Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:03:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paralelni svet  (Pročitano 2772 puta)
28. Nov 2006, 09:47:57
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto je li neki drugi svetovi i drugi životi? Moželi se postojati na nekoliko mesta istovremeno? Da li našim životima upravljaju nevidljive sile? Mislim da nema nijednog čoveka koji bar ponekad postavi sebi ovakva ili slična pitanja. Do odgovora međutim nije lako doći.

Pitanjima "onostranog" počeo sam da se bavim posle niza neobjašnjivih događaja koji su zadesili moje prijatelje. Razmišljanja nam nisu pomogla, pa smo se obratili pok. profesoru Džonu Miltonu, koji nam je na naše iznaneđenje objasnio da, iako fizičar, on čvrsto veruje da materijalna nauka nije u stanju da objasni sve fenomene koje evidentira. Telepatiju, naprimer, niko nije objasnio, ali niko ne može ni da je porekne. Ona postoji! Svi to znaju i u stanju su da navedu primere iz svog života.

Imao sam sreću da prisustvujem ozbiljnim naučnim eksperimentima u institutima širom sveta, i uvek sam sebi postavljao pitanje - postoje li granice ljudskog uma. Dok sam na delu gledao čuvenog Urija Gelera nisam se mogao oteti utisku da je duh jači od materije i da je samo potrebno znati kako osloboditi tu ogromnu energiju. Neki istraživači, ne mogavši, da objasne Urijeve sposobnosti pokušali su da mu podmetnu da je šarlatan. Sa druge strane, mnoga velika imena sveteke nauke zaklanjala su se da je Geler istinski ekstrasens.

Mom iznenađenju nije bilo kraja kada mi se sredovečni policiski ispektor iz Njujorka zaklinjao da se u ovoj svetskoj metropoli dešavaju neobjašnjiva čuda. Sećam sa, kao da je danas bilo, njrgovog ozbiljnog lica dok mi je pričao o nestancima i ponovnom pojavljivanju ljudi. Tvrdi mi da je FBI imao posebnog interesovanja za takve slučajeve i da mu je često, sa viših instanci, naređivano da ćutio o misterioznim slučajevima. Ali dosijeji postoje!

Sve ovo uticalo je na nastanak mojih knjiga. Ja nisam naučnik i ne mogu da govorim o prirodi tajanstvenog, ali sam se trudio, što i danas činim, da pošteno i krajnje korektno beležim slučajeve.

Puno stvari o kojima sam pisao dogodilo se ljudima koje poznajem i u čije izjave ni najmanje ne sumnjam. Puno toga doživeo sam lično ili prisustvovao eksperimentalnim zbivanjima pod strogom naučnom kontrolom. Jedini zaključak koji sam posle svih ovih godina je da postoje  telepatija, duhovi, psihokineza I PARALELNI SVETOVI o kojima možemo da doznamo puno, samo ako smo vešti i korektni posmatrači.

Steven Dunn Atina, 8. maja 1990. god.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2006, 12:40:15 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako Vas nesto interesuje u vezi ovog mozete slobodno da pitate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Kakva bi bila prakticna korist od takvog znanja ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ja bih volela da pročitam nešto više o telepatiji... Smile  Sa pojedinim osobama imam neverovatno izraženu telepatiju. Tako da verujem da postoji...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakva bi bila prakticna korist od takvog znanja ? Smiley
U mnogim sekvencama zivota... Od politickog opredeljenja do uspeha u skoli...
« Poslednja izmena: 28. Nov 2006, 19:45:09 od forum_mystery »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bih volela da pročitam nešto više o telepatiji... Smile Sa pojedinim osobama imam neverovatno izraženu telepatiju. Tako da verujem da postoji... Smile

Individualna izrazena telepatija ne postoji. Telepatiju poseduju samo obdarene licnosti, sve ostalo je zavodjenje i zabava onih koji zaista imaju telepatske sposobnosti. Obicni ljudi ih nemaju, ali se mogu obuciti da komuniciraju sa onima koji su, kao sto rekoh obdareni. I istinu o telepatiji je jako tesko naci u knjigama. A ako se nadje tesko je razumljiva.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2006, 19:47:24 od forum_mystery »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrlo interesantan tekst. Za razmisljanje i opazanje.
Nauciti da prepozajemo znakove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrlo interesantan tekst. Za razmisljanje i opazanje.
Nauciti da prepozajemo znakove?
Upravo tako, znakovi su kao azbuka iz njih se sve moze procitati i postati "vidovit". Naravno uslovno. Ako naucimo da citamo znakove onda ustvari saznajemo kako to neki vide ono sto drugi ne vide. U takvim slucajevima, kod ljudi koji znaju da citaju znakove prepoznajemo vidovnjake i smatramo da isti ima neke vise sposobnosti.
Sve u svemu svako moze da nauci tu azbuku telepatske komunikacije i da zaista komunicira sa onima koji zaista imaju telepatske sposobnosti. Sve se u sustini svodi na prevaru, kada govorimo o "vidovnjacima", to su klasicni prevaranti kojima pomazu oni koji zaista imaju telepatske sposobnosti.. Inace onaj ko zaista ima telepatske sposobnosti ni sam nije vidovit.
Naravno, moram se ograditi,,, nisu svi koji poseduju telepatske sposobnosti, i oni koji znaju da prepoznaju znakove u ovoj prici prevaranti i vidovnjaci.
A ko jeste? A ko nije?
Na ova dva pitanja glavnu rec vodi GENETIKA.

Siguran sam da vecina nikada nije razmisljala na ovaj nacin, ali to je zaista tako.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2006, 16:36:29 od forum_mystery »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 07:03:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.