Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve to muskarce privlace dvanaestogodisnje prostitutke?  (Pročitano 8132 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Jun 2015, 18:45:27
  Nisam pravnik kao hkj koji će ako to želi da protumači negde zakon o ravnopravnosti polovai koji pokriva dosta toga a koji se ne primenjuje.

Nisam ni ja pravnik. Ali ga znam dovoljno da mogu da se snađem u njemu kad mi zatreba. U suštini, najbitnije je razumeti da su zakoni mač sa dve oštrice. Tj. da ako se neko igra njima, sve to može da mu se vrati. E problem je što mnogi ljudi i grupe to ne shvataju.  Smile  Da kako oni mogu da se nekome useru u život zakonima, tako i drugi mogu njima.  Smile

Elem, što se teme tiče, slažem se sa svim što si napisao. Krivi su svi pomalo, a ne samo jedna strana.

U africi se deca od 5 godina prodaju na pijaci za 30 dolara...

Upravo tako Inicio, još jedan dokaz da su bela i crna rasa ravnopravne i podjednako razvijene.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2015, 19:49:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
HTC One
Stvarno dovodite u vezu eksperimentisanje dece u odredjenom uzrastu sa svojim vrsnjacima ili hormone koji udaraju u glavu sa odnosom matorog gmaza koji je zloupotrebio dete i platio za sex sa njim?

Ako je vama isto da se klinka od 12 godina ljubi ili po'vata sa svojim vrsnjakom (jok, toga nije bilo pre 20-30 godina  Smile) i da ima sex sa matorcem za pare, onda je svaka dalja prica suvisna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
« Poslednja izmena: 11. Jun 2015, 21:33:53 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Eto, znaci.. sad smo postali deo Africkog kontinenta... povratak tradiciji...

I ako mi neko kaze da su se nase babe udavale sa 14-15, onda njegove babe mozda i jesu bile seoske fukse... ili strasno ruzne...  Smile

Dan danas se sasvim legalno u mojoj okolini sklapaju brakovi između dvanaestogodišnjaka po selima u kojim su pretežno Rumuni. Svi to znaju ali niko ne reaguje, zato sam spomenuo zakone koji se ne primenjuju.
  E sad, tema je prostitucija a ne brak ili lepota nečijih baba, o tradiciji da ne govorim.
  Nema smisla mešati brak i tradiciju i vreme u kom je socijalni nadzor bio daleki veći.

Citat
Nisam ni ja pravnik. Ali ga znam dovoljno da mogu da se snađem u njemu kad mi zatreba. U suštini, najbitnije je razumeti da su zakoni mač sa dve oštrice. Tj. da ako se neko igra njima, sve to može da mu se vrati. E problem je što mnogi ljudi i grupe to ne shvataju.  Smile  Da kako oni mogu da se nekome useru u život zakonima, tako i drugi mogu njima.  Smile

Snalaziš se bolje od mene, odgovorio si na pitanje. Naši stari zakoni kakvi god bili sasvim dobro regulišu i ovu pojavu, nasilje nad ženama, porodici i slično. Problemi nastaju kad se ne primenjuju i kad raznorazne komisije, organizacije i novinari počnu da trube o javnom moralu i nasilju.
  Svako ko nasrne ili iskoristi dete ili bilo koga slabijeg od sebe nije čovek nego hijena koja lovi sama ili u čoporu. To je odgovor na pitanje kojim je naslovljena tema.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ne mogu nikako legalno da se sklapaju jer je granica za sklapanje braka i to uz dozvolu roditelja - 16 godina.
To sto se sklapaju vanbracne zajednice predstavlja krivicno delo.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Niko ne dira rumunsku pravoslavnu crkvu niti bilo koju drugu.
  Znam da je krivično delo a to zna i zakon jer su se Rumuni dobro ugradili u našu lokalnu vlast i društvo.
  Opet je problem zakon koji se ne primenjuje. I slab socijalni nadzor.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2015, 23:07:51 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
  Nisam pravnik kao hkj koji će ako to želi da protumači negde zakon o ravnopravnosti polovai koji pokriva dosta toga a koji se ne primenjuje.

Nisam ni ja pravnik. Ali ga znam dovoljno da mogu da se snađem u njemu kad mi zatreba. U suštini, najbitnije je razumeti da su zakoni mač sa dve oštrice. Tj. da ako se neko igra njima, sve to može da mu se vrati. E problem je što mnogi ljudi i grupe to ne shvataju.  Smile  Da kako oni mogu da se nekome useru u život zakonima, tako i drugi mogu njima.  Smile

Elem, što se teme tiče, slažem se sa svim što si napisao. Krivi su svi pomalo, a ne samo jedna strana.

U africi se deca od 5 godina prodaju na pijaci za 30 dolara...

Upravo tako Inicio, još jedan dokaz da su bela i crna rasa ravnopravne i podjednako razvijene.  Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Znači, opet su krivi muškarci koji ih pumpaju, a nikako nisu krive i one same koje se rado, svojevoljno daju.
Sa razlogom postoji zakon, da osoba do 13-te godine ne može krivično da odgovara.
И треба га мењати. Дете, дете, па се кара у буљу за паре... Ај' молим те...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Deca kopiraju roditelje... ili one koji preuzmu tu ulogu. Da ne davim eve ti nacrtano.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

039_like_father_like_son[1].gif
(99.97 KB, 851x620)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Kakve muškarce privlače deca ne plo budžacima i društvenim mrežama već i po forumima. Pogledajte slike članova i komentare na nekom forumu, to su deca koju ohrabruju ostali. U stilu, imaš 13-14, kakve grudi, izgledaš zrelije i slično. A društvene mreže se ovde pominju kao sredstvo sa kojim se dolazi do kontakta.
  Da li je neki idiot u kasnim dvadesetim iz, na primer, Višegrada, više ili manje kriv ako spopada neku klinku od, na primer, 14 iz Šapca koja na to pristaje. I to na neviđeno, preko društvenih mreža ili možda foruma.
  Roditelje ove dece treba kazniti, makroe, prostitutke i mušterije takođe.
   Umesto primene dobijamo od vlasti raznorazne komisije a od novinara pozive na javni moral što je licemerje na kvadrat.

I šta ćemo sad ?
  Dok dete peva između ostalog i zadovolji me druga deca gledaju sve to uključujući i žiri koji je javno u ekstazi. O pedofilima u ilegali da ne govorim.
  I onda druga deca koja nisu talentovana preko društvenih mreža i raznih foruma uz  pomoć svodnika nađu mušterije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.241 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.