SusHtina ljubavi nije voleti savrsHenu osobu, vec savrsHeno voleti nesavrsHenu osobu... Prava ljubav nema srecan zavrsHetak, ona jednostavno nikad ne prestaje...
I ovaj kamen zemlje Srbije, Shto pretec' suncu dere kroz oblak, Sumornog chela mrachnim borama, O vekovechnosti pricha dalekoj, Pokazujuc'i nemom mimikom Obraza svoga brazde duboke.
Kad sam bila mala moj deda Radomir, (nije pravi deda), on nije bio zadovoljan kako je moja mafijaska porodica raspodelila decu, i jednom je rekao "Ne mogu divlji sa pitomima!", i poceo je da insistira na tome da ne mogu da zive divlji sa pitomima, a radilo se o mom bratu i o meni kako ne mozemo da zivimo sa ovim roditeljima. A ja sam pitala "Deda jesam li ja divlja ili pitoma?" i ponavljala sam to pitanje, jer mali princ nikad ne odustaje od pitanja koje je jednom postavio dok mi on nije odgovorio "Ti si pitoma", a onda sam ga pitala "A sta to znaci pitom?" i ponovo sam morala da ponavljam pitanje jer deda nije bas pricao sa decom mnogo, a ni sa odraslima. I odgovorio mi je "Pametan, eto to znaci". A onda sam ga pitala "A divlji znaci lud?" a on je cutao i cutao i cutao, a ja sam ponovo pitala a on je i dalje cutao, cutao, cutao... Tako sam ja saznala ono sto sam vec ja i znala da i drugi znaju da sam ja pametna a da su moji mama i tata ludi.