Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kakvi su uslovi u srpskim zatvorima,jel bio neko?  (Pročitano 11809 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Sony 
Ako je suditi po snimcima Kristijana Golubovića iz zatvora tamo je sasvim ok.. Smile
Kod nas u Šapcu tj. u Bogosavcu nekih 6-7km od grada ima zatvor, zatvornici u dvorištu pikaju fudbal, pređe im lopta preko ograde oni odu po loptu preskoče i vrate se, izgleda da nikom ne pada napamet da beži... Priča se da je  jedan tip pobegao iz zatvora za Šabački vašar 21.septembra, bio na vašaru i vratio se u zatvor.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Sony 
To je taj zonfić... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
Ako je suditi po snimcima Kristijana Golubovića iz zatvora tamo je sasvim ok.. Smile
Kod nas u Šapcu tj. u Bogosavcu nekih 6-7km od grada ima zatvor, zatvornici u dvorištu pikaju fudbal, pređe im lopta preko ograde oni odu po loptu preskoče i vrate se, izgleda da nikom ne pada napamet da beži... Priča se da je  jedan tip pobegao iz zatvora za Šabački vašar 21.septembra, bio na vašaru i vratio se u zatvor.. Smile
napisala sam da imaju teren, skoro sam prolazila... njima bolje u zatvoru nego meni na slobodi XD
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
hahahahaahah  Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung GT-S7580
Кулирање..  Smile

Још да имају интернет..   Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Sony 
Pa možda neki i imaju, ovaj kod nas u Šapcu je koliko ja znam za ove sitne jajare, tako da sumnjam da oni imaju internet, ali sasvim je ok i ovo što imaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Evo saću da ti kažem kakvi su uslovi. Uslovi su, najblaže rečeno, usrani. Šipke na kojima spavaš, datiraju iz doba onog dželata Srbije, austrijskog kaplara Tita. Ono što mećeš pod glavu više liči na džak krompira no na jastuk. Čaršafi i ćebad su skroz na skroz ofucani, peru se jednom u mesec dana i to nekim usranim praškom od koga ti izlaze neke čudne ospice kojima ni Pavlovićeva mast ne pomaže. Malter sa plafona i zidova odpada svakog jebenog dana, pa često zna da te klepi po vugli (ne daj bože onoj donjoj), i da ti jebe mater dok pokušavaš da zaspiš. Da zaspiš ne možeš nikako, jer stalno neko zavija, urla, plače, kmeči, dovikuje se, odjekuju pendreci, škripe vrata, čuje se bat koraka, a ti samo moliš boga da ne upadnu u tvoju sobu i ne polome ti kosti za ban-bađava. Čučavac smrdi ko govna mrtvih solunaca, jer niko to ne jebe da čisti, osim tebe ili tvog cimera (da ga tako nazovem), ili tvojih cimera (ukoliko sa više nevinih grešnika deliš memljivi kazamat). Hrana je odvratana, i ukoliko nemaš nekoga da ti s vremena na vreme pošalje neki paketić, ješćeš pacove i bubašvabe kojih tamo ima ko pleve. Noću bulju držiš strogo uza zid, jer nikad se ne zna kom tvom cimeru može da se digne kurac i da poželi da te malo pojebe, a ako si pak s cimerima u dobrim odnosima, onda opet moraš bulju da držiš uza zid, jer često i stražari znaju noću da te posete, odvedu na razgovor u posebnu prostoriju iz koje izađeš hodajući kao šatka. Taj šatkohod drži te naredna 3 dana jer stražarsko-pandurska govna nemaju milosti ni kad biju ni kad jebu. Preko dana je isto zajebano. Ako nemaš nekog da ti čuva leđa, jebo si ježa u vr bocke. Zbog jedne pljuge, pola rolne guzic-papira, jednog slučajnog pogleda u oko drugog osuđenika, može da ti donese lakše ili teže telesne povrede, koje se naravno ne sankcionišu od strane stražarskih govana, ili se sankcionišu tako što preko pičke dobijete i ti i onaj što te već prebio ko pičku. Ako te kojim slučajem zaboli zub, glava, stomak... moraš snagom misli da pobediš bol (ko oni fakiri sa Kardamana), jer lekić od gosim smrada u đavoljoj odori dobiti nećeš. I ne daj bože da ga slučajno zbog toga u sred noći smaraš, ako to pak kojim slučajem učiniš, bolove koje si osećao do tada nestaće ko rukom odnešeni, jer će te bolove zameniti novi, stvoreni od strane pendreka i cokula gospode sa značkama. Ako guliš mardeljanu par meseci ili godinicu, šalju te da šljakaš, npr: kopaš