Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:37:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve osobe varaju?  (Pročitano 6806 puta)
12. Nov 2007, 09:36:33
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Kakve osobe varaju?

Jedna od apsolutno najbolnijih stvari koje vam se mogu desiti u vezi jeste to da vas voljena osoba prevari. To znači da vas je izdala osoba kojoj verujete i koju jako volite. Moguće je da ste se upitali: kakva je to osoba koja je sposobna da izda poverenje i ljubav nekog ko je voli?

Varaju mnogi, a skoro svako bar nekad bude prevaren. Možda vam je palo na pamet da bi bilo baš zgodno kad bi se oni koji varaju nekako mogli prepoznati već na prvi pogled, ali to nije moguće - izgledaju isto kao i svi ostali. Postoje neka uverenja da zgodni momci i lepe devojke varaju češće, ali to nema veze s istinom; hoće li vas neko prevariti zaista nema nikakve veze s time kako izgleda.

Nisu svi koji varaju međusobno isti. Nekima od njih jednostavno nije stalo do dečka ili devojke. Drugi nisu u stanju da saosećaju s bilo kim, pa tako ni da shvate da to što rade voljenu osobu boli. A neki samo jure uzbuđenja, ili dramu, ili oboje (prvo vas prevare, pa to izazove dramu u vezi - a njima se dopada i jedno i drugo, tako su im stvari zanimljivije). Neki su zaljubljeni najviše u same sebe, pa rade šta im se u tom trenutku svidi.

Jedna stvar je zajednička svima koji varaju: snažna želja da zadovolje sopstvene potrebe, po svaku cenu. Sopstvene potrebe su im najvažnije i zadovoljiće ih bez obzira na to koga će pri tom povrediti. Sasvim je moguće da je osobi koja vas vara stalo do vas, čak i da vas voli, onoliko koliko razume o čemu se u ljubavi radi, ali kad se sve sabere, njene sopstvene potrebe su joj uvek važnije od vaših.

Najjednostavnije rečeno, osobe koje varaju su sebične. Ne žele da raskinu, žele da ostanu u vezi u kojoj su jer im mnogo toga u toj vezi odgovara, a iz kog god razloga varali, tražili nešto sa strane, u osnovi tog razloga je sebičluk. Žele i da budu u vezi i da "švrljaju".

Da ne bude zabune, i osobe koje varaju mogu imati mnogo dobrih osobina. Ne radi se o zlim monstrumima u jeftinim kostimima. Ipak, kao i svi, imaju i mane - a jedna od njihovih mana, zajednička svima koji varaju, jeste velika doza sebičluka.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
pa, mozda je krstarica ovaj put u pravu...  Smile

svakako smo svi sebicni, ali def. se neki od nas ne povode za onim 'sto ne zelis sebi, ne cini drugome...' i  'dosledno' slede svoje potrebe i porive, ne videci u tome nista lose  Smile s te tacke gledista, tu i nema nista lose  Smile jer jednom se zivi, itd., itd...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema pravila, svakoga moze da zadesi situacija "jednostavno se dogodilo".
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
svakog moze da zadesi, i svakom moze da se desi... al' ne moze svakom da se oprosti  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
... e to je nesto drugo...  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Kakve osobe varaju?
kakve? pa bRezobraznici
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nezadovoljne .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Незадовољне и никад задовољне.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema pravila, svakoga moze da zadesi situacija "jednostavno se dogodilo".
ne može se "jednostavno dogoditi" tek tako, svako može da bude u iskušenju, oni koji misle samo na sebe i svoje potrebe, prepustiće se i posle braniti baš tom frazom, "jednostavno se dogodilo"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 
Ko koga vara, kada i zašto?

“U stanju sam da odolim svemu, osim iskušenju", rekao je odavno Oskar Vajld, a mnogi pripadnici oba pola misle i delaju upravo tako. Dakle, čini se da preljuba, stara koliko i istorija čovečanstva, nikako ne izlazi iz mode. Gordana Fiket-Đurković se pozabavila istraživanjem “zabranjenog voća"

Tajnu ljudskog ponašanja, bar kada je neverstvo u pitanju jedni smatraju našom čovekolikom baštinom, biološkim kodom kojem je nemoguće odoleti. Drugi, pak, zadovoljstvo uživanja u “zabranjenom voću” smatraju proizvodom društva koje ima ogroman uticaj na mišljenje i ponašanje pojedinca. Većina žena smatra da je osnovni uzrok preljubi muškarca nezadovoljstvo vezom u kojoj se nalazi. Međutim, mnogo-brojna istraživanja i ankete pokazali su da 56 odsto pripadnika jačeg pola vrši preljubu (za razliku od 34 odsto žena), iako su zadovoljni vezom i seksom koji imaju sa svojom stalnom partnerkom.

Poznati mit da “zadovoljan muškarac nema potrebu za švrljanjem", već da je to odlika vezom nezadovoljnih individua, po svemu sudeći polako “pada u vodu". Čak i kada je u sve u najboljem redu, veliki broj muškaraca ne smatra da je preljuba isto što i prevara. Ovakvo mišljenje bazirano je na merilima vrednosti osobe, vaspitanju i psiho-dinamičkoj strukturi karaktera, a ako za mišljenje pitamo evolucioniste, svakako će nam reći da je u pitanju nasleđe pradavnih predaka, to jest nepresušna potreba za širenjem gena mužjaka.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 23:37:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.