Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:45:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako zaboraviti voljenog?  (Pročitano 29817 puta)
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
stani malo..... pričaš o večnoj ljubavi (pardon, večnom držanju kao kap vode na dlanu) posle 15 dana veze  Smile  
'muva' te godinu dana, 'smuva'... i prihvati što """"voliš"""" drugog??? Taj te neće držati kao tu kap koju pominješ, taj će kao kuče povijenog repa trčati za tobom, tog ćeš vrteti oko malog prsta, to je najgori mogući primerak muškog roda, papučar i mekušac, beskičmenjak...  po onome kako si ga opisala, mada, nemamo njegovu reakciju na tvoju 'ljubav' usmerenu ka drugom  Smile   Ili makar ja nisam videla...
e sad, ako ti njega ne voliš već ti samo prija, nazovi, pažnja ... nema od toga ništa...
"Voljeni" .... pa, ako ga toliko "voliš"  prihvati njegova pravila, heh..... Sve za ljubav  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Smile Smile Smile sto li sam se uclanila na ovaj forum!  Smile Smile Smile
Samo neki glupi saveti (svaka cast izuzecima, ima vas naravno)  Smile
Hahhahahahhahahaaa 'oces mi da ti smuvamo tog zigola, sta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nisi ti, izgleda, mene razumela.
Ne znam koliko imas godina ali je to veoma vazna cinjenica u celoj prici. Sad kad sam saznao da ti u stvari nisi ni meseca dana sa ovim koji te "drzi ko malo vode na dlanu" onda se stvari malo menjaju.
Ako si mlada provodi se, posto ti to ocigledno treba. Ostavi decka i budi sa svalerom pa ako te on ostavi ti nadji drugog dok se ne skrasis. Neki ljudi tako najbolje sazrevaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A da taj nedostižni nije možda - onaj famozni ginekolog?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam predivnog momka koji me zaista mnogo voli. Zelim da budem sa njim jer znam da je to ono pravo, da ce me uvek voleti i cevati kao malo vode na dlanu. To je do sada i dokazao bezbroj puta. Ali ja sam zavolela jednu drugu osobu pocetkom septembra i nikako da ga izbacim iz glave. Cesto mislim na njega. Moj decko zna kako stoje stvari... Jadno, ali tako je. Sa druge strane, ja sa mojim voljenim nemam nikakve sanse za vezu i najbolje bi bilo da ga zaboravim. Mada sa moje strane ce uvek postojati nada da mozda ima sanse da budem sa njim. Ne mogu cak ni da imam odnose sa mojim momkom zato sto imam strasnu blokadu! Molim vas podelite probleme sa mnom, i ako imate neki savet, zeljna sam da cujem.

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 05. Jan 2009, 14:24:51)

Nisi fer prema momku sa kojim si u vezi, a to nije lepo. Volis jednog, a sa drugim si cisto da ne bi bila sama... ne, to definitivno nije fer... moze ti se vratiti kao bumerang. Mozda ti je i neophodan taj bumerang, kao i svima koji izazovu takvu situaciju, cisto da bi osetili kako to izgleda. Raskini i ucini uslugu momku koji nista nije kriv.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Koliko ti imas godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Sta da radis? - bas nista!
Jer, sta god ti radila, sve ovo ce se zavrsiti na jedan nacin!....sa ovim dobrim, finim, zlatnim deckom ces ostati u drugarskim odnosima, jer ces kad tad shvatiti da to sto mu radis nije lepo....sa onim ultra, nega, giga frajerom neces ostati ni u kakvim odnosima,  jer ces se pitati kako si mogla da se lozis na takvu "musku pojavu".... vidimo se za par meseci, da mi kazes da sam bio u pravu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Koliko ti imas godina?

Nije bitno.

Sta da radis? - bas nista!
Jer, sta god ti radila, sve ovo ce se zavrsiti na jedan nacin!....sa ovim dobrim, finim, zlatnim deckom ces ostati u drugarskim odnosima, jer ces kad tad shvatiti da to sto mu radis nije lepo....sa onim ultra, nega, giga frajerom neces ostati ni u kakvim odnosima,  jer ces se pitati kako si mogla da se lozis na takvu "musku pojavu".... vidimo se za par meseci, da mi kazes da sam bio u pravu Smile

Mozda si vec pogodio neke stvari...

