Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako smuvati drugaricu iz odeljenja?  (Pročitano 114380 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Sensation XL
Pozovesh je na kafu, nabacujesh joj se i onda je zovnesh kod sebe da "zajedno uchite".
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Pozovesh je na kafu, nabacujesh joj se i onda je zovnesh kod sebe da "zajedno uchite".

Jes kako da ne, tu foru zna svaka riba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Sensation XL
Pa shta ce mu druga fora, cilj da ona skonta da mu se svidja. Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Ma skontace da je zelish samo za na ku*ac i nishta drugo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Sensation XL
Pa mozhda on to misli kad kazhe da mu se svidja, a opet ne mora to znachiti da oce odma da je stavni na qrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
HAHahahaha, ovako sednes sa njom u klupi i okrenes se prema njoj, i kazes joj da ima mnogo lepe trepavice Smile

I pitas je jesu li joj prave ili one vestacke, p aje zamolis da zatvori oci da malo bolje vidis i eto ti prilika Smile Smile

Pa ti onda lepo zalepi shamar Smile

Ne bi me cudilo da si bash ti tako pokushao Smile Smile

Lepo, pitash je da si je slobodna veceras, ili pitash je shta radi posle skole. Odete na picencem malo bla bla, par komplimenata, par neznih (nenamernih) dodira. Na putu do kuce otpratish ju je, pitash za broj telefona ( vazno!!!) ,ako stane da josh malo poricate, onda je nezno uhvatish za ruku i poljubish je... Smile
Da,to je super plan,ali ovo mi je ipak drugarica iz odeljenja koju vidjam svaki dan,a ne neka riba koju slabo vidjam i koju ocu da smuvam bez obzira da li ona htela ili ne,tj. nije mi bas svejedno i kad je pitam da se smuvamo moram da budem 100 posto siguran jer posle toga je vise necu moci da gledam kao ranije..
IP sačuvana
social share
Sta ovde treba da pise???Marko Lucic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Ma skontace da je zelish samo za na ku*ac i nishta drugo Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ljudi da malo apdejtujem temu..Evo o cemu se sad radi..Poprilicno sam siguran da joj se svidjam,al sad sigurno mislite pa sta cekam..Devojka se inace (u pojedninim trenucima)ponasa ko da ima 5 godina,detinjasto,..Ajd nema veze ne smeta mi to ali strasno me NERVIRA sto radi jednu stvar:STALLLLLNNNOOOOOOO se grli sa drugovima iz mog odeljenja,mislio sam da oce mene da napravi ljubomornim al ovo je vrhunac,stvarno preteruje..I to je radila na ekskurziji na kojoj smo bili pre 5 dana..Valjda je ocekivala da cu da je muvam ili sta ali kad je vidim u zagrljaju drugog lika ja nacisto popizdim..I sad je malo kuliram...Jel ima leka ovome??Please HELP!!!!!!!!! Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 13:14:54 od MikiPreic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16696
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Ljudi da malo apdejtujem temu..Evo o cemu se sad radi..Poprilicno sam siguran da joj se svidjam,al sad sigurno mislite pa sta cekam..Devojka se inace (u pojedninim trenucima)ponasa ko da ima 5 godina,detinjasto,..Ajd nema veze ne smeta mi to ali strasno me NERVIRA sto radi jednu stvar:STALLLLLNNNOOOOOOO se grli sa drugovima iz mog odeljenja,mislio sam da oce mene da napravi ljubomornim al ovo je vrhunac,stvarno preteruje..I to je radila na ekskurziji na kojoj smo bili pre 5 dana..Valjda je ocekivala da cu da je muvam ili sta ali kad je vidim u zagrljaju drugog lika ja nacisto popizdim..I sad je malo kuliram...Jel ima leka ovome??Please HELP!!!!!!!!! Smile Smile

Ako se grli sa svakim... Milsim ono... Ili je prepotentna... Ili je zeljna necega...A ako se tako ponasha sigurno nisi jedini koji se lozi na nju, nadji drugu, bar devojaka ima na pretek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

F.K. je baraba

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i

Ako se grli sa svakim... Milsim ono... Ili je prepotentna... Ili je zeljna necega...A ako se tako ponasha sigurno nisi jedini koji se lozi na nju, nadji drugu, bar devojaka ima na pretek Smile
u pravu si,jos najmanje 2-3 moja druga se loze na nju.Hocu da nadjem drugu al zaludeo sam se za ovom a ne znam koji mi je qrac.Ne mogu da je izbacim iz glave..Ah kad se setim kad se ona lozila na mene na kraju 2. godine a tad ja nisam hteo da budem sa njom.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC HD2
opali partiju basketa pomaze Smile ili idi radi malo neke vezbe da se ispraznis ja barem tako trazim utehu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.