“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"
Svaka devojka je razlicita, tako da ono sto odgovara npr. mojoj mozda tvojoj nece biti nimalo prijatno... Negde sam davno procitao da sve devojke vole oralna zadovoljstva...pre par meseci me razuverila jedna devojka sa poduzim "stazom", rekavsi da joj je lizanje dosadno... i sl... Kako je zadovoljiti? Budi mastovit... Penetracija u misionarskoj pozi kao pocetak i kraj seksualnog odnosa je primer sta ne treba raditi. Oralna stimulacija klitorisa, ljubljenje vrata, istrazivanje tela rukama i prstima, mazenje, promena bar tri-cetiri poze je primer sta treba. Opet ti kazem, sve zene su razlicite, tako da ako ne znas sta je zadovoljava najbolje da je pitas, ili da istrazujes, i tako shvatis sam.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.