Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako uraditi teme za Symbian S60  (Pročitano 71163 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Citat
probao sam da ubacim iz ovog paketa(n90) drugu ikonu za "aplikacije" ali sam dobio...        (slika 2.)

sta treba da uradim da to izgleda normalno?  ...da se "stopi" sa okolinom 

treba da uradis masku i upotrebis  dakle okolina maska treba biti crna a ono sta hoces da se vidi treba da bude belo

Citat
Temu sam radio sa Theme Studiom 1.2 a dobijeni ".sis"  fajl sam probao da ubacim u svoju n6120 i dobio obavestenje da nije adekvatna za moj telefon     Jel to znaci da moram temu da uradim u "Carbide.ui Theme Edition 3.2" ?

treba da radis u "Carbide.ui Theme Edition 3.2" jer je tvoj telefon S60 9.x  i treba da bude .sisx

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 4
hteo bi da promenim ikone i zamenim ih sa onim koje si postavio za n90(ako je moguce)  (slika 1.)

probao sam da ubacim iz ovog paketa(n90) drugu ikonu za "aplikacije" ali sam dobio...   Smile  Smiley 1   (slika 2.)

sta treba da uradim da to izgleda normalno?  ...da se "stopi" sa okolinom  Smile

Zasto bi menjao ikonice kad 6120 vec ima po defaltu iste takve? Smile A drugo, te ikonice pasuju kod starih telefona jer imaju rezoluciju ekrana 176x208, a tvoj ima 240x320. Izgledace kod da si ih rezao testerom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
e jbg a ja radio po Acinim dimenzijama sa prve strane a ne znam ni sam zasto sam radio u Theme studiu 1.2...  Smile

moze li neko postaviti sve dimenzije delova ekrana za 6120 kao sto je Aca postavio za druge telefone na 1. strani?  olaksace mi pripremu za pravljenje teme...  Smile

Zasto bi menjao ikonice kad 6120 vec ima po defaltu iste takve? Smile A drugo, te ikonice pasuju kod starih telefona jer imaju rezoluciju ekrana 176x208, a tvoj ima 240x320. Izgledace kod da si ih rezao testerom Smile
ne znam da li smo se najbolje razumeli  Smile  ali ja sam uzeo da prepravim Acine gotove teme a u njima su po defaultu sve ikone iste plave boje a ja bi hteo da ih namestim da budu kao standardne 6120 ikone u razlicitim bojama...

mnogo me nervira ovaj "Carbide.ui Theme Edition 3.2"  Smile , tesko se snalazim u njemu a taman sam se navikao da radim u Theme studiu 1.2

Aco ima li sanse da samo malo detaljnije opises kako da napravim i ubacim tu masku koju spominjes? 
mislim da znam na sta mislis(slika)  ali ne znam kako da uradim to sto treba...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

maska.jpg
(8.71 KB, 115x95)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
LG Nexus 4
ne znam da li smo se najbolje razumeli  Smile  ali ja sam uzeo da prepravim Acine gotove teme a u njima su po defaultu sve ikone iste plave boje a ja bi hteo da ih namestim da budu kao standardne 6120 ikone u razlicitim bojama...

Acina tema "Vista" ima ikone zute boje, a to sto su plave znaci da program koristi defaltne ikone (tj. na telefonu ce ti biti prikazane originalne ikone koje ima 6120) I zbog toga uopste ne treba da se mucis oko ikona. Nadam se da smo se razumeli. Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2008, 18:24:57 od qwerty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
aco ja kad treba da skinem program trazi mi da se uclanim i kad to uradim opet nece kao da nisam registrovan,a jesam dva puta
ima li ga negde program na rapideshare ili opet moram na isti sajt Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
aco ja kad treba da skinem program trazi mi da se uclanim i kad to uradim opet nece kao da nisam registrovan,a jesam dva puta
ima li ga negde program na rapideshare ili opet moram na isti sajt Smile Smile Smile

Mislis na Carbide.ui Theme Edition 3.2 prvo se loguj onda skidaj
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 08:03:41 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
imam isti problem koji je imao i @vecera  vezano za pravljenje-kreiranje zavrsnog fajla za temu uz pomoc "Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1"...  Smile
znaci dobijem uz pomoc registrovane verzije programa sis fajl koji kad pokusam da ubacim na telefon dobijem obavestenje "certifikate may not be valid yet or..." ?!  Smile

u cemu je stvar?  Smile

Ako je greska u pravljenju key pairsa,na sta mu je Aca skrenuo paznju gde je tacno greska? tj. kako bi to trebalo da se popuni?

jos jedno pitanje... Preradio sam jednu Acinu gotovu temu ali ne znam kako da promenim izgled i boju analognog sata(slika) pa bi mi trebala pomoc da to resim...  Moze da ostane isti izgled samo da boja umesto crvene bude recimo zelene boje.

unapred hvala!

sshot-1.png
(132.2 KB, 319x387)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
jesi li sozdao ti .key ako nisi vrati se nazat nekoliko strana i nacices moj post kako se radi .key sertifikat za "Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1"

klikni na analogni sat i evo pogledni skrin gde se menja boja

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
jesi li sozdao ti .key ako nisi vrati se nazat nekoliko strana i nacices moj post kako se radi .key sertifikat za "Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1"

jesam , dobio sam kljuc na mail :

"Thank you for registering with Forum Nokia!

You have successfully registered the product Carbide.ui Theme Edition
 3.2,
with product key xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx.

Your serial number is:
dfjbf;dlyijhlkdfjhklf.bfbmjhfijfd;jgv;,hjhvd;jlt;ljh;fjhj;ojbhvfv;j;hfj  "   Smile  - malo izmenjen ,

koji sam ubacio u Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1.

Kad zavrsim temu i kliknem na create new package ovim redosledom sam popunio...(slike dole)
Kliknem finish i dobijem sis fajl koji kad ubacim u fon dobijem obavestenje ""certifikate may not be valid yet or..."  Smile

Gde gresim?  Smile

Ovo za sat ce mozda upaliti u nekoj drugoj gotovoj temi ali u tvojoj "Red_01_by_aco_kuna" ne mogu da to uradim jer nema opcije da promenim boju.  u svakom slucaju hvala , snaci cu se vec za ovo. Da ja za pocetak osposobim teme za upotrebu na telefonu , to mi je prioritet  Smile

sshot-1.png
(51.84 KB, 611x581)
sshot-2.png
(38.43 KB, 605x583)
sshot-3.png
(66.1 KB, 604x756)
boja analog sata (Small).jpg
(60.78 KB, 640x564)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ne ti pricam za taj .key vec za  .key sto trevas da ga ti sozdades ,,zato sam ti rekao vratise nekoliko stranice nazat i nacices objasnjenje kako da sozdades ti .key tvoj licni sa koim automacki dobijas dozvolu da ti budu sertifikovani temi koje ce moci svaki da je koristi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.672 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.