Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:17:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve devojke muškarci biraju za žene?  (Pročitano 4967 puta)
07. Nov 2011, 22:55:08
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Svaki muškarac ima tajni spisak propozicija svoje buduće žene. Da bi stigla do oltara, prvo mora da ispuni određene uslove.

Stalno se dešava da muškarac provede godine u vezi i da nakon teškog raskida pod izgovorom da „još uvek sebe ne vidi u braku“, iznenada stane na ludi kamen sa devojkom koju je tek upoznao.

Okolnosti koje muškarca nateraju da se predomisli o vezi „dok ih smrt ne rastavi“ čine se kao nerešiva misterija. To može da potvrdi svaka devojka koja nakon nekoliko godina išćekuje neočekivano koje nikako da se dogodi.

„Ono što će ga dovesti do braka su delom hemija i strast, ali su mnogo važniji određeni postupci i ponašanje koje devojke možda ni ne primećuju“, tvrdi dr Vilard Harli.

1. Ona je uzbudljiva i kreativna

Devojka mora da bude spontana i pomalo nepredvidiva. Svojim postupcima mora da pobije mit da je brak dosadan i jednoličan. Muškarcima je potreban podsticaj i neophodno je da pored sebe imaju nekog ko im pruža konstantne izazove.

2. Ona zaista voli seks

Kada se trudi da se u seks uključi i telom i umom, od sjajne devojke postaje dobar materijal za ženidbu. Kroz fizičku bliskost je neophodno ostvariti i mnogo dublju povezanost. Strah svakog muškarca vezan je za sve ređi seks tokom godina braka, zato je devojka ta koja mora da ga ubedi da će strast da potraje.

3. Ona ima i druge stvari u životu osim njega

Svakom muškarcu prija ideja da ga devojka voli najviše na svetu, ali to ne znači da zaista i želi da bude centar njenog univerzuma. Da bi mogli da funkcionišu kao par, neophodno je da prvenstveno oboje budu svesni sebe, svojih hobija, prijatelja i obaveza. Nikom ne treba privezak koji će svuda da ga prati u stopu.

4. Ona uvek ističe koliko joj znači

Muškarci će se skrasiti pored one žene koja se ne plaši da otkrije svoju nežnu stranu i da im stavi da znanja da će uvek biti tu za njih. Potreban im je neko na koga mogu da se oslone i za koga znaju da će ih podržati u bitnim odlukama. Mali znaci pažnje su njima podjednako važni kao i ženama.

5. Ona želi da on bude najbolji što može

To se odnosi na podršku u postizanju ciljeva. Muškarci se dive ženama koje su spremne da ih bodre i u najtežim trenucima.
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Citat
Ona zaista voli seks

kurva!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
ja imam malo drugaciji spisak  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
4. Ona uvek ističe koliko joj znači.... i da ima dobre si** i duge noge...i lijepu glavu... Smile
i da ne prica puno.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Citat
5. Ona želi da on bude najbolji što može

Čuvaj se žene koja te voli onakvog kakav jesi.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Citat
3. Ona ima i druge stvari u životu osim njega
O da, nista losije od devojke koja zeli non-stop da bude sa tobom.  Smile

Mislim, daleko od toga da je zajednicko vreme lose, ali svako mora da ima makar malo oduska.

Inace, univerzalni odgovor je: Samo slaganje. Da se slazete medjusobno i da mozete da funkcionisete u velikoj meri bez prevelikih trzavica.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung 
Gore od toga da devojka zeli non stop da bude sa tobom je to da decko zeli da bude non stop sa tobom. On spada u onu grupu koja se zove pacenici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Dum vivis sperare decet

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Ne bih to nazvao tajnim spiskom predispozicija vec odredjenim uslovima koje devojka mora da ispuni da bi ona bila ta prava za njega tj. zenidbu. S tim da devojke nisu ni svesne u 99,99 slucajeva koji su to uslovi jer niko nema iste afinitete u zivotu, a i zato sto muskarci skoro nikad ne pricaju koje su to stvari koje devojka, zena mora da ispuni da bi je ozenio cak i sa najblizim ortacima, drugarima. Neko moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
SonyEricsson W800i
Gore od toga da devojka zeli non stop da bude sa tobom je to da decko zeli da bude non stop sa tobom. On spada u onu grupu koja se zove pacenici  Smile
Ili napaljeni manijaci.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung 
Ma ajd kad je mlad i napaljen ok, ali oni pacenici koji bi sa tobom sedeli i dok mazes nokte  Smile
Idi decko igraj fudbal ili counter, nadji neku zanimaciju, ja ne varim davitelje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 23:17:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.