али будимо реални, македонци не постоје као народ тј. нису постојали до пре 50 година и пре компартијског генетског инжењеринга на рачун срба (Трајковић - (в)ић = Трајко + ски = македонац Трајкоски итд....)....Македонија је пре уласка Србије у Краљевину СХС била јужна српска област...а сви знамо да је Скопје била и престоница Србије врло значајна у истроији....свако поређење данашњих "македонаца" са старим грцима је смешно и апсурдно исто као што је смешна данашња идентификација Александар Македонски = Македонија.....што покушавају да злоупотребе "македонци"... нису Грци џабе наметнули назив Бивша Југословенска Република Македонија који је и дан данас званичан назив....
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
али будимо реални, македонци не постоје као народ тј. нису постојали до пре 50 година и пре компартијског генетског инжењеринга на рачун срба (Трајковић - (в)ић = Трајко + ски = македонац Трајкоски итд....)....Македонија је пре уласка Србије у Краљевину СХС била јужна српска област...а сви знамо да је Скопје била и престоница Србије врло значајна у истроији....свако поређење данашњих "македонаца" са старим грцима је смешно и апсурдно исто као што је смешна данашња идентификација Александар Македонски = Македонија.....што покушавају да злоупотребе "македонци"... нису Грци џабе наметнули назив Бивша Југословенска Република Македонија који је и дан данас званичан назив....
Makedonija je bila cuvena grcka regija.I pre i posle pojave Hriscanstva, ovde su bili cuveni ljudi. Filip Makedonski, cuveni vojskovodja, tvorac falange, koja je njegovom sinu Aleksandru donela slavu. Vizantijski car Justinijan (cuveniji po zeni Teodori), napisao Justinijanov zakonik, iz koga je imao posle inspiraciju Napoleon da napise svoj cuveni zakonik, a i Dusanov je bio inspirisan tim zakonikom.
Posle pojave slovena ta je teritorija bila prvo pod Bugarskim carstvom, gde su Bugari gradili dosta manastira, a posle pod Srpskim carstvom. Cak se i istorijske licnosti dele. Bugari smatraju Marka Kraljevica za njihovog nacionalnog junaka a i Cirila i Metodija smatraju bugarima. Nije mi poznato kako su Cincari stigli tamo, jer oni govore necim sto je slicno rumunskom, a Rumuni ih svojataju. Posle drugog svetskog rata, morao je da se napravi, sto rece neko malo pre 'inzenjering' i izmisliti Makedonce. Gotovo, oni postoje i tu nema vise rasprave. Sada ni Srpska crkva nema vise ingerencija tamo. A mi se Srbi, ne granicimo vise sa Grcima. A to je bila svrha. Uzeti nam sto vise teritorije i sto vise naroda. Ko je kriv za to? Niko drugi samo mi sami.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 02:06:02 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Ау што човек пуца од муке!!! Па жао ми је сине ал Србија има веома богату и славну историју и ово што сам поставио није измишњено већ је постојало и ако Бог да повратићемо бар део!!!!
Што се тиче граница мене би лично радовало да видим овако нешто на карти света
Cekaj, a gde je tu Vojvodina ?
Kada je vec postavljena slika Srbije iz vremena cara Dusana, treba da se zna da je on bio kralj Srba i Grka, i da bi danas neki novi Dusan trebao da objedini Srbe, Grke, Albance, Makedonce, i deo Bugara. Posto danas ne postoji niko ko bi Srbe iz Srbije ujedinio, iluzorno je pricati i polemisati o tome !
Inace, sva ova pricanja o tome koje bi granice Srbija trebala da zauzima, nisu sustinski odmakle od srednjeg veka, tako da nije slucajno sto je i postavljena upravo jedna karta iz tog perioda.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 17:49:23 od cni »
Ау што човек пуца од муке!!! Па жао ми је сине ал Србија има веома богату и славну историју и ово што сам поставио није измишњено већ је постојало и ако Бог да повратићемо бар део!!!!
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)