Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:37:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45572 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Je'l vi ne znate za salu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Je'l vi ne znate za salu?  Smile

Не. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Vezba ti je samo 20%,ishrana je drugih 80%.

Jedi 6 puta na dan i broj kalorije , ne jedi vise od 1800 kalorija na dan,(i ne jedi posle 6 uvece-Ovo je vrlo vazno)

dve sljive-40
Jabuka -50
Orandza-60
Proteinski sejk-180
Sardina -260
100g pecurki -13 kalorija i tako to.

Jedi samo piletinu bez kozice i kotlete od govedine oni imaju najmanje masti.
Srdine iscedi uvek od ulja .
Treniraj tri puta nedeljno 15 minuta kardio na 90% maximalnim otkucajem srca oko 150 u minuti,
Tegove tri puta nedeljno po 30 minuta podeli u tri razlicite misicne grupe da ne bi izgubio misice pri dijeti.
Radi sa najvecim tezinama i cim mozes da uradis 5 setova po 12 puta odmah povecaj tezinu tegova svake nedelje.

Svakog dana popi najmanje tri litara vode.

Izbegavaj peciva,beli hleba,krompir,pastu,bilo kakvu vrstu procesovane hrane poput kobasica ili pljeskavica kao i slatkise ,secer i gazirana pica kao i alkohol.
ako moras onda samo crno vino ,naravno casu a ne flasu i po parce crne cokolade pre treninga .

malo pivo - 89 kalorija
mala votka-56

Spremaj sam svoju hranu i podeli je i pripremi unapred ,
kupi malu vagu za hranu ali zaboravi veliku za tezinu jer Misici su tezi od sala,nek ti ogledalo bude merilo uspeha.
vazno je kako izgledas a ne koliko si tezak .
Mene ovo kopka kako si dosao do magicnog broja od 1800Kcal i zasto da ne jede posle6, hocu argumente i cinjenice a ne reko mi jedan bilder ili jedan covek, ajde sta ako mu je trening od 19:30 do 20:30?

Citat
Treniraj tri puta nedeljno 15 minuta kardio na 90% maximalnim otkucajem srca oko 150 u minuti,
Tegove tri puta nedeljno po 30 minuta podeli u tri razlicite misicne grupe da ne bi izgubio misice pri dijeti.
Radi sa najvecim tezinama i cim mozes da uradis 5 setova po 12 puta odmah povecaj tezinu tegova svake nedelje.
15min kardio na 90% od maximalnog pulsa a to je 150 otkucaja, odakle tebi taj podatak? meni je na primer aerobna zona u 135-140otkucaja a to mi je 60% od maximuma i to radim na low intensity sto ce reci 30min minimum i to radim minimalno 5x nedeljno! on ima 20 godina 220-20 je 200 a to je 100% znaci da je 90% na 160otkucaja a upravo taj rad ce ga gurnuti u katabolizam tj pojesce mu misice, tu se vise radi na tom treningu o kome ti pricas u intervalima, 60-85% se varira tzvb HIIT trening koji nije za neutrenirane koji ne znaju ni da odrzavaju puls a kamo li da ga  povecavaju i smiruju!

Citat
Ovo bih voleo ako hoces da mi malo bolje objasnis kako i zasto takav vid treninga sprecava misice od razgradnje ja sam mislio da se to sprecava na neki drugi nacin! Smile

Citat
Radi sa najvecim tezinama i cim mozes da uradis 5 setova po 12 puta odmah povecaj tezinu tegova svake nedelje
To moze da radi neko ko ima staz od 6 meseci do godinu dana a ne pocetnik koji je teretanu video na slikama kakve maximalne tezine kad ne ume ni tegove da drzi kako treba samo mu treba da sjebe tetive i zglobove ili nedao Bog da ga pritisnu tegovi! Smile

Sa ostalim stvarima se slazem manje vise Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ni meni nikad nece biti jasan taj trip : ne jedi posle 6...Pa jebem mu mater, valjda jedes dokle god si aktivan i dokle god ti treba energije, ako ja ustajem u 7 svako jutro i lezem tek u ponoc i pritom sam vecinu dana na nogama i u pokretu, kako ja da izdrzim posle 6 da ne jedem nista? Svaciji metabolizam je razlicit, to sto se neciji uspori posle 19 h nece vaziti i za nekog drugog, a i zivotni ''stil'' pojedinca igra veliku ulogu u svemu tome valjda.
I brate, po kojim merilima je 18h uveche?! Smile

