Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:23:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako žene biraju muškarce?  (Pročitano 10433 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Da Diesel se bas umereno nagruvao... Smile
Sigurno igra rumbu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
moze tango , sto da ne ... lepo je zavesti zenu na taj nacin , ipak su tokom plesa tela jedno uz drugo , taj suptilni uzitak zeni daje mnogo ... vatreni pogled , i ruza u ustima (imas da kupis one bez trnja ) kao Antonio Banderas ... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC desire
ma on se nagruvao za slikanje, hahahahaha... Smile

a mislish da igra tango  Smile bolje je samba,,,brzi je ritam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
tango je strastvena igra , varnice izbijaju kao u novogodisnjoj noci , znam sta pricam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 

Naravoucenije za muskrace prakticne kad je niovac u pitanju - Nikad se ne zaljubljuj u zenu koja ima veci standard od tebe , to ce te uvek nervirati i oboje cete biti frustrirani. Ja se eto uvek nekako zaljubim u one sto imaju veci standard od mene i svima bude lepo  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 

Naravoucenije za muskrace prakticne kad je niovac u pitanju - Nikad se ne zaljubljuj u zenu koja ima veci standard od tebe , to ce te uvek nervirati i oboje cete biti frustrirani. Ja se eto uvek nekako zaljubim u one sto imaju veci standard od mene i svima bude lepo  Smile

moze da ima veci standard ali da li ima vecu platu pitanje je sad ? Smile

zamisli sa 30 000 hiljada ti se kurcis i placas taksi 500 dinara , razcun za telefon 5000 dinara ..

cisto sumljam da zaradjuje 100 000 pa moze sebi da priusti  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC desire
tango je strastvena igra , varnice izbijaju kao u novogodisnjoj noci , znam sta pricam  Smile

tango mi je extra senzitivan ali udara mi neku cheznju, zato volim latino dance  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 

tango mi je extra senzitivan ali udara mi neku cheznju, zato volim latino dance  Smile

ceznja ... to  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 

Znas kako Sondra, svi imaju razlicite prioritete - nekom nije zao da potrosi pare na taxi, a nekome jeste, ja evo imam drugaricu sa kojom sam donedavno delila racun kad izadjemo - ona recimo naruci kafu,sok, kolac i uzme cigarete , a ja popijem caj ili cedjenu, kazem ja sebi skoro - Lolana sto da ti placas necije zadovoljstvo, pa nisi duzna .I eto tako smo se prestale druziti jer je meni dovoljno jedno pice i naravno okarakterisana sam kao cicija  Smile
Sreca moja pa me ova zaobisla . Smile

Mislim da niko nema pravo nikome da odredjuje na sta ce da trosi pare. Meni je jednom decko rekao da se rasipam ( kad sam mu spomenula koliko sam novaca dala na provod) i nikad vise nije ni imao prlike da mi bilo sta kaze. A ja stavrno retko izlazim, mislim tada jesam.
 Naravno ako je novac zajednicki ,recimo u braku , uvek ce biti svadja i zbog toga trebas dobro gledati skim se upustas .Ako ti stedis svaki dinar da bi ti deca kvalitetno i zdravo jela, odrices se novih cizmi i haljine, a muz opusteno trosi na kafanu , e ko ti je tu kriv nego ti , znala si kakav je i pre braka. Ili recimo obrnuto kad je zena kupoholik, a muz Jevrej , to je jos gora kombinacija i nikad mir u kuci.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
upravo zbog braka i govorim , naravno da niko nema prava da ti soli kako ces kao devojka da trosis novac , ali ... po tvom stavu o novcu moze mnogo da vidi o tebi . zato sugerisu ... recimo sta je Deki pogresio sto joj je sugerisao da predje  na post paid ? recimo meni da neko ukaze na to ja bih rekla "hvala mnogo " vise mi novca ostane za nesto drugo .
dobro , sto se novca tice ja sam iz nekog drugog miljea .

mislim da je imao nameru da je zeni ... i da joj je zato sugerisao , a nije joj bilo na odmet da nesto nauci . dobro ce joj doci s obzirom na to kakva je situacija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:23:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.