Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:01:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45398 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma meni nije jasno...Sta ljudi koji su na toj dijeti uopste jedu?!  Smile Mislim, bas sam skoro krenula da obracam paznju i bukvalno koji god proizvod da obrnem ili da ga potrazim u nekoj tablici...Gotovo sve sadrzi neki veci ili manji procenat UH-a  Smile Dobro, meso...meso, riba...I, sta jos?

I kako ljudima na toj dijeti nije lose?Iz cega crpite energiju, kako vam se organizam oseca kad nemate vise tih energetskih rezervi da trosite, da se tako izrazim?  Smile

U svakom slucaju, svaka cast ljudima koji to mogu da izguraju, ja mislim da bih dobila nervni slom   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ne znam zasto gledas na to tako tragicno... mislim.. ja kukam jer ne volim meso i ishrana mi se svodila na testeninu i povrce, ali nijednog trenutka nisam gladna ili malaksala jer ne jedem hleb i cokoladu...

Voce, povrce, riba i junetina\teletina\piletina... nije ni to tako lose...

Mislim.. da se razumemo... ovo je moja odluka jer se radi o mom telu, tako da... necu nikome nista da predlazem... samo prenosim svoja iskustva...Wink

« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 15:39:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma ne gledam tragicno, nego prosto znam bez cega ne bih mogla  Smile Nije to stvar ni cokolade ni hleba na koji uopste nisam ni navucena, najmanje mi treba vec eto, brdo nekih drugih stvari, tipa...Pirinac, krompir, voce, zitarice, nikakav sir, grasak, ogranicen unos mlecnih proizvoda sto bi mi u principu palo teze od toga da ne jedem nista slatko mesec dana  Smile

Al' to je tako, kontam da svako ima svoju slabu tacku u ishrani, neko bi pao u nesvest da mu kazes ''mesec dana funkcionisi bez mesa'', neko drugi bi se slogirao na ''mesec dana bez jogurta''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Slazem se... svako ima svoj perfect drug... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Prvi put kada se drzi Atkins, toliko se skida...
Do 20kg za mesec dana... a nemoguce je da je sve to voda...

Doduse...pravi Atkins u prvoj fazi podrazumeva ogranicavanje, a ne potpuno ukidanje ugljenih hidrata kao sto je slucaj u ovim dijetama po netu... znaci... dnevno do 20gr UH... Wink

Eto.. ja sam na nekoj modifikaciji  toga uz kontrolu lekara vec 2 meseca i za sada je otislo 14kg... misicna masa se nije smanjila... procenat masti je pao... a mrsavim na onim delovima tela (kukovi, butine, listovi) gde nikada nisam mogla da mrsavim i gde je sigurno mast... ne celulit... vec bas masnoca i to dugogodisnja Wink

Inace, doktorka koja je kardiolog i  koja me svakog meseca pregleda (krvna slika sa hormonima, enzimima jetre, secer i masti u krvi, plus ono klasicno merenje svega i svacega) je rekla da bez problema po zdravlje mogu da mrsavim do 3kg nedeljno...
Ja sam je gledala ovako  Smile

Doduse... nama je cilj da gubim 10% tezine mesecno.... i sigurno posle ovoga prelazim u vegetarijance... nema boga... cim vidim sniclu, meni je muka...  Smile

E, кад сад нисам пао у несвест. Smile Smile 14 кг за два месеца је много. Из не тако малог искуства знам да се то након дијете враћа, посебно ако је дијета ишла без вежбања.

Тај темпо губљења килограма није здрав, осим ако се не ради о некоме ко има 300 кг.

Аткинсова дијета је специјални случај тзв. кетонске дијете у којој је дозвољено уношење свих врста масти, за разлику од кетонске где се уносе претежно незасићене масти и уља са маин холестерола и много омега 3 и омега 6 киселина.
Идеја је у црпљењу залиха ћелијског гликогена, као и оног из јетре и приморавање организма да троши масти за енергију. Тада органи уместо УХ за енергију користе масне киселине и кетоне и кетонска тела...
Анеа, не може бити да не одлази и мишићна маса, само се то код жена мање примећује. Да ли ти је докторка рекла шта ће бити након те брзе дијете, када се вратиш угљ. хидратима? Прелазак у вегетаријанце након дијете је нешто најгоре што себи можеш урадити, поврће нема погодне АК за одржавање мишића, а углавном је препуно УХ.
Нема сумње да ћеш ти смршати тако, али треба мислити како то одржавати касније.
Иначе, у бб, код натуралаца, уз дијету и интензивне тренинге недељно се скида око 1 кг, максимално до 1,5... Већи губитак од овог води сасвим сигурно у катаболизам мишића и касније у јо јо ефекат.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa, dobro... videcemo...  Smile

Kao sto rekoh... moje telo, moja odluka... a i uvek ucim na svojim greskama... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Но проблем, твоја одлука. Smile
Знам шта се мени десило последњег пута када сам тако рапидно смршао, вратило ми са дебелом каматом.
И да бих се вратио у нормалу применио сам ствари које сам научио од оних који су их довели до перфекције. Лагано мршављење, уз вежбање, правилну исхрану и промену глупих навика...
Најбоље од свега је што је тако стечена линија одржива.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Naravno... ne mrsavim ja samo od hrane... Wink
Ima tu ... angazovanja... necu da lazem... Smile

Ali, kao sto rekoh... to je moje iskustvo, a ne predlog... nista nije uklesano u kamenu... Wink

I to za vegane je zezanje... aman... Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 16:37:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ma samo polako ...5-6 kg za mesec dana nije puno ...treba puno volje i truda da bi se toliko skinulo ...meni keto radi perfektno .....ne zalim se ...posle rotacija na odrzavanju i tako ....bar do 80kg da stignem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 1800

I kako ljudima na toj dijeti nije lose?Iz cega crpite energiju, kako vam se organizam oseca kad nemate vise tih energetskih rezervi da trosite, da se tako izrazim?  Smile

Pa bave se sungazingom, dobijaju energiju od Sunca  Smile Smile

Postavljaču teme bih samo preneo jedan od najbitnijih zaključaka koje sam došao u poslednjih 8 godina:

Ne veruj svemu što pročitaš na netu  Smile

I da hteo bih samo da se pohvalim da meni ultra-masTna i ultra-slatka hrana ne mogu ništa  Smile

Jedino kiwi ne smem da jedem... alergičan sam
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 21:01:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.