Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako smuvati drugaricu iz odeljenja?  (Pročitano 114544 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Z400
Sta se radi ljudi??Ne mogu da verujem da tema uspela sa preko 250 odgovora ..Triput ave za mene..NEgo da ne spamujem glavni tips kod devojaka:

-nista ne pokusavaj ako nemas sansi

-ako imas uradi sledece:

-koketiras stalno sa njom malo je muvas
-nabavis njen broj(po mogucnosti od nje)
-Nazoves je i tako je iznenadis pricas malo sa njom nesto bezveze
-sledeca 2 3 puta sledi HOT dopisivanje
-zatim kad se vidite ili u skoli il kad se vec vidite pitas je da izadjete na pice da pricate o skoli,frajerima sta vec
-ako nemas hrabrosti preko poruka il je nazoves pa pitas
-kada izadjete dobro taj deo ne moram da objasnjavam sta raditi
-ako vidis da ti da je neke signale ili se zagleda u tebe znaci imas 100postotne sanse kod nje
-posle u toku randevua pricas sa njom o golicljivim temama,pitas da li ima decka(iako znas odgovor)
-ako imas sansu poljubi je ali to moras sam osetiti trenutak za to
-ako nista ne osetis ili nisi u situaciji da je poljubis nema veze jer
-na rastanku je stvar presudna jer ako zastane malo tj. ne zuri joj se kuci i gleda te u oci znas sta ti je ciniti
-ako ti sve podje za rukom poljubis je (ako vidis da nece na prvom sastanku nista pitas je kad ces je videti sledeci put)
-ako pokusas da je poljubis a uradis sve sto pise gore sledi jedan lep socan samar/poljubac u zavisnosti od tvojih sansi kod nje

NAPOMENA:ovo vazi za oko 70 posto devojaka naravno kod nekih ne moras mrdnuti dlakavom guzicom i smuvaces je a kod nekih moras da propisas krv da bi je smuvao(iako joj se svidjas)

-ako neces da uradis kako je gore napisano znaci da ne smes i da si picka..Haha
Written by:Mikipreic

P.S.Naravno postoji vise nacina muvanja ovako kod mene uspeva ko zeli da dopuni moj post,da ukaze na gresku da ga pohvali,iskritikuje,ostvari bilo kakav komm na ovaj moj post nek se nosi sa sobom u tri lepe materine jer ne trpim nicija sranja.. Smile Smile Salim se nadam se da je ovo pomoglo,ko ima jos neki savet neka ostavi..Pozz za sve osim za Chucka Norrisa

GLAVNI TIPS MEDJU GLAVNIMA:MORAS DA BUDES DUHOVIT!!!!!!!!!!!!CCCC

For d 2th time Written by:Dusko Dugousko(Velikousac)haha jesam puko ko balon...

Genijalan tutos...

=================================================

ovaj sad moze da napise citavu knjigu o tome...  Smile  ( Muvanje drugarice iz razreda l deo )  Smile

tako je  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
ovaj sad moze da napise citavu knjigu o tome... Smile ( Muvanje drugarice iz razreda l deo ) Smile

Chapter I

Bese to na lepoj suncanoj padini na koju sam gledao svaki put jer me ona podsecala na devojku u koju sam bio ludo zaljubljen...

Smile Smile Smile
Mirisala je na kifle perece i razna peciva... Zvala se sasvim obicno, Jagodinka Simonovic... Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fakat kako smo krenuli...
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5330
Zastava Srbija, Beograd, Barajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Z400
 Smile
IP sačuvana
social share
  Нек му је вечна слава и хвала!
�аааааааа, хоћу стару екипу, роштиљницу, добре пријатеље на окупу!!!!!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ja sam kralj roka

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750i
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
D750istoka rules
Zivim da rokam u bendu kao i svaki drugi.

Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
duhovitost je glavna stvar na to odkidaju,veruj mi ,nije da se hvalim smatraju me za veoma duhovitu osobu,a sa curam pocinjem razgovor onako kroz zezanje kad moras kuci, nebito sta ti kaze ti joj kazi ja moram u 11 npr ili kazes neko vreme........ xD
glupo je da kazem da me ne pali izgled cure,i sve to , prvo otkrijem da li je duhovita,ako razume prvih 10 tvojih provala ili bar 1 ako je plavusa hahaahaha,cura e ok,najvise sam voleo da izadjem sa uzfignutom curom u park(sto je njoj ispod ponosa) i kazem joj samo da trknem po pljuge (shvatate sta ocu da kazem)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Problem muvanja osobe koja s tobom dijeli skolski krov je veliki. Naime, sta zelim da kazem, objekt nase paznje je dobro upoznat sa nasim slabim tackama tako da razni prirucnici i strategije moraju da se ukrstaju ne bili dali rezultate sto toliko zna da ogadi muvanje da je to nevjerovatno...ili pak da lov ucini zanimljivijim Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Ma samo pridjes, za ruku i van ucionice. Ostalo...je po izboru.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6681-7710
Sta se radi ljudi??Ne mogu da verujem da tema uspela sa preko 250 odgovora ..Triput ave za mene..NEgo da ne spamujem glavni tips kod devojaka:

-nista ne pokusavaj ako nemas sansi

-ako imas uradi sledece:

-koketiras stalno sa njom malo je muvas
-nabavis njen broj(po mogucnosti od nje)
-Nazoves je i tako je iznenadis pricas malo sa njom nesto bezveze
-sledeca 2 3 puta sledi HOT dopisivanje
-zatim kad se vidite ili u skoli il kad se vec vidite pitas je da izadjete na pice da pricate o skoli,frajerima sta vec
-ako nemas hrabrosti preko poruka il je nazoves pa pitas
-kada izadjete dobro taj deo ne moram da objasnjavam sta raditi
-ako vidis da ti da je neke signale ili se zagleda u tebe znaci imas 100postotne sanse kod nje
-posle u toku randevua pricas sa njom o golicljivim temama,pitas da li ima decka(iako znas odgovor)
-ako imas sansu poljubi je ali to moras sam osetiti trenutak za to
-ako nista ne osetis ili nisi u situaciji da je poljubis nema veze jer
-na rastanku je stvar presudna jer ako zastane malo tj. ne zuri joj se kuci i gleda te u oci znas sta ti je ciniti
-ako ti sve podje za rukom poljubis je (ako vidis da nece na prvom sastanku nista pitas je kad ces je videti sledeci put)
-ako pokusas da je poljubis a uradis sve sto pise gore sledi jedan lep socan samar/poljubac u zavisnosti od tvojih sansi kod nje

NAPOMENA:ovo vazi za oko 70 posto devojaka naravno kod nekih ne moras mrdnuti dlakavom guzicom i smuvaces je a kod nekih moras da propisas krv da bi je smuvao(iako joj se svidjas)

-ako neces da uradis kako je gore napisano znaci da ne smes i da si picka..Haha
Written by:Mikipreic

P.S.Naravno postoji vise nacina muvanja ovako kod mene uspeva ko zeli da dopuni moj post,da ukaze na gresku da ga pohvali,iskritikuje,ostvari bilo kakav komm na ovaj moj post nek se nosi sa sobom u tri lepe materine jer ne trpim nicija sranja.. Smile Smile Salim se nadam se da je ovo pomoglo,ko ima jos neki savet neka ostavi..Pozz za sve osim za Chucka Norrisa

GLAVNI TIPS MEDJU GLAVNIMA:MORAS DA BUDES DUHOVIT!!!!!!!!!!!!CCCC

For d 2th time Written by:Dusko Dugousko(Velikousac)haha jesam puko ko balon...
Koji si ti luzer  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
miki peric dosta si se mucio bre reci joj otvoreno u njustku oces da se smuvamo bre ali ovo bre je kljucno ono podize nivo tenzije ako kaze da onda da ako kaze ne ti se unesi u facu i reci (ali prvo operi zube nemo posle da te zeza) i reci joj screw you bitch i cao i trazi sledecu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sve je dobro sto se dobro "SVRSI".shvatite...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola v3
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Predrag-Stosic.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  SRBIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.