Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kако се изборити са играчима који неће да ћуте  (Pročitano 18242 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pravila prijavljivanja takvih stvari su jasno dostupna. Ako imas takav problem, potrebno je da posaljes screenshot situacije na conquiztador [at] burek.com
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Imam par pitanja i predloga u vezi prijavljivanja:

1.Kako da se uvjerim da je igrac kojeg sam prijavio banovan?
2.Zasto jednostavno ne moze da se posalje link slike moderatoru koji je trenutno online i da ga on automatski banuje?

Mislim da ove 2 opcije nisu uvedene,a da bi bilo jako korisno da e uvedu. Odredjenom igracu sam uhvatio 3 slike u kojima vrijeda mene i curu koja je bila sa nama,a pritom je i pricao kako ima veze i da mi prijavljivanje ne vrijedi.
Razlog vise zbog kojeg bi trebalo da bude dostupno i ostalima da vide da li je igrac banovan.(s obzirom da se na poruke ne odgovara)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
Vec ti je odgovorio moderator na chatu da tako nesto nije moguce.

Citat
2.Zasto jednostavno ne moze da se posalje link slike moderatoru koji je trenutno online i da ga on automatski banuje?
Zato sto su moderatori odgovorni jedino za javni chat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Zato i predlazem da se to uvede. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat

Zato sto su moderatori odgovorni jedino za javni chat.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Nebi bilo lose da se makar ono prvo uvede. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Osim ako ga ne sretnes u nekoj partiji, nikako. Taj deo profila vide samo admini. Nije potrebno da korisnici imaju uvid u takve informacije. Svaka prijava koja stigne, proverava se i na osnovu nje se dela. U mnogim slucajevima igrac i pre toga dobije ban od same igre, jer filter ruznih reci uhvati krsenje...

Citat
Zato sto je procedura ovakva kakva je. Moderatori su zaduzeni, kao sto je vise puta receno, za javni chat i nemaju mogucnost provere logova chata tokom igre.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 48
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
SonyEricsson w810i
Sinoc sam se registrovala i vec mi se dogodilo da salju preko chat-a vredjanja i odgovore.
Naime, dvojica sa kojima sam igrala udruzili su se protiv mene i jos su na chat-u rekli kako ce 'da me uniste'.
Zatim je pri pitanjima onaj drugi koji nije odgovarao pomagao ovome na chatu, pisao odgovore 1,2,3...
Nisam uhvatila screenshot, nazalost...
U svakom slucaju pobedila sam tad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
pa to da govore odgovore je smesno, jer su to uglavnom losi igraci koji ne mogu drugacije da pobede, zato uglavnom i daju lose odgovore na chatu, a u krajnjoj liniji i ti mozes da stavis odgovor koji je taj lik naveo... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Живот и још много више од тога ! Можда смрт?

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
aaa sta da radiim?? imam neku slicicu kod imaena i sad ne mogu nista da napisem?? a stvarno,nikog ni jednom nisam uvredila niti sam pisala odgovore ili tako nesto. . . a to mi tesko pada,jer moram nekad nesto da napisem,ne mogu samo da cutim :((( i kako sada da skinem tu slicicu?? neka mi neko pomogne! pothitno!! i da, nick mi je Dorita_Evita
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.