Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se izboriti sa gay u sebi i postati normalan? Help  (Pročitano 21068 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Pa moram ti nesto reci a ako ne verujes u boga tvoja stvar. Da nisam imao tu veru i strah ko zna gde bih ja bio. To mi jos ne dozvoljava a vera mi daje snagu da se borim. I naravno potrazicu pomoc. A vi bi ste [ neki od vas ] moli malo manje da osudjujete osobe sa ozbiljnim problemom. Ko da mi [neki od nas ] zelimo da nam se desava ovo sto se