Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Bilo bi lepo videti granice sa urednim i doteranim granicnim prelazima, bez korumpiranih carinika i prljavih WC-a, uredno pokosena trava, zgodne policajke a ne energicne, debele brkate zene...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2007, 22:52:17 od danilobg »
Bilo bi lepo videti granice sa urednim i doteranim granicnim prelazima, bez korumpiranih carinika i prljavih WC-a, uredno pokosena trava, zgodne policajke a ne energicne, debele brkate zene...
ne znam da li je neko od vas isao do grcke preko bugarske,kad je bilo ono s..nje u makedoniji ja sam prosao tuda,kad udjete u bugarsku to je ko da ste upali u neku rupu,onda prelaz bugrarski sa grckom je recimo neki plici jarak,a grcka granica je ko druga planeta,i sama grcka,ja sam bio pred olimpijadu i bilo je u radovima ali sredjeno,nisam isao posle toga, jer su se ovi moji u ambasadi povampirili,nikad necu ici u zemlju ciju ambasadu treba da molim da bih mogao da odem i potrosim pare,pa makar ne mrdnuo iz zemlje....ako je to poenta,nasi granicni prelazi su katastrofa....
a ako je poenta neka druga granica,onda zna se....
od vardara pa do triglava,sve je jedna,zemlja srbija....toliko od mene...
ne znam da li je neko od vas isao do grcke preko bugarske,kad je bilo ono s..nje u makedoniji ja sam prosao tuda,kad udjete u bugarsku to je ko da ste upali u neku rupu,onda prelaz bugrarski sa grckom je recimo neki plici jarak,a grcka granica je ko druga planeta,i sama grcka,ja sam bio pred olimpijadu i bilo je u radovima ali sredjeno,nisam isao posle toga, jer su se ovi moji u ambasadi povampirili,nikad necu ici u zemlju ciju ambasadu treba da molim da bih mogao da odem i potrosim pare,pa makar ne mrdnuo iz zemlje....ako je to poenta,nasi granicni prelazi su katastrofa....
a ako je poenta neka druga granica,onda zna se....
od vardara pa do triglava,sve je jedna,zemlja srbija....toliko od mene...
Pametno!!! U prvom ratu je Srbija izgubila cetvrtinu stanovnistva da bi bila od Vardara pa do Triglava. Za to su u drugom ratu platili sa jos milioncetom Srba da ostane tako, a pride se odrekli kralja i uzeli hrvata za prezidenta. Rezultat bratimljenja sa purgerima i slovenackim kocijasima se zna. Izgubljeni svi ratovi od 1912-e do sada. Jedina svetla tacka je Republika Srpska. Opste je poznato da smo ekonomski jaci ne samo od Rumuna i Bugara vec i od mnogih drugih iz Evrope. Nas problem su ove iluzije, ne znam zasto onda ne bi bilo od Stambola do Beca?
Problem su samo te radikalno pametne misli i iluzije. Ja mislim da bi pametnije bilo da sredimo ovaj nas prostor da bi mogli da funkcionisemo od Tokia do Londona i do New Yorka.
Kada su 1953-e Adenaueru predlozili da ne udje u NATO, nego da cela Nemacka (i ona istocna) budu neutralni, on je odgovorio: Nego jedna cela bolesna Nemacka, bolje pola zdrave. I evo gde su!!!
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic