Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:24:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako?  (Pročitano 5506 puta)
25. Jan 2003, 10:27:21
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Kako prihvatate komplimente?
Ja sam jako chudna shto se tiche komplimenata.  Npr. okej sam ako kompliment dolazi od strane nekog s'kime sam bliska, npr. familija, drushtvo, tamo vamo....Ali chim me neko pohvali ili mi kaze neshto lepo a sa kim nisam u svakodnevnom kontaktu i to - ja se izgubim.  Nekad chak ne kazem ni hvala.  Mislim da me nije sramota i nisam bash stidljive prirode, ali jednostavno ne znam shta da odgovorim niti kako da se ponasham.  Imate li vi slichnih problema ili ste "normalni"?  8O
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
Normalni smo... Smile
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
AUFH, znas kako ... malko se i ja pogubim jer ne znam sta da kazem ali se malko nasmejes i sve ce ti biti oprosteno, a neces i ispasti budala bilo sta i kako da se zahvalis za kompliment.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Ovisi tko mi dijeli komplimente. Svi smo mi tašti i volimo čuti lijepo o sebi, ali se ne znamo uvijek ponašati kada komplimente primimo. Osobno najviše volim kada znam da netko misli nešto dobro o nekim mojim osobinama i kad me iskreno hvali pred drugima, ali onda kad ja nisam prisutan. Jer ako jesam, i ja se izgubim i ne znam što bih rekao ili učinio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Ponasam se onako KILLERski  :twisted: !!! Ne stvarno u zavisnosti od koga dolazi kompliment zavisi i situacija kako odreagujem! Ako mi se kompliment svidi -postedim ga, a ako ne ubijem ga  Smile !!! Bas Killerski !!!
:twisted:  :twisted:  :twisted:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Laslo,

Pa ne znam bash da li SVIMA prijaju komplimenti...Poenta mog posta je ustvari da meni bash i ne prijaju neshto narochito, ako dolaze od prijatelja onda ih manje vishe zanemarim, ne zato shto mi nistha ne znache nego zato shto....nisam primorana da reagujem na njih.

E sad, ako mi neko udeli kompliment a nisam posebno bliska sa njima...jednostavno....ne znam kako treba da se ponasham.  Jednostavno blokiram, retko, retko, retko kad se zahvalim ili im kazem neshto lepo za uzvrat...Nemam pojmETA.

Situacija stvarno nije bitna, nije bitno ni ono shto kazu.......ma ne znam, sva sam se zapetljala Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Hm

Pa slično je i sa mnom. Ako je od nekoga bliskog onda je okej... A ako nije, postoji više različitih situacija i mojih reagovanja, ali se uglavnom svodi na kretenski osmeh koji uputim onome ko me obasipa komplimentom. I nije mi baš prijatno...
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
Citat: m1L1c4
Laslo,

Pa ne znam bash da li SVIMA prijaju komplimenti...Poenta mog posta je ustvari da meni bash i ne prijaju neshto narochito, ako dolaze od prijatelja onda ih manje vishe zanemarim, ne zato shto mi nistha ne znache nego zato shto....nisam primorana da reagujem na njih.

E sad, ako mi neko udeli kompliment a nisam posebno bliska sa njima...jednostavno....ne znam kako treba da se ponasham.  Jednostavno blokiram, retko, retko, retko kad se zahvalim ili im kazem neshto lepo za uzvrat...Nemam pojmETA.

Situacija stvarno nije bitna, nije bitno ni ono shto kazu.......ma ne znam, sva sam se zapetljala Smiley

Frojd bi rekao da je tvoj problem seksualne prirode Smiley
Neko opet rece da mu prijaju komplimenti koje mu neko daje, ako on/a nije tu. To nije kompiment, on se daje licno, to je pohvala, komentar vise...

najbolje je , ako hocete da ostanete smerni, reci :Hvala, ali ne znam stvarno da li zasluzujem toliku paznju/takvu pohvalu/to...

Osmeh je takodje primeren.

Naravno, najql stvar bi u tvom slucaju bila da kazes : ej, like, ja stvarno ne volim komplimente i ako hoces opet da pricamo mojne ti se ponovi, e?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Aaahahahhha, okej, to cu da kazem Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
Ja reagujem bas obrnuto. Kad me pohvali neko iz porodice ili neko ko mi puno znaci onda se zbunim. Ali ako dobijem kompliment od nekog koga sam np. upravo tad upoznao onda odreagujem najbolje moguce (nesto onako smekerski). A ne volim kad me hvali neko koga dobro znam zato sto se osecam kao da se to sto on zeli meni da kaze ili ja njemu, podrazumeva i nema potrebe to posebno naglasavati.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:24:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.