Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како стећи нове пријатеље?  (Pročitano 8399 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Pa evo predloga reci u kom gradu zivis mozda ovde na burek.com postoje clanovi iz tog grada a cisto sumnjam da ne postoje, pa eto za pocetak mozes sa nekim od njih.
to je smao jedan predlog  Smile

Ne, ne bih joj to savetovao. Potrebno je moogo pp-ova da bi covek ukapirao ko je ovde normalan a ko ne. Sirota Tamara zamisli zaglavi na kafi sa ..... !  Smile Smile

Napomena - dok ste kucali 2 novih odgovora je upisano. Mozete ih pregledati pre slanja vaseg komentara.

E jebiga...  Smile

Run Forest, Run!  Smile

Ok, radish kao promoterka povremeno, imas 19/20 godina i imas poteskoce 3 meseca da nadjes prijatelje. Salish se zar ne?! Smiley
Ne kapiram u cemu je problem, da si to stvarno zelela, prijatelji (ili barem "nazovi" prijatelji ) bi dosli sami od sebe a da ne bi bila ni svesna kad se to tacno desilo...  Smile
Pre bih rekao da si malko depresivna zbog selidbe i jos uvek ne zelish da "izdash" staro drustvo, nisi se potpuno otvorila i dzabe bi te mi savetovali gde i kako da upoznas nove prijatelje kad ti to sama ne zelish...  Smile
na burek co.yu pored manijaka imas i normalne ljude Smile
nisam mislio samo i striktno na muskarce ima ovde i devojaka zar ne Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 19:59:37 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
ima ovde i devojaka zar ne

ja vise nisam sigurna u svoj spol jer su neki sigurni da sam musko  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
... Sirota Tamara zamisli zaglavi na kafi sa ..... !  Smile Smile

posalji mi pp  Smile Smile
joooj.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Citat
ima ovde i devojaka zar ne

ja vise nisam sigurna u svoj spol jer su neki sigurni da sam musko  Smile
dobro necu da ulazim u niciju intimu Smile to da li si ti bata ili seka to je tvoja licna i privatna svar! ja sam samo devojci dao predlog na razmatranje! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat: WhiteGoa link=topic=397903. msg6247375#msg6247375 date=1226834459

Ne kapiram u cemu je problem, da si to stvarno zelela, prijatelji (ili barem "nazovi" prijatelji ) bi dosli sami od sebe a da ne bi bila ni svesna kad se to tacno desilo. . .   :[115]:
Pre bih rekao da si malko depresivna zbog selidbe i jos uvek ne zelish da "izdash" staro drustvo, nisi se potpuno otvorila i dzabe bi te mi savetovali gde i kako da upoznas nove prijatelje kad ti to sama ne zelish. . .   :[115]:

ma kakvi,nisam depresivna i zelim da upoznam nove prijatelje. jesam se potpuno otvorila,ali jednostavno nisam do sad pronasla stalno drustvo. do mene nije sigurno jer sam otvorena i druzeljubiva. mozda se nisam kretala dovoljno po gradu jer nemam obaveza,a nisam osoba koja ce po ceo dan da bleji na jednom mestu pa zato. . . . .
po struci sam ekonomski tehnicar,tako da je naci posao nemoguca misija.
mozda bih trebala da krenem u teretanu. . . . ili da se ukljucim u te lokalne projekte. . . . kad ih bude imalo. . . .
ima li jos nekih predloga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Frizider
Ima predloga koliko hoces, recimo uzmes dve table, povezes ih sa dve trake i nabacis preko grudi i ledja (kao Brus Vilis) samo sto umesto "I hate niggaz" stavis recimo " Trazim prijatelja".
     Takodje, velika je verovatnoca da ces upoznati nove prijatelje ako se recimo uclanis u neku sektu. Evo meni vec dvaput ovog meseca dolaze "kuc kuc" persone koje zele da im bas ja budem prijatelj. Da sam znao da imas taj problem eto preporucio bih im tebe. Uzmu ti neku kintu, al' zato postajete ortaci do jaja, mozda dobijes i neku knjigu.
     ...Dalje.....napravis neko krivicno delo, i zaglavis tvorza a on pun prijatelja i prijateljica. Mozda naucis i neke vestine, tipa, "kako otvoriti vrata kad izgubis kljuc" ili "rent a car sluzba bez novcanog ucesca"..........

