Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 15:52:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45537 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma kakvi suplementi,sve je to hemija...nista vestacko ne valja piti...

Da, daleko je zdravije pusiti i ozderavati se prirodnim duvanom i prirodnim holesterolom...

Hleb koji kupujemo potice od psenice koja je tretirana pesticidima, kafa takodje, o povrcu i vocu da ne pricamo, neka mesa verovatno sadrze zivotinjske hormone, mleko se dobija od krava koje pasu "olovnu travu" pored puteva kojima prolaze vozila na olovni benzin, neki proizvodjaci ne postuju karence za preparate kojima tretiraju useve...tako da su suplementi verovatno zdraviji jer poticu od prirodnih supstanci koje su preciscene u procesu proizvodnje.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Ma kakvi suplementi,sve je to hemija...nista vestacko ne valja piti...

Da, daleko je zdravije pusiti i ozderavati se prirodnim duvanom i prirodnim holesterolom...

Hleb koji kupujemo potice od psenice koja je tretirana pesticidima, kafa takodje, o povrcu i vocu da ne pricamo, neka mesa verovatno sadrze zivotinjske hormone, mleko se dobija od krava koje pasu "olovnu travu" pored puteva kojima prolaze vozila na olovni benzin, neki proizvodjaci ne postuju karence za preparate kojima tretiraju useve...tako da su suplementi verovatno zdraviji jer poticu od prirodnih supstanci koje su preciscene u procesu proizvodnje.

Ne znam koji bi se doktor slozio sa time...to sto kazu da je to nesto ''cisto'' mozes da okacis macku o rep jer kao sto kazes da u hlebu ima svega i svacega ima i u tim suplementima samo ih tretiraju kao ''ciste'',a zasto bi ja ili neko drugi pored ''prljave'' hrane pio i to...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Oni doktori koji puse kao Turci i kojima viri mastan burek iz dzepa, a stomaci probijaju bele mantile i oni nekome pricaju sta je zdravo, sta nije...

Ne verujem da je nesto zdravo, stetno, zatrovano dok ne vidim dokaze (po mogucstvu naucne), ili dok ne razmislim svojom glavom i ne pronadjem nepristrasne informacije. . .
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Oni doktori koji puse kao Turci i kojima viri mastan burek iz dzepa, a stomaci probijaju bele mantile i oni nekome pricaju sta je zdravo, sta nije...

Ne verujem da je nesto zdravo, stetno, zatrovano dok ne vidim dokaze (po mogucstvu naucne), ili dok ne razmislim svojom glavom i ne pronadjem nepristrasne informacije. . .

ne znam ko tebe leci ali obavezno menjaj lekara...u svakom slucaju bili oni debeli ili ne znaju sta je zdravo,a sta nije,a to da li se pridrzavaju toga to je vec nesto sasvim drugo.I moj cale zna da su mnoge stvari ne zdrave pa jede sve sto moze,pije kafu,pusi ko kotlarnica ali zna da je sve to ne zdravo. Mnogi likovi koji idu u teretanu i koji koriste svakakve suplemente uzdizu sve to kao da ce od toga da postanemo supermeni...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pa i postaces supermen kada dignes preko 160kg na bencu Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Суплементи типа протеини, амино киселине, енергетски, витамински додаци нису штетни и то је научно доказано. Стероиди и други лекови који се користе у бб јесу у мањој или већој мери. И не користе се суплементи да би неко постао супермен, већ да би се поправила и обогатила исхрана која је пресудна за добру форму једног рекреативца.
Ако не желиш да користиш суплементе, не мораш, нико те не тера. Пусти нас да се "трујемо".
Без њих и још важније без сређене исхране, највећи број рекреативаца не мрда од нулте тачке.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Ovim smo samo skrenuli sa teme...kao sto kazes neka pije ko sta hoce...

Hteo bih nesto da pitam. Ne konzumiram slatko,gazirano,hleb jedem jednu krisku dnevno i svaki drugi dan radim vezbe (fitnes),jedina greska mi je sto jedem skoro jedanput dnevno...interesuje me sta bi jos trebao da radim kako bi skinuo stomak....
« Poslednja izmena: 14. Apr 2010, 22:53:54 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
idi na liposukciju ili nemoj da jedes ni jednom dnevno  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ovim smo samo skrenuli sa teme...kao sto kazes neka pije ko sta hoce...

Hteo bih nesto da pitam. Ne konzumiram slatko,gazirano,hleb jedem jednu krisku dnevno i svaki drugi dan radim vezbe (fitnes),jedina greska mi je sto jedem skoro jedanput dnevno...interesuje me sta bi jos trebao da radim kako bi skinuo stomak....

treba da ubacis josh 5-6 manjih obroka i izbacis skroz hleb...necu da se ponavljam vishe ima strucniji forumi sto se tice bb-a i sl. tema.Samim tim sto jedes 1 dnevno samo sebi stetis nego sto koristis,a pricas da su stetni suplimenti.moj topao savet ti je da ishranu sredis ako hoces rezultate....tacka...Nije fora da stalno izgladnjujes organizam to samo sebi nanosis stetu a ne skidas salo ...zato i nemas niti ces imati rezultate...uzmi pa lepo prelistaj bb forume malo pa ces da vidish gde gresis....salo se topi samo ako se ubrza metabolizam i smanji unos stetnih supstanci iz hrane (los secer,lose masti i losi UH) tebi bi bila varijacija UH extra kombinacija za skidanje kg-a...kao i osnovne vezbe u teretani...i da vidish kako se topi salo ..ah...kardio u pocetku,posle HIIT to se podrazumeva ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

istina za doktore. ali ok on je placen da prica to sto prica  Smile

btw... na pilatesu sam prosle godine upoznala devojku koja je uporedo sa vezbama nosila pojas za stomak. cinilo mi se da joj dobro ide. nisam pitala ali mislim da sam videla rezulatate.

sto se ishrane tice: najgore je jesti jednom dnevno pa jos ako legnes malo da odmoris ...sve ide u stomak .
jedan prijatelj mi je rekao da obavezno nesto ubacim u kljun oko 9 , nesto malo tipa voca, jer u suprotnom organizam "gricka" misic ... tj misicnu masu. ne znam ni koliko je ovo tacno ali ja se trudim bar jabuku da pojedem . ako nista bar ce mi creva raditi kako treba. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 15:52:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.