Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како стећи нове пријатеље?  (Pročitano 8479 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung XYZ1004
myspace, facebook......a ti promoterka - druzeljubiva i komunikativna....nacices prijatelje, a bogami i decka ocas posla  Smile

P.S. Koliko si pp dobila do sad?   Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 04:03:20 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Ја лако комуницирам и често прва заподевам разговор са непознатима.
Чудо једно како су код нас људи комуникативни! Чекајући аутобус сита се испричам са особом која стоји до мене о свему и свачему.
prava zadusna baba Smile Smile Smile

Izvini Teodora bilo je jace od mene Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
decka imam ali ne zivimo u istom gradu Smile
mozda se ljudi plase da mi pridju zato sto odajem utisak hladnoce.....plava sam,prosecno zgodna,lepo se oblacim.mozda to odaje utisak odojnosti i sprecava nekog da zapocne razgovor sa mnom.muvanje me ne zanima jer sam srecno zaljubljena u svog decka,a i brate sve fore su im od pre hrista.jutros mi prisao decko da pita imam li cigaretu a iz dzepa mu viri kutija marlbora.mozda bi cak bio simpatican da nije poceo sa prosipanjem fraza koje sam cula pre tri godine a on misli da su i dalje in.zasto svi misle da su plave devojke toliko glupe da nasednu na takve fore?U stvari zasto misle da su plave devojke uopste glupe?Osim muvanja niko nije prisao da sa mnom zapocne razgovor....
LJUDI,IMAM POTREBU DA IMAM PRIJATELJE KAO SVI.....NE SUDITE O KNJIZI PO KORICAMA  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mozda se ljudi plase da mi pridju zato sto odajem utisak hladnoce.....plava sam,prosecno zgodna,lepo se oblacim.mozda to odaje utisak odojnosti i sprecava nekog da zapocne razgovor sa mnom.muvanje me ne zanima jer sam srecno zaljubljena u svog decka,a i brate sve fore su im od pre hrista.jutros mi prisao decko da pita imam li cigaretu a iz dzepa mu viri kutija marlbora.mozda bi cak bio simpatican da nije poceo sa prosipanjem fraza koje sam cula pre tri godine a on misli da su i dalje in.zasto svi misle da su plave devojke toliko glupe da nasednu na takve fore?U stvari zasto misle da su plave devojke uopste glupe?Osim muvanja niko nije prisao da sa mnom zapocne razgovor....
LJUDI,IMAM POTREBU DA IMAM PRIJATELJE KAO SVI.....NE SUDITE O KNJIZI PO KORICAMA  Smile  Smile
Zasto ti ja uopste ne verujem? Zasto svi ovi ljudi pisu razne savete, gube svoje vreme a ti kao da si na drugoj temi?

Da nisi mozda neki matori perverznjak, koji voli da se oblaci kao trandza i ima veliki potencijal da postane serijski ubica?  Smile

Kupi sebi nekog kera...vremenom ce poceti da lici na tebe, kao svaki ljubimac Smiley, a uvek mozes da ga parkiras ispred nekog kluba da te saceka dok ti zavrsis sa promocijom...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 11:58:32 od goxy20 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Чудо једно како су код нас људи комуникативни! Чекајући аутобус сита се испричам са особом која стоји до мене о свему и свачему.

Vau... Kako ti zavidim na tome  Smile  Smile Istina, čudo je koliko neki ljudi mogu da budu komunikativni, ja nemogu sa nekim nepoznatim da se baš sit ispričam o nekim banalnim stvarima, previše zamorno, iako bih voleo...

Zašto ti ne budeš inicijator nekog razgovora? Pošto si rekla da odaješ utisak hladnoće, ljudi će te smatrati odbojnom osobom, osim tipovima koji žele samo da uđu u ***ku neke naivne cure, a plavuše obično jesu takve (bez uvrede   Smile ), trebala bi ti da budeš prva koja će prići. Započni neku banalnu temu, saznaj šta sagovornika interesuje, pa ako nađete zajednički jezik, eto ti prijatelja  Smile
Prihavati savete koji su rekli ostali članovi. Idi učlani se negde, na poslu se približi kolegama itd... Ne bi trebalo da bude tako teško?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
posalji mi pp  Smile Smile
Buhhahahaahah  Smile Smile Smile Smile
 E jbt umreću  Smile

Nema mnogo vedrih lica.Nadji neku zanimaciju jbg. Teško se stiču novi prijatelji zbog opšteg nepoverenja jednih u druge a i zbog potpunog odsustva odgovornosti,lojalnosti u prijateljstvu,koristoljublja i druženja iz interesa.. Pričam iz iskustva a i kako vidim stvari generalno.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Taxtex ne paranoishi devojku, leba ti...  Smile ...
...ona malo izvoljeva i trazi paznju a i ti tripujes previse. Evo odavde bi ti ja prvi bio prijatelj.  Smile ... pa zbog tebe sam i doshao na okupljanje, secam svojih reci ko da je juce bilo a bilo je u julu...  Smile ili avgustu...  Smile jebiga, zaboravio sam... nebitno: Samo da upoznam Taxtex-a i mogu komotno da riknem...  Smile

Tamara dusho i ti bi mogla malo da spustish loptu i te fazone "mozda se ljudi plase da mi pridju zato sto odajem utisak hladnoce. plava sam,prosecno zgodna,lepo se oblacim.mozda to odaje utisak odojnosti i sprecava nekog da zapocne razgovor sa mnom"

Jest vala, ti kad prodjesh gradom zaustavi se vreme i svi opchinjeno padaju s nogu... 

Nema dana kad ne upoznam nekog novog, ako meni moze da ide, ne znam zasto ne bi moglo i vama dvoma...  Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Uclani se u kult.
Budi svoj, ko jebe druge. AKo te neko postuje neka te postuje zbog tebe. Jedan pravi prijatelj vredi vise od 1000 poznanika.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Uclani se u kult.

Evo mosh' u Ravenov, mozes samo zamisliti kakve maskenbale prave. Ludo se zabavljaju, posebno u vreme novogodisnjih praznika...  Smile

Jedan pravi prijatelj vredi vise od 1000 poznanika.
Ko bi rekao da cemo se nas dvojica sprijateljiti posle onolikog "klanja" na bivsim temama. Cudni su putevi Gospodnji....   Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zna Goa sta valja  Smile

Jao ne  Smile  Ma da vrlo su cudni, zavrsavaju se gde su drugi gospodi  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.