P.S: Aj odmori malo, lepa si cura (verovatno cim radis promocije, sve su lepotice u tom biznisu Smile) nadji nekog decka, kapiram da postoji dosta muskaraca koji bi hteli da se druze sa tobom............ili odsamuj malo, citaj neke knjige, uclani se u biblioteku, em ces ubiti vreme em ces imati vise potencijalnih tema za razgovor sa buducim prijateljima  Smile Samo lagano, kad naucis da ti nije problem da budes sama, prijatelji ima samo da padaju ko pokoseni. Sve najbolje, srecan lov Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Citat: WhiteGoa link=topic=397903. msg6247375#msg6247375 date=1226834459

Ne kapiram u cemu je problem, da si to stvarno zelela, prijatelji (ili barem "nazovi" prijatelji ) bi dosli sami od sebe a da ne bi bila ni svesna kad se to tacno desilo. . .   :[115]:
Pre bih rekao da si malko depresivna zbog selidbe i jos uvek ne zelish da "izdash" staro drustvo, nisi se potpuno otvorila i dzabe bi te mi savetovali gde i kako da upoznas nove prijatelje kad ti to sama ne zelish. . .   :[115]:

ma kakvi,nisam depresivna i zelim da upoznam nove prijatelje. jesam se potpuno otvorila,ali jednostavno nisam do sad pronasla stalno drustvo. do mene nije sigurno jer sam otvorena i druzeljubiva. mozda se nisam kretala dovoljno po gradu jer nemam obaveza,a nisam osoba koja ce po ceo dan da bleji na jednom mestu pa zato. . . . .
po struci sam ekonomski tehnicar,tako da je naci posao nemoguca misija.
mozda bih trebala da krenem u teretanu. . . . ili da se ukljucim u te lokalne projekte. . . . kad ih bude imalo. . . .
ima li jos nekih predloga?

Ok Tamara, jos uvek nisam ubedjen al ajde  Smile ...

Predloga je mnogo, a hvala Bogu ti si, kako reche... "otvorena i druzeljubiva"   Smile ... samo trebas biti malo zainteresovana, znaci ako bas toliko ne volis kafice i klubove i ne drzi te mesto, onda moras da ciljas na ljude koje skoro svakodnevno vidjas, npr. komsije i komsinice  Smile Zar ne? Ili osobe koje cesto srecesh dok obavljas banalne i uobichajene poslove tipa kupovina hleba ujutru, ili lokalni trzni centar (ubedjen sam da je Mishko otvorio jedan i u tvom gradu  Smile ) Mogla bi nekom od njih i da se nasmejesh i kazesh "dobar dan", ne bi te puno kostalo. Vrlo lako se upadne u razgovor, cak i postavljajuci neko ocigledno pitanje npr u sred decembra: E bash je hladno zar ne? ili jos bolje, debilno dok se nalazish kod kase: Zasto u reklami za orbit tutnu u usta dve zvake a ne jednu?   Smile  Smile ili dosadna retorichka pitanja kad npr izgubish nesto i zasigurno uvek stize pitanje: E, a gde si izgubio? (pa da znam gde sam izgubio ne bih trazio idiote  Smile  Smile )...  Smile  Smile
Vidish, ja sam navikao u Vojvodini da se javljam svima. Dosao sa 5 godina iz malog mesta gde su se svi javljali jedni drugima na ulici bez obzira dal' se poznaju ili ne... kad sam doshao u Bg, svi su kao nesto zurili, to je bila prva stvar koju sam primetio i tu "hladnocu" u gradu. Kad sam malo porastao ukapirao sam da se ne mozesh javljati svim 2.000.000 ljudi koji zive u Beogradu, ali to i dalje ne opravdava onih 20-30 ljudi koje svakodnevno vidjam dok cekam lift. Matorci se donekle i javljaju, da vidish sto su bili zivhani matori leshinari dok im Krkobabić obecavao penzije buhaha  Smile a ovi oko mog godishta, na jedvite jade ali i njih sam na kraju vaspitao...

Poenta je da treba da budes samo malo incijativna i napravish prvi korak, nije strasno veruj mi, malo osmeh, malo neki razgovor, tuc muc, iscimash ga/je na kafu kod sebe itd... E sad, sto se tiche prijateljstva ne razlikuje se previse od ljubavnih veza. Nisu sve iste, osobe se razlikuju i moras da ih promenish mnogo da bi uvidela sta ti godi.  Smile Zar to nije odlicno? Aj uzivaj...    Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
LG 4X HD
Pochni od komshiluka,sigurno vidjash u prolazu iste face chesto,javish se tj. pozdravish,vremenom udjesh u prichu, u prolazu, u liftu ako zivish u zgradi...
Shta znam,komunikativnim ljudima takve stvari idu same od sebe.

Mozesh i na bureku da upoznash nekoga,mnogi chlanovi se poznaju medjusobno,postoje i okupljanja buregdzija.samo da provalish ko je iz tvog grada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ја лако комуницирам и често прва заподевам разговор са непознатима.
Чудо једно како су код нас људи комуникативни! Чекајући аутобус сита се испричам са особом која стоји до мене о свему и свачему.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ја лако комуницирам и често прва заподевам разговор са непознатима.
Чудо једно како су код нас људи комуникативни! Чекајући аутобус сита се испричам са особом која стоји до мене о свему и свачему.

znaci ti si ta od neki dan  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.