kanale, čistiš šahte od govana, riljaš zemlju tvrdu ko čelik, kosiš travu visoku 2 metra i sl. Ako su pak dugoprugaš, onda ne izlaziš van zidova tvrđave. Često na mardelju naletiš na likove koji su tu zbog keta vutre zaglavili, na one koji nisu imali novaca da plate račun za struju, kaznu za saobraćajni prekršaj, pa čak i na one koje su ugušili krediti koje su podigli u ove ili one svrhe. Silovatelji, ubice i teži kriminalci su izolovani u drugim blokovima. Mačke i psi lutalice su česta meta dugoprugaša, jer oni godinama ništa karali nisu, pa im ove životinjke dobro dođu da koliko toliko ugasnu svoj bolesno narasli libido, ako pre toga svoju patku ne smeste u čmar nekog jadnika koji je tu završio za ban-bađava. Ako taj sadizam preživiš, uspeo si, ako ne, onda obavezno zaradiš neki triper, hep, sifilis, sidu... Sekunde ti prolaze ko minuti, minuti ko sati, sati ko dani, dani ko godine... čini ti se da kraja nema... Imaš jednu ogromnu sobu i jedan raspali TV koji ima samo 3 kanala, i ti ništa ne možeš da gledaš, jer je tu uvek neki kuronja koji drži daljinac i određuje šta će se danas gledati. Sve moraš da štekaš kako ti neki bilmez ne bi to oteo, i pljuge, i bombone, i peškir, i sapun, i papir za dupe itd. itd. Dobre uslove na robiji imaju samo kriminalci koji imaju mnogo para pa potplaćuju sve živo. Oni imaju zasebne ćelije koje su lepo i uredno okrečene, imaju svoj TV, radio, mob, lepu i ukusnu hranu, izlaze van kad im se ćefne (vraćaju se samo na prozivku), oni su tu uglavnom da ih ne bi neko očistio, pa kad bura prođe (bez obzira na to koliko su osuđeni) eto gospode van, da ponovo haraju, baš kao i pre no što su zaglavili bajbokanu. Njima se sve omogućava: odlazak na zenba, fudbalske il košarkaške tekme, odlazak u kafić, klub i sl. I oni su uvek u talu sa stražarima i upravnicima tvrđave. Ako imaš love uopšte nije bitno dal si iza zida ili van njega, jer na mardelju za lovu možeš da dobiješ sve ono što možeš i na ulici. Tvorza je prepun gudre koja ti je uvek dostupna, ako imaš love, ili ako želiš da nekom budeš fufa. Na robiji nema rehabilitacije, niti posle nje integracije u društvo. To zaboravi, sem ako, naravno, ne poseduješ ogromne svote novca s kojim ćeš van zidina kazamata potkupiti pohlepne i postati heroj novih mladih klinaca što su rasli na 'Ranama' (onima sa očima boje kuge).
PS. - Na mardelju ćeš naučiti sve ono što nisi uspeo dok si bio van zidina (neki to zovu slobodom, hahaha, ja to zovem ulicom, beton, ćošak, kako god). Naučićeš kako najlakše da obijaš kuće/stanove/automobile. Kako spikom da odradiš lakoverne, kako pametnog da ubediš da je glup ko kurac, i obratno. Stećićeš nove "prijatelje", i napravićeš nove kanale za šverc oružja, gudre, belog roblja itd. I naučićeš kako se najbolje šteka roba, najnovije zatvorske fore kojima ćeš, kad izađeš van, da jebavaš sav pošten svet. Ako već ideš u tvorza, onda se našaraj po telu (vrat je obavezan) najzajebanijim tatuima koji izazivaju strah i lede krv čak i Frediju Krugeru. Poseči ruke (lice obavezno) žiletom il nožem (nož je uverljiviji) da ti ostanu večni ožiljci (tako će svi misliti da si mnogo zajeban i da si u životu prošo sito i rešeto, te nećeš imati velikih problema), obavezno se iživljavaj nad nekim svakog jebenog dana, ali gledaj da to ne bude neki jadnik slabiji od tebe (kako ti ne bi neki kurati bilmez polomio pičku što se iživljavaš nad slabijima od sebe, jer zatvorska pravila su drakonski stroga), već nađi nekog zajebanog i prebroj mu rebra na brzaka. Tako ćeš dobiti poštovanje i lagano će ti proteći pakleni dani u paklu naših predivno paklenih zatvora. To su ti u suštini one osnovne stvari kazamatske storije, a ako te zanimaju još neke pojedinosti ti pitaj, a ja ću ti rado odgovoriti.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
u vojsci, kada sam ja bio, nije bilo nista bolje od prethodno opisanog , zato sam se cudio
pozitivnim komentarima na padinjak i cz....razumem nije vojska zatvor ali su je cinili uglavnom
bivsi domci i pritvorenici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.358 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.