Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakva je razlika između Telekomove adsl Click i Net brzine?  (Pročitano 1390 puta)
14. Maj 2013, 07:31:09
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia E72
Pozz, hoću da pređem na telekomovu net brzinu, zato što je dosta jeftinija od click varijante, ali kod njih na sajtu ne piše kakva je razlika između ta dva... Pa reko' da pitam drugare forumaše da pomognu  Smile

I ne, kablovski net ne dolazi u obzir iz nekih mojih principa Smiley
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozz, hoću da pređem na telekomovu net brzinu, zato što je dosta jeftinija od click varijante, ali kod njih na sajtu ne piše kakva je razlika između ta dva... Pa reko' da pitam drugare forumaše da pomognu  Smile

Click paketi su stari paketi, sa njima je telekom ADSL krenuo.
Net paketi su novi paketi, tj mutacije click paketa...recimo.
Click paketi vise nisu u ponudi za nove korisnike, njih mozes imati samo ako si stari korisnik.
Slobodno predji na net pakete, bolji i isplativiji su.
Click pakete je pregazilo vreme.  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia E72

Click paketi vise nisu u ponudi za nove korisnike, njih mozes imati samo ako si stari korisnik.

Aha, ok... Pa jako su im glupe te nepotrebne deobe, jer je očigledno Click i Net isto... :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 5

Ja mislim da je ceo telekomov ADSL pregazilo vreme  Smile Tri godine sam ga koristio i od kako sam prestao pre dve tako mi je svanulo  Smile Imaju fazon da treba da uplatis do 10. u mesecu za prethodni mesec i ja na primer uplatim 8. a oni me iskljuce 11.zato sto im nisu legle pare  Smile Onda im faksom posaljem kopiju uplatnice i odma me ukljuce al sledeci mesec mi na racun dodaju 300 dinara za ponovno ukljucenje i tako jedno deset puta  Smile Smradovi monopolisticki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia E72
Imam još jedno pitanje... Pri telekomu sam od 2007, tako da mi je prošao onaj ugovor od dve godine i sa modemom mogu da radim šta hoću... Međutim, sad kad hoću da se prebacim na taj net paket, moram da potpišem ugovor (aj ok) i moram da vratim modem i spliter da bih dobio novi... Zbog čega? Koja je fora? Zar ne može taj stari da mi ostane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Немој да им враћаш ако си откупио модем...ја сам их одјебао иако ми ништа није требао.
понеси само уговор и реци им да си ти власник модема
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Mislim, ali nisam siguran, da kod svih internet provajdera kada potpisujes ugovor za net, zapravo potpisujes saglasnost o koristenju modema u trajanju ugovorne obaveze, i da on nakon isteka tog perioda ne postaje tvoje vlasnistvo, vec ga i dalje koristis dok si na njihovom internetu.
Kada raskines ugovor svakako im moras vratiti modem, ali to nisam 100% siguran.
Velika je razlika u ugovoru u kome kupujes modem/ruter na rate i tvoj je po isteku ugovorne obaveze i modema/rutera koji dobiajs na koristenje.

A sada ti traze da im vratis taj i da uzmes novi iz prostog razloga sto taj ruter koji imas kod sebe kuci nema firmware u sebi koji bi prepoznao taj paket na kome ces biti ako predjes na NET paket.
On je stara serija rutera/modema koji u sebi ima firmware sa tim starim Click paketima.
Mozda i oko ovoga gresim, nemoj me drzati za rec...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.