Imam predivnog momka koji me zaista mnogo voli. Zelim da budem sa njim jer znam da je to ono pravo, da ce me uvek voleti i cevati kao malo vode na dlanu. To je do sada i dokazao bezbroj puta. Ali ja sam zavolela jednu drugu osobu pocetkom septembra i nikako da ga izbacim iz glave. Cesto mislim na njega. Moj decko zna kako stoje stvari... Jadno, ali tako je. Sa druge strane, ja sa mojim voljenim nemam nikakve sanse za vezu i najbolje bi bilo da ga zaboravim. Mada sa moje strane ce uvek postojati nada da mozda ima sanse da budem sa njim. Ne mogu cak ni da imam odnose sa mojim momkom zato sto imam strasnu blokadu! Molim vas podelite probleme sa mnom, i ako imate neki savet, zeljna sam da cujem.

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 05. Jan 2009, 14:24:51)

Nisi fer prema momku sa kojim si u vezi, a to nije lepo. Volis jednog, a sa drugim si cisto da ne bi bila sama... ne, to definitivno nije fer... moze ti se vratiti kao bumerang. Mozda ti je i neophodan taj bumerang, kao i svima koji izazovu takvu situaciju, cisto da bi osetili kako to izgleda. Raskini i ucini uslugu momku koji nista nije kriv.

Pa ne razumes ti tog mog momka. On bi umro da ga ostavim, zato i pristaje na sve!

Nisi ti, izgleda, mene razumela.
Ne znam koliko imas godina ali je to veoma vazna cinjenica u celoj prici. Sad kad sam saznao da ti u stvari nisi ni meseca dana sa ovim koji te "drzi ko malo vode na dlanu" onda se stvari malo menjaju.
Ako si mlada provodi se, posto ti to ocigledno treba. Ostavi decka i budi sa svalerom pa ako te on ostavi ti nadji drugog dok se ne skrasis. Neki ljudi tako najbolje sazrevaju Smile

Prevazisla sam to. Ipak hvala na savetu.

stani malo..... pričaš o večnoj ljubavi (pardon, večnom držanju kao kap vode na dlanu) posle 15 dana veze  Smile  
'muva' te godinu dana, 'smuva'... i prihvati što """"voliš"""" drugog??? Taj te neće držati kao tu kap koju pominješ, taj će kao kuče povijenog repa trčati za tobom, tog ćeš vrteti oko malog prsta, to je najgori mogući primerak muškog roda, papučar i mekušac, beskičmenjak...  po onome kako si ga opisala, mada, nemamo njegovu reakciju na tvoju 'ljubav' usmerenu ka drugom  Smile   Ili makar ja nisam videla...
e sad, ako ti njega ne voliš već ti samo prija, nazovi, pažnja ... nema od toga ništa...
"Voljeni" .... pa, ako ga toliko "voliš"  prihvati njegova pravila, heh..... Sve za ljubav  Smile

Jesmo 15 dana zajedno. Ali se znamo od malena, rekoh kucni prijatelji su nasi neki rodjaci. Vec god. dana me ludo voli, jer vi nemate pojma sta je on sve radio za mene! Sigurna sam da jos jedna takva osoba ne postoji na svetu. Zato trpi sve. A pravila ne postoje kod ovog drugog...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 16:27:12 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
I te kako je  bitno. Ako vec pitas za savet, onda budi spremna da nesto i das.

Otkaci lepo tog tvog koji te ''voli'', i u krevet sa onim drugim, bezveze pitas kad znas da ces tako uraditi na kraju. Ako tebi ne smeta da budes jos jedna kres kombinacija, slobodno, siroko ti polje. Mozda ti to probudi zelju da budes sa nekim ko ce te vrednovati, i koga ces ti drzati kao malo vode na dlanu a ovako...Gubis vreme i sebi i drugima.

Eeeehhh da ti je sad micakralj tu  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 16:25:30 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A na moje pitanje nema odgovora?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:45:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.