Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:02:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakvi ste za sitnice?  (Pročitano 12921 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.79
Ma nisi glavni krivac,jer vjerujem da ima toga dosta u pozadini osim te cigarete.Obicno ljudi cute sva razocarenja u nekoj osobi,kako bi na kraju kulminiralo tzv sitnicom
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pa jesi.... Smile Smile Smile

On je covek zbunjen i pita se sta se desilo...a ti ne zelis da mu kazes...to su one dozivotne svadje...gde ljudi vise i nemaju pojma zasto su u svadji...samo znaju da jesu.... Smile Smile Smile

Smile...jes'....nije to rijetkost, nažalost.

ja ne mogu da zamislim da neko sa kim sam u prijateljskom odnosu...da mi radi ovakve stvari Smile

meni je ovo prcanje u mozak.

da mene prijatelj izbjegava zbog ovakve stvari ( što mi je, opet ponavljam, teško da zamislim) i da mi dođe nakon toliko vremena i objasni razlog svog ponašanja...pa toplo bi mu darovala valjan, ali valjan razlog da se duri.

i to doživotno Smile

ali, prijatelj?...ne znam, to je meni odnos koji je daleko od banalnosti.
do takvih stvari ne bi trebalo da dolazi.
pravi prijatelji takve stvari ''raskrinkavaju'' u hodu.
neprimjetno.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2012, 21:39:12 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.79
Aleksandrin...cuvaj se Aleksandre,jer kako si ti sitnicar vjeruj da nisi niti do koljena zeni po tom pitanju
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ti si nezrela budala  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa dobro mozda sam ja malo pretjerao ali i on je i nadam se da ce se to rijesiti ,da ne duzimo temu jer ispade da sam ja glavni krivac Smile

Opa batice... u tom chuchu grmi zec dakle?  Smile

Okrenula se vodenica na pogreshnu stranu pa sad bi da se povuchesh.  Smile

Nego shta si nego glavni krivac.
Nezrelo malo derishte (da prostish na svakom epitetu, ali ovde sudimo po postupcima, ne godinama), koga je vec neko verovatno muchio na slichnom prinicipu pa daj da se revanshira nekom drugom nizhem u lancu... Chisto da vidi kako je to...

Ali, shta je sad, sad te mori grizha savest i chini ti se da si malko preterao... Da nije drug pocheo da se "hladi" malo od tebe? Hoces ovde forumskim vecanjem da ti izglasamo ko je u pravu pa da mu posle samo odshtampash sve to i jednostavno zapushish usta.

Cuj, ti si lud shto tako lako prokockavash prijateljstvo za koje tvrdish da ti je najbolje
Ali to nije najgora vest, jer je to mozda i dobra stvar

Tvoj prijatelj je zabrinjavajuc... on je verovatno ludji kad trpi takvo ponashanje i josh uvek lomi glavu oko toga chime te je uvredio a sam izbegavash da mu kazesh. Mozda je i bolje da se ne druzite vishe...

Ali sine - jesi li ti telepata? A jel on?
I shta, poshto ne moze da se seti neke najbanalnije stvari za koju ti je skrenuo paznju (verovatno ti nije izbio cigaretu i ugasio ti je u oku), i za koju misli da je postupio na mestu - njemu nije stalo do vasheg prijateljstva?

Slushaj, reci cu ti neshto krajnje ozbiljno, neshto shto zaista mislim, i neshto chime se i sam lichno vodim.
Mozda si do sada uvredjen ovim shto sam do sada napisao, ali i ako, mozda i treba da budesh.
Naucices da postoje mnogo bitnije stvari od nepushenja u autu i malo stvari vrednih kao pravi prijatelji.

Stoga slushaj:

"Ko cuti, ima prava da trpii"

Ako ti neshto smeta - kazi. Toliko jednostavno. Valjda ste za toliko prijatelji.
I dalje ti je nelogichno?
Stavi se ti u njegovu poziciju?
Kako bi ti reagovao da te neko vuche za nos i ochekuje izvinjenje za neshto shto ni sam ne znash da si uradio.
I kako bi se ti ponashao da se na kraju ispostavi da je to neka najbanalnija stvar a ti kidao zivce oko toga.

Jel bi nastavio da se druzish sa takvom osobom?

Moj ti je predlog da mu se izvinish zbog ovakvog ponashanja (da, ti njemu), i da spomenesh shta te je uvredilo, ali da si pogreshio shto si regovao tako.

A sledeci put, pametu u glavu, i na licu mesta kazi "brate, strashno me vredja to to i to" ili "brate, bash si me uvredio time time i time"

Toplo-hladno, idi mi/dodji mi i pogodi shta mi je igrarije ostavi za neku vezu... sa osobom koju takodje neces ili ne zelish dovoljno da poshtujesh...

