Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:53:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako Se ljubi!!!  (Pročitano 40782 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Pa... jbg ako mislish kvantitetom do kvaliteta... Okle znam ili osecash drugog ili ne... nije da postoji shkola za ljubljenje...
Ti kad si prvi put seo na biciklo znao si da ga voziš? I danas isto tako voziš?
Ti kad si prvi put ušao u bazen znao si da plivaš? I danas isto tako plivaš?
Ti kad si prvi put seo za volan znao si da parkiraš? I danas isto tako parkiraš?

Nemoj me zezati...  Smile

Neki uče sa pomoćnim točkićima pa vremenom samostalno dostižu mnogo veće kilometraže.
Neki uče sa mišićima na naduvavanje pa vremenom nauče nove stilove plivanja.
Neki na jedvite jade uparkiravaju, mere svaki milimetar pa vremenom zabodu iz prve.

Slobodno mogu da tvrdim da sam uznapredovao od onog poljubca iz šestog razreda.  Smile
A škola ljubljenja... hmm...

LM
Repetitio est mater studiorum!
« Poslednja izmena: 05. Jun 2009, 01:29:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
zar si ti jos online?! Smile  dobro ti i razmisljas u ovo doba....
elem, mali je izgleda otisao u nove pobjede  Smile

Ako si meni rekla, posao mi da budem online Smile
Pa... jbg ako mislish kvantitetom do kvaliteta... Okle znam ili osecash drugog ili ne... nije da postoji shkola za ljubljenje...
Ti kad si prvi put seo na biciklo znao si da ga voziš? I danas isto tako voziš?
Ti kad si prvi put ušao u bazen znao si da plivaš? I danas isto tako plivaš?
Ti kad si prvi put seo za volan znao si da parkiraš? I danas isto tako parkiraš?

Nemoj me zezati...  Smile

Neki uče sa pomoćnim točkićima pa vremenom samostalno dostižu mnogo veće kilometraže.
Neki uče sa mišićima na naduvavanje pa vremenom nauče nove stilove plivanja.
Neki na jedvite jade uparkiravaju, mere svaki milimetar pa vremenom zabodu iz prve.

Slobodno mogu da tvrdim da sam uznapredovao od onog poljubca iz šestog razreda.  Smile
A škola ljubljenja... hmm...

LM
Repetitio est mater studiorum!

naravno da sam napredovao ali nisam vezbao pre nego sam pocheo da se ljubim.
Ne znam da plivam Smile
Bicikal vozim ustvari loshije nego sam sa 13  Smile
Kad god treba voze me autom...
« Poslednja izmena: 05. Jun 2009, 02:04:11 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Citat
Ne znam da plivam Smile
E jebi ga... to što si talentovano nesposoban to već druga stvar.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Pa trudim se  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Ma pusti trud... malopre reče da kvantitet nema veze s kvalitetom... vidiš da je talenat bitan.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Ma pusti trud... malopre reče da kvantitet nema veze s kvalitetom... vidiš da je talenat bitan.  Smile Smile

Ono jest... to unosi smisao u mnogo shta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Pa? Smile
6-7 razred.
Na pragu je puberteta. Znate ono... stidne dlačice, erekcije, piče hormoni... poznato nekom?
Ovoj njegovoj maloj je 13... a devojčice ulaze i ranije od muških.

Elem... prošli petak mi je mlađi burazer slavio maturu, završio osmi razred.
Posmatram ove njegove i mlađe, kad vidim kakvim se sve glupostima bave i koliko su dokoni izuzetni mi je drago što ovaj mali razmišlja u ovom pravcu.
Vorkraft, kanter, kečeri, snimaju tuče i kače na youtube itd itd... hiljade gluposti im pada na pamet...
Nisu oni tu krivi zbog toga, krivi su odrasli... ali bez obzira, kad bi imali više njih kao što je ovaj mali sigurno bi imali normalniju decu...
Moja generacija je prošla bombardovanje a starije prošle rat u njegovim godinama... pa smo se opet mnogo više interesovali za lepe stvari poput ovih.
I lepo je što pita i što hoće da nauči.

S druge strane, ja sam prvi put poljubio devojku u 6. razredu.
I šta mi danas fali...
Ne tvrdim za sebe da sam nešto bog zna kako napredniji, ali ja barem nijednom sa svojih 20 godina nisam otvorio temu, kao što su otvarali neki sa 25 žaleći se sa problemima koje sam mislio da se ostavljaju još u 16oj 17oj.

By the way, ovo se ne odnosi samo na tebe BaVaRaC.... ovo se odnosi na sve vas koji se podsmevate ovom dečku...
Zapravo se smejete sami sebi. Jer se onda postavlja pitanje kad ste vi poljubili devojku prvi put i koliko vi uoošte imate iskustva.