I da...Da nije 1800 kalorija malo za jednu musku osobu od toliko kilograma i visine, jos ako je fizicki aktivna? Pa ja mogu toliko otprilike da jedem, mozda malo manje ((:
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 00:17:19 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@osma : na dijeti je 1800 idealno (ako moze i nize pritom je i bolje) jer se ne zove dzabe Definicija u BB-u....stvarno ne mogu  sve da pricam po 100000 puta ali 1800 je idealno za dijetu (covek trosi 2600-2800 kcal dnevno zavisi od osobe a 1800 +800kcal iz sala je super tada ima napretka jer je vazno topiti masti i koristiti kao energiju a ne jesti i taloziti masti)

a to za posle 6 ne vazi....mozesh da jedes i u 10 uvece (samo je pitanje sta jesti) to prepustam strucnim ljudima ....jer je fora kod dijete imati ubrzan metabolizam a ne biti stalno gladan...moras stalno nesto u kljun da metnes cisto da se ne oseti "krcanje crevca",jer je metabolizam zaebana stvar kod debelih i punijih osoba....znam po sebi Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 09:53:10 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa i mene isto zanima racunica po kojoj je 1800 kalorija idealno, zasto bas taj broj, zasto ne 1500 ili 1600, i koliko znam redukcija ishrane i kalorija je drugaciji za svakoga kad ides npr, kod nutricioniste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
@ dominick...svaka cast na tolikom znanju  Smile Smile

veruj mi da si mi mnogo pomogao...i dakako da cu te poslusati..zvucis mi kao neko ko zna o cemu prica  Smile

@ osma... ja sam bila na pilatesu sa trakama ...ima i neki sa loptama...u principu sve je to isto ..
koliko sam ja videla po svome telu slabiji su rezultati od aerobika koji je agresivniji...(nemoj aerobik molim te , dusa u nosu a nabijas misice)
vise je rastezanje ...opustanje... sto je meni koja sam prikovana za komp izuzetno vazno  Smile

sem toga ..radis seriju dok ti prija.. niko te nece opominjati da se forsiras. bar ne nasa instruktorka Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma meni je gotivan aerobik zato sto volim manijakalno da se iskacem i izmorim  Smile A i koliko znam ne nabijaju se misici obzirom da radis samo sa svojom masom, a i ako radis istezanje posle svakog treninga nema sanse da ih nabijes, prosto nije takva aktivnost  Smile

Nego, cisto me zanimalo zbog rezultata... Smile
Neke se kunu u pilates, neke u aerobik, a na aerobik me mrzi sad da idem dok je lepo vreme da skacem negde u zatvorenom prostoru kad mogu napolju vise da se krecem ((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
i to sve ima logike. ova sam ja misljenja cula od devojaka koje su pohadjale prvo aerobik pa onda pilates.
kao lepse im se oblikuje telo ovim drugim.
sta ja znam , mislim da je to sve individualno  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
1800 kcal није никаква магична бројка, калорије јесу битне, али се не треба превише оптерећивати тиме, не може бити исто мени кад унесем 1800 ккал, неком ко је 20 кила тежи од мене и неком ко је 20 кила лакши. Свако треба да одреди колико ккал дневно троши, укључујући базални метаболизам, активност, вежбање...постоје калкулатори, то је веома индивидуална и промењива вредност.
У дану када ништа не радите заиста се може потрошити и мање од 2000 ккал, а у екстремним актвиностима вредност може бити и преко 4, 5000 ккал, али то опет зависи од многих фактора.

За пунију женску особу бројка од 1800 ккал није дијета, то је много, јер је то дијета за неког ко има 80, 90 кг и јаке тренинге. Опет, ни испод 1200 ккал није дијета за било коју одраслу особу, мушку или женску, то је гладовање и успоравање метаболизма...

Рецимо, жена која има 70 кг, висока је 175 цм и физички је слабо активна дневно троши око 2000 ккал.
Иста та особа ако би била веома физички активна би трошила и до 3000 ккал.

Ово су оријентационе вредности и могу бити мање, или веће, тачно одређивање је тешко и непотребно, али свако може да направи неку процену за себе...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:37:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.