P.S. znam da ovaj stil pisanja ne lichi na mene uopshte, ali autor teme se postavio kao tipichna devojchica kada je uvredish nechim pa morash da nabrajash stvari i da ih iznova i iznova prolazish u mislima jer joj ne pada na pamet da ti kazhe shta ju je toliko uvredilo a najcesce su to banalnosti.... (upotrebio sam devojchica ne na omalovazavajucoj osnovi, vec kao primer shta je jedan pol u stanju da radi drugom konkretno i najcesce u vezi)
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 00:31:59 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
koja besmislenost bogte..

pa jel ti nije ni u jednom momentu palo na pamet da on nije ti.. i da on rezonuje drugacije.. i da on ima svako pravo da ti ili bilo ko drugi ne pusi u kolima  Smile

ako si mu prijatelj, ispostovaces tu njegovu zelju.. sad si ti uzeo da njega menjas, da on skapira nesto..

mislim daj..

muskarci su bili vazda konkretniji i jednostavniji uvek, sta ovo bi, ja ne znam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
hahahahhahahahaha kakav si ti debil Smile

Kazi mu da neces da se vozis sa njim u kolima zato sto ne mozes da pusis unutra i to je to... NEma  tu nikakvog problema Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 
Aleksandrina jača polovino-pretjeruješ,to je sigurno i dobra je stvar to što i sam vidiš da je ovo previše. to ti je prijatelj i možda jeste malo smorno to što je on tolika picajzla,ali eto-voli taj auto,uživa u njemu i crno mu je da svako malo mora da ga čisti jer drugi ne paze.
isto tako,neki tvoj drug je sklon da te blamira u javnosti,ponaša se k'o svinja blabla...ili ima neku tamo ružnu naviku. I tebi bude neprijatno,ali ti nisi on niti je on ti pa ne treba da se stidite zbog onoga što je ovaj drugi niti da vam to bude razlog za svadju. i ti sigurno imaš neke momente koji drugima smetaju,pa te zbog toga ne ignorišu kao ti njega.
riješite to i nemoj da ti je teško da kažeš-ok je,ajmo dalje.
Progutaj tako sitnu stvar jer pravi test prijateljstva sigurno neće biti nešto tako malo,nego neke ozbiljnije situacije,a tu bi se tek pokazao kao nedorastao.
Lako je voljeti sebi sličnog,a izazov i pravi pokazatelj da tu osobu stvarno voliš je to što je puštaš da bude takva kakva je i da se bez problema družiš sa njom.

------------
Ne mogu da ne primijetim,tema ima tek 3 strane pa mi nije bilo teško da prelistam i ovo opazim-Kad je neko novi član ili eto,ne pretjerano popularan-tako lako ga zasipate sa 'koji si debil','budalo nezrela','retardu'... Malo je djetinjasto,možda sa tom osobom sjutra pokenete neku ozbiljniju priču. I ovi ljudi sa kojima ste super i kad niste su nekad bili novi,i vi isto. Ne kažem da isti tretman treba da ima neko sa kim ste pili kafu,pričali X puta i neko nov,ali ovo što sam listajući pohvatala,i to bez ikakvog razloga-je stvarno bezveze  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ne mogu da ne primijetim,tema ima tek 3 strane pa mi nije bilo teško da prelistam i ovo opazim-Kad je neko novi član ili eto,ne pretjerano popularan-tako lako ga zasipate sa 'koji si debil','budalo nezrela','retardu'... Malo je djetinjasto,možda sa tom osobom sjutra pokenete neku ozbiljniju priču. I ovi ljudi sa kojima ste super i kad niste su nekad bili novi,i vi isto. Ne kažem da isti tretman treba da ima neko sa kim ste pili kafu,pričali X puta i neko nov,ali ovo što sam listajući pohvatala,i to bez ikakvog razloga-je stvarno bezveze  Smile
bezveze je i svet je surov,forum je jos suroviji i mi se ponasamo kao kreteni ali on mora malo da se ocelici
a ako hoce da se upozna s nama niko mu ne brani
i ti si mislila da sam ja kreten i debil i da se ponasam surovo kada smo poceli da se druzimo a sada me volis kao brata  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2012, 00:44:28 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 

bezveze je i svet je surov,forum je jos suroviji i mi se ponasamo kao kreteni ali on mora malo da se ocelici
a ako hoce da se upozna s nama niko mu ne brani
i ti si mislila da sam ja kreten i debil i da se ponasam surovo kada smo poceli da se druzimo a sada me volis kao brata  Smile

Ej,malo je glupo i bezobrazno 'čeličiti' nekog preko foruma,kao-e sad ću da ga šikaniram,pa će mi se ''Sledeće godine u ovo vrijeme' zahvaliti i grliti me k'o lud. Volim ja tebe,to znaš,ali isto tako znaš da nema potrebe da ni ti ni bilo ko drugi pokazuje nekom ko je došao da mu se da neki savjet,ma koliko se banalnim činio,na to kako je svijet okrutan i ne znam ni ja šta.
Forum nije vojska,nego mjesto gdje se zabavljaš i još izvučeš ponešto korisno,upoznaš ljude. ništa više
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 21:02:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.