Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:44:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako zaboraviti voljenog?  (Pročitano 29906 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A kada me pitaju zasto ne prestanes da pusis ja kazem da necu! Jednostavno necu jer volim da pusim, uzivam uz kafu ili posle jela da zapalim. Tako uzivam i njega da volim... iako je nemoguce i neuzvraceno. Pa mozda bih ja mogla ovako da nastavim. Izgebgavam da pricam o njemu, da ga vidjam i pisem mu. Ali mislim na njega, mozda ga i pretvorim u lepu uspomenu, i neostvarenu ljubav. A Anea moj momak nije rogonja, jer ga ne varam! Drag mi je mnogo i predobar je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
Vole ga zene mnogo, bogat je normalno, nista posebno.
Pa normalno da je bogat, mislim nije multimilioner bar dok mu cale ne ode u penziju Smile
Citat
"kako da smuvam baju koji udara recke i promenim ga u verno pseto"
Hahahhahahahaha ............ voli veliku paznju ali voli i privlacno-normalno-bogatog pastuva, jebiga zivot je surov Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Vole ga zene mnogo, bogat je normalno, nista posebno.
Pa normalno da je bogat, mislim nije multimilioner bar dok mu cale ne ode u penziju Smile
Citat
"kako da smuvam baju koji udara recke i promenim ga u verno pseto"
Hahahhahahahaha ............ voli veliku paznju ali voli i privlacno-normalno-bogatog pastuva, jebiga zivot je surov Smile

Ja imam novca dovoljno pa nisam kupila srecu njime! Ako vama kinta znaci i tako vrednujete osobe svaka cast!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Nemojte da je prozivate ... bez ovakvih tema je dosadno ... a ovakve priche se ponavljaju iznova i iznova ...

Moj odgovor svim ljudima koji se nadju u dilemi (beskichmenjak/tunjavadevojka) vs. (jebachpresretach/sexydroca) je sledeci ... Nadjite nekog treceg i srecna vam svima nova godina.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nemojte da je prozivate ... bez ovakvih tema je dosadno ... a ovakve priche se ponavljaju iznova i iznova ...

Moj odgovor svim ljudima koji se nadju u dilemi (beskichmenjak/tunjavadevojka) vs. (jebachpresretach/sexydroca) je sledeci ... Nadjite nekog treceg i srecna vam svima nova godina.

Ej hvala, takodje sve najbolje za novaka  Smile
P.S. Ne prozivam nikog od clanova. Ne cita on ovo, jer je samo uclanjen na Bureku odavno, ali nije ucesnik. Ne svidja mu se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Ma nije mi on decko! Razlikuj dve licnosti u ovoj prici. Jedan je moj decko koji me voli, znam mu roditelje itd. Zajedno smo od skoro, ali me muvao skoro god. dana, rodjaci su nam kucni prijatelji. I drugog, onog kog ja volim, sa kojim sam bila, ali koji ne zeli da se smiri. E sada koji od njih je "fenomanalnog idiota od decka"?

Jeste rogonja...

Ja se izvinjavam sto sam konzervativnijih svetonazora, ali... ako se nekome s kim si kresnes iza ledja, onda brate mili... taj koji je prevaren je rogonja...  Smile

I tu nema nesto preterano moralisanja... taj termin postoji na svim jezicima... mozda je izuzetak zajednica u kojoj postroji poliandrija...  Smile

Posebno ce biti zanimljivo kad to dodje do njegovih, a doci ce... jer... bez obzira koliko mesto ima stanovnika, uvek postoji neko ko zna nekoga... ili ce sam reci  Smile

E, sad... poseban twist je sto u Srbiji ima vise zena nego muskaraca, tako da su realne sanse da ces dobiti korpu puta dva...

I da zakljucim... juri onoga sto je jebac presretac, ostavi ovog da usreci neku drugu... vrednju njega... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Ajd, da ne ispadnemo lazn moralisti  Smile Idemo ispocetka..