Nemam želje da se svađam s bilo kim ponaosob zbog ovoga, niti imam nameru da vređam nekog ovim malopre napisanim.
Samo mi ponekad stvarno niste jasni.

Iskustvo - kao opšti koncept sadržava znanje ili sposobnost stečeno izlagajući se određenom fenomenu ili događaju.

Cestitaj burazeru!!! Upravo ulazi u (po meni) najludje 4 godine svog zivota (da ne kvalifikujem kao najbolje, jer nisam proziveo zivot...). Ah, kad se setim svega toga... A juce mi to bejase...

Licno, ja sam vec rekao i opet kazem, svaka cast decku. Treba u tim godinama imati muda za tako nesto. Secam se da ja nisam smeo ni da pomislim... Smile Ali mi je malo zao sto mu se tako zuri da krene sa tim stvarima. S ponosom mogu da kazem da sam u 14./15. godini prvi put poljubio devojku, i da od onda pocinje sve moje iskustvo. Da je bilo imalo ranije, ne bih prosao dobro kao sto sam. Sve sam stigao, jer nema sta da mi se zuri. Ali, opet, bolje kao on, nego kao neki koje znam da sa svojih 19 nikada devojku ne poljubise... To je vec problem.

Ne znam da plivam Smile

Vidje ovog! Mislio sam da sam ja jedini slucaj ovakve vrste, ali nasao se jos neko! Ziveli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda

Pa? Smile
6-7 razred.
Na pragu je puberteta. Znate ono... stidne dlačice, erekcije, piče hormoni... poznato nekom?
Ovoj njegovoj maloj je 13... a devojčice ulaze i ranije od muških.

Elem... prošli petak mi je mlađi burazer slavio maturu, završio osmi razred.
Posmatram ove njegove i mlađe, kad vidim kakvim se sve glupostima bave i koliko su dokoni izuzetni mi je drago što ovaj mali razmišlja u ovom pravcu.
Vorkraft, kanter, kečeri, snimaju tuče i kače na youtube itd itd... hiljade gluposti im pada na pamet...
Nisu oni tu krivi zbog toga, krivi su odrasli... ali bez obzira, kad bi imali više njih kao što je ovaj mali sigurno bi imali normalniju decu...
Moja generacija je prošla bombardovanje a starije prošle rat u njegovim godinama... pa smo se opet mnogo više interesovali za lepe stvari poput ovih.
I lepo je što pita i što hoće da nauči.

S druge strane, ja sam prvi put poljubio devojku u 6. razredu.
I šta mi danas fali...
Ne tvrdim za sebe da sam nešto bog zna kako napredniji, ali ja barem nijednom sa svojih 20 godina nisam otvorio temu, kao što su otvarali neki sa 25 žaleći se sa problemima koje sam mislio da se ostavljaju još u 16oj 17oj.

By the way, ovo se ne odnosi samo na tebe BaVaRaC.... ovo se odnosi na sve vas koji se podsmevate ovom dečku...
Zapravo se smejete sami sebi. Jer se onda postavlja pitanje kad ste vi poljubili devojku prvi put i koliko vi uoošte imate iskustva.

Nemam želje da se svađam s bilo kim ponaosob zbog ovoga, niti imam nameru da vređam nekog ovim malopre napisanim.
Samo mi ponekad stvarno niste jasni.

Iskustvo - kao opšti koncept sadržava znanje ili sposobnost stečeno izlagajući se određenom fenomenu ili događaju.

Cestitaj burazeru!!! Upravo ulazi u (po meni) najludje 4 godine svog zivota (da ne kvalifikujem kao najbolje, jer nisam proziveo zivot...). Ah, kad se setim svega toga... A juce mi to bejase...

Licno, ja sam vec rekao i opet kazem, svaka cast decku. Treba u tim godinama imati muda za tako nesto. Secam se da ja nisam smeo ni da pomislim... Smile Ali mi je malo zao sto mu se tako zuri da krene sa tim stvarima. S ponosom mogu da kazem da sam u 14./15. godini prvi put poljubio devojku, i da od onda pocinje sve moje iskustvo. Da je bilo imalo ranije, ne bih prosao dobro kao sto sam. Sve sam stigao, jer nema sta da mi se zuri. Ali, opet, bolje kao on, nego kao neki koje znam da sa svojih 19 nikada devojku ne poljubise... To je vec problem.

Ne znam da plivam Smile

Vidje ovog! Mislio sam da sam ja jedini slucaj ovakve vrste, ali nasao se jos neko! Ziveli.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC 
Brate, samo stavi zrno pasulja ili neku manju bombonu u soljicu kafe i teraj jezikom dok se ne smoris!Ima mala da bude prezadovoljna! Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Cim sam pogledao naslov teme znao sam da ju je neko dijete otvorilo.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2009, 14:02:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 00:53:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.