zemlji? Da li biste želeli da otputujete negde gde nikada niste bili? Da li je to sada za vas ostvarljivo? Šta vas sprečava?

Da. Letos. Da. 50-50% Novac i nedostatak vremena.

14. Volite li prirodu? Koliko često boravite u prirodi? Kada ste poslednji put bili u prirodi? Da li vas nešto sprečava da to činite češće?

Obozavam. Kad god mogu. Hm... pre nedelju dana. Nedostatak vremena.

15. Čemu ste trenutno posvećeni? Čime se najviše bavite? Volite li to čime se bavite? Uživate li u tome?

Zajednickom poduhvatu. Trenutno je sve izbalansirano. Da. Onako.

16. Da li ste zadovoljni poslom koji radite? Šta je to što biste želeli da promenite u pogledu vašeg posla? Da li biste želeli da radite nešto drugo? Šta? Šta vas sprečava?

Da. Manje stresa. I da i ne... Fotografija... Nedostatak vremena.

17. Imate li dovoljno slobodnog vremena? Da li ste zadovoljni načinom na koji provodite slobodno vreme? Da li biste nešto menjali? Šta? Šta vas sprečava da to učinite?

Hm... i da i ne... I da i ne... Da... vise vremena za prijatelje i putovanja. Rastrzana sam na previse strana.

18. Da li ste zadovoljni okruženjem u kome živite? (ljudima? stanom/kućom? mestom? državom? planetom?) Da li biste promenili okruženje ili nešto u vašem okruženju? Šta vas sprečava?

Ne. Da - vise zelenila, manje automobila i klimu... Nisam gradski arhitekta... Smiley

19. Volite li sebe? Volite li svoj život? Kako ocenjujete svoj život:

b) zadovoljavajuci

20. Šta je smisao vašeg života?

Zivim dan za dan...

21. Kako ocenjujete svoje zdravlje:

b) zadovoljavajuće
Da li biste nešto promenili? Šta? Da li vas nešto sprečava?

Poboljsala imunitet. Stres.

22. Ima li čuda, magije, avanture, harmonije, razmene, igre, lepote, radosti... u vašem životu? Da li biste nešto promenili i šta? Šta vas sprečava?

Da.

23. Imate li neku/e veliku neispunjenu želju/e? Nameravate li da je ispunite? Kada? Da li vas nešto sprečava? Šta?

Katamaran. Da. Ne.

24. Kome ili čemu verujete?

Ravnotezi.

24. Da li se bojite smrti? Zašto?

Ne.

25. Kako se sada osecate?

Cool.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile
Nisam ni sumnjala!  Smile
Jedino ovo pod 18) ćeš da rešiš jednog dana! MIslim preseljnjem!  Smile
Šalim se naravno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b1
mob
Apple 15
Ne vidim zivot kao vecitu borbu. Sreca dolazi u malim stvarima... Sta cu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Meni život je večita borba, možda ima veze koliko imaš sreće, ali nije to nešto negativno, to jednostavno zavisi od količine pesimizma ili optimizma u svemu tome!
I kako se nosiš sa problemima koji dolaze, u svakom slučaju sve više postaješ jači i snalažljiviji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ima centrifugu
Zivot ne moze i ne sme da bude borba jer onda prestaje da bude ono sto jeste - tj. zivot. Problemi nisu problemi vec nasa percepcija stvarnosti i neprihvatanje situacija koje nas okruzuju. Cim ima borbe posledica je patnja i bol bez obzira da li je rezultat borbe prividno dobar ili los po nas. Svesnost da je zivot samo zivot i nista ni vise ni manje dolazi veoma jednostavno - kroz male stvari - ko sto rece Anea. Pogledaj drvo ili cvet - da li oni ikada zive u "problemima" - da li se oni zale na okolnosti i drugo drvece (cvece) oko sebe?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 23:27:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.