Prvo, ako stvarno hoces da zaboravis voljenog, kako kazes, moras to stvarno da zelis, i stvarno da se trudis...Ako se grcevito drzis tog osecanja, neces nikuda stici koliko god vremena da prodje i sta god da se desi. Ne misli o njemu, izlazi, radi nesto, fokusiraj se na neke druge stvari, pokusaj se kontrolisati. Opsesivnoscu nista neces uraditi...

ili to, ili da udovoljis sebi, pa posle da se nerviras zato sto je on takav, a ti to ne zelis...Bolece te, u svakom sluchaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
Ja imam novca dovoljno pa nisam kupila srecu njime! Ako vama kinta znaci i tako vrednujete osobe svaka cast!
Ma salim se malo, nama kinta nista ne znaci, mi svi zivimo dobre volje i vazduha..................e a sad ozbiljno, slusaj ovako ta tvoja ljubav se kresnula sa tobom i sa jos 20 riba tog meseca, svi njegovi ortaci znaju pojedinosti iz te magicne noci zato se i smeskaju onako seretski kad te vide, potanko je objasnio cak i zvucne efekte uz pivo i salvu smeha u pauzi na poluvremenu Sevilja-Barselona. Budi realna pre svega prema sebi pa prema tom nasem muceniku kolegi forumasu, ocigledno je on mnogo iskusniji od tebe u tim kres varijantama pa to shvata manje ozbiljno, zivot ide dalje, ko zna sta ce biti za 2, 3 5 godina, a do tada gledaj da ne padas na te fore i postuj decka sa kojim si, aj pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 205
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma nije mi on decko! Razlikuj dve licnosti u ovoj prici. Jedan je moj decko koji me voli, znam mu roditelje itd. Zajedno smo od skoro, ali me muvao skoro god. dana, rodjaci su nam kucni prijatelji. I drugog, onog kog ja volim, sa kojim sam bila, ali koji ne zeli da se smiri. E sada koji od njih je "fenomanalnog idiota od decka"?

Jeste rogonja...

Ja se izvinjavam sto sam konzervativnijih svetonazora, ali... ako se nekome s kim si kresnes iza ledja, onda brate mili... taj koji je prevaren je rogonja...  Smile

I tu nema nesto preterano moralisanja... taj termin postoji na svim jezicima... mozda je izuzetak zajednica u kojoj postroji poliandrija...  Smile

Posebno ce biti zanimljivo kad to dodje do njegovih, a doci ce... jer... bez obzira koliko mesto ima stanovnika, uvek postoji neko ko zna nekoga... ili ce sam reci  Smile

E, sad... poseban twist je sto u Srbiji ima vise zena nego muskaraca, tako da su realne sanse da ces dobiti korpu puta dva...

I da zakljucim... juri onoga sto je jebac presretac, ostavi ovog da usreci neku drugu... vrednju njega... Smiley

Ovde kao nema vredjanja... Ma da kako da ne, kada administratori pocinju da krse pravila sta li ostaje nama?!
Kao prvo, citaj kako je napisano: sa ovim tipom sam tek 2 nedelje znaci od 21.decembra, a sa ovim koga volim sam bila 10. oktobra. E sada jel je i to po tebi prevara? I moj decko nema sta da sazna, on to vec zna. Ima specificno radno mesto, tako da mora sve da zna! I da hocu ne mogu da krijem nista od njega, tako da i ne pokusavam.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2009, 17:10:17 od smizla27 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Podji od toga sto ces se staviti na mesto svog decka. Zamisli, kaze ti da voli neku drugu devojku, da umire za njom. Koliko bi to bola proizvelo u tebi? Koliko mislis da to sto si mu priznala da volis drugog coveka proizvodi bola u njemu?
Sa jedne strane imas stabilnu vezu, momka koji te ocigledno voli toliko da je spreman da istrpi ponizenje situacije da volis drugog, a sa druge strane momka koga ti volis, ali koji nije spreman za ozbiljnu vezu, samo za sex.
Treba da razgranicis sta zelis. Neke devojke u tvojim godinama zele da se provode sa 'extra' frajerima, druge su u nekom ozbiljnijem fazonu. Mnoge su se zajebale, mnoge nisu. Poenta je da razmislis gde si ti, sta ti odgovara, i ponasas se u skladu sa tim.
Sto se pitanja iz naslova teme tice, recicu ti samo da nemas pojma koliko ce tvoje granice da se prosire u recimo narednih 10 godina. Nisi svesna koliko ces ljudi da upoznas, koliko ces puta da se zaljubis. Sve ces da ih pozaboravljas, i ovog 'voljenog', tako da je agonija koju osecas samo trenutna.

IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:44:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.