Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavrsen je Februarski turnir 2011. - pobednik Djubre018!  (Pročitano 5110 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Qtek 666
Dirigovan zreb bi prekinuo i masovnu pojavu odlicnih igraca koji igraju turnire preko duplih naloga. Steta sto je nemoguce ostvariti ga. Sad kad vidim s kim je igrao, ovo je, verovatno, najzasluzeniji turnir ikad osvojen.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No future – do prekosutra... Dr :)

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7752
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 5600
Cestitka svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
U finalu je (na papiru) imao najlaksi posao, ali trebalo je doci dotle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Bravo djubre,cestitke. . .
IP sačuvana
social share
"Always bear in mind that your own resolution to succeed is more important than any other." - Abraham Lincoln
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C6
Hvala svima i cestitke svim ucesnicima i finalistima, Ckode me je oprao i Legija, ali sam ga posle nekako srusio, bez pomoci i bez oblasti, ono je nevidjena glupost sto smo u drugoj igrali Arnold, Djubre014 i ja, nigde logike, zato sto se trecem iz partije mnogo umanjuju sanse za prolaz i tako je Arnold prakticno ispao, a bio je prvi do te partije i nisam uopste bio nesto bolji, nekako sam pobedio, a po meni je to bila mozda i najravnopravnija igra sinoc. Samo da kazem jos i da sam imao dosta srece u prvoj partiji u 27, zato sto je gosim9 srusio 3 kule decku koji je bio u usponu i posle ga srusio do temelja Smile, tako da sam ga imao prakticno na zicer da mu srusim cetvrtu. Jos jednom hvala svima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson C902
Citat
Ne kazem da sam pametan ali ja sam ovo izvalio jos na proslom turniru, zato nisam srljao prvu da uzmem sve i bacio me na 100 mesto pa sam u prve 3 igre igrao sa slabijima, tek su mi 4 partiju dosli plavi i zeleni krstici...naravno da kazem da sam igrao sa ljudima 1 ispred ili 1 iza mene...u 3 slucaja znam sigurno da je bilo tako. Tako da je sve jasno, da li je to dobro ili ne...kako za koga ali evidentan je nacin sparivanja jos od prvog turnira! Smiley))

Zanimljivo ti je ovo,na svakom turu sam gubio drugu  Smile Čestitke Djubretu  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 273
Zastava Užice
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Siemens mc 60
Cestitke svima, a posebno  Djubretu018 i St Saletu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
evo jedne zanimljivosti

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

brutalno.png
(36.53 KB, 421x119)
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson K510I
Cestitke Djubre  Smile Smile

Ja sam svoj cilj ispunio, ipak bi bilo previse da mu 2 puta srusim 4 kule u roku od 15 minuta...

Svaka cast!!!:)))
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Blago onom ko prvi do njega.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S8000 jet
evo jedne zanimljivosti

Vise nego brutalno... Skidam kapu...Smiley)))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.