Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како ви видите будућност Србије...  (Pročitano 20112 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhon 6
Ma imam ja postovanje prema njemu,kapa dole.Jeste napravio dosta za Srbiju ali ovi posle njega ,zlo i naopacke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Jednom davno ispričana mi je Nemačka basna:

Drve žabe skačući dođu do prozora i  ugledaju u podrumu veliku bačvu mleka. Bilo je sušno i žabama se učinilo dobro da se osveže uskakanjem kroz prozor u bačvu. Lepo su plivale neko vreme ali kad su poževele da izađu nije bilo ničega na šta bi mogle da se odupru da skoče iz bačve. Prva žaba reče"Nema nam spasa, ne vredi se nadati uspehu." Zatim se prevrne i opusti i za nekoliko minuta se utopila. Druga žaba je smažno plivala po mleku. Od njenog truda izbućkala se grudva putera na koju se žaba popela i iskočila napolje.

Ne treba biti malodušan. Prvo treba se boriti za svoje ciljeve i interese. Drugo u toj borbi treba se držati ispravnog puta, moralnih i humanih metoda. Koliko god te metode izgledale blage one u stvari donose mnogo veće rezultate nego nasilje jer ne dovode do protivnapada. Gandi je mirnim metodama oteo Indiju iz kandži Britanije.

Srbija je zbog nasilja koje je korišćeno u ostvarenju često pravednih ciljeva dugo gubila na kredibilitetu. Vreme je za nove metode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Slijedece-otcijepljenje Vojvodine, Sandzaka i jednostavno stvaranje Srbije kakva treba da bude... ko visoko leti...nisko pada...a Srbija je pala...i nadam se da ce padati i padati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhon 6
 Smile metode Smile cupanej noktiju ili bukakgije  Smile
Salu na stranu,nama najpre treba da se dozovemo pameti i da mislimo na Srbiju,kako da je ne krademo vishe i da pokushamo da nesto od nje napravimo,niko nama nece pomoci osim nas samih

Slijedece-otcijepljenje Vojvodine, Sandzaka i jednostavno stvaranje Srbije kakva treba da bude... ko visoko leti...nisko pada...a Srbija je pala...i nadam se da ce padati i padati...

Alo Mujo,o cemu ti????
E moj prijatelju obrezani,da vam nije  Srbije ne bi bilo ni vas ,ali dobro pogan jezik uvek prica i laprda sto ne treba,ja bi ti savetovao da idesh na neki svoj forum i da sa svojim prijateljima pricash kako ce Srbija da propadne a ne ovde.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 10:59:02 od vikingbgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidoviti emire, kojom rukom brises guzicu? e mi brisemo papirom, a opet jedemo nozem i viljuskom.. crni emire
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Otisao si...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
IP sačuvana
social share
h5n1
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Karadjordjevici...hahahahaha... za Kosovo... hahahahaha...
Kad se odgrcneš od smeha, navedi mi šta je aktuelna politička vlast, zvanična Srbija, unazad recimo PET godina, ne moraš da se mučiš više, uradila za Kosovo, a ja ću da ti napišem šta su uradili Prestolonaslednik i Princeza. Ništa krucijalno, ali mnoooogo više od ništa koliko su uradili zvaničnici i vođe ove države.

Nisi mi odgovorio\la kako to da je njegova rodjaka priznala secesiju dela zemlje?
Takodje... sta god su uradili, nisu uradili od svojih para vec su uradili od para dijaspore koja ih je sve ove godine velikodusno finansirala.

Da, kako da ne... provereno nisi u pravu. Uradili su od svojih para i od para sponzora, uglavnom iz Grčke, ali i iz naše zemlje. Najmanje je uradila dijaspora, srpska dijaspora. Odnosno, jeste, ali ona koja je otišla pre Drugog svetskog rata... Imam te podatke veoma ažurirane, jer me je to veoma veoma zanimalo. konkretno, kad god ugoste oko 2.000 dece tokom tri dana, povodom Božića u Kraljevskom dvorcu, sponzori su: firme iz Grčke (u igračkama), naši proizvođači sokova, naši proizvođači vode, naši tekstilci sa majcama, duksevima, trenerkama... naši konditoraji sa slatkišima. Ali, znaš, treba SVE to organizovati, treba se osmehnuti svakom detetu, treba pridržati ono koje je invalidno... treba pozvati umetnike, napraviti priredbu... znaš nekog od ovih aktulenih koji su otvorili svoje rezidencije za decu bez roditeljskog staranja i koji su organizovali takve humanitarne akcije? Znaš li koliko broj sanitetskih vozila je obezbedila, koliko ćebadi, stvari... za poplavljene u Jaša Tomiću svojevremeno, koliko je samo kapmiona poslato na Kosovo od Karađorđevića i kad god su išli, a išli su češće od SVIH sadašnjih srpskih ministara zajedno. Nemoj da ih pljuješ. I da nisu najbolji, od ovoh naših političara su bolji. A drugo, ipak pomažu. Ima toliko onih koji kradu, hajde njih da pljujemo.
A rođaka koja je priznala secesiju države je  r o đ a k a! Dakle, nisu oni. Otidi na njihov sajt i pročitaj šta su oni o tome rekli ne samo sada nego i mnogo ranije. Uvek dosledno, uvek vizionarski, uvek rodoljubivo, uvek sa željom i idejama da se konkretno pomogne...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 13:06:53 od Gea2025 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
Uradili su od svojih para i od para sponzora, uglavnom iz Grčke, ali i iz naše zemlje.
Kojih svojih para? Smiley
Sponzori... znaci nisu njihove pare...

Citat
A rođaka koja je priznala secesiju države je  r o đ a k a! Dakle, nisu oni. Otidi na njihov sajt i pročitaj šta su oni o tome rekli ne samo sada nego i mnogo ranije. Uvek dosledno, uvek vizionarski, uvek rodoljubivo, uvek sa željom i idejama da se konkretno pomogne...

Gospodjice... ta rodjaka nije samo rodjaka, vec vladar bivse velike sile. Smiley
Sto se tice sajta, ja mogu da otvorim sajt i da kazem: "Eto, ja sam finansirala to i to... podrzite me... obozavajte me... " i sta se time tacno postize?

A, ti RavenDark... ako je tebi ispran mozak.. nije svima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: osman spev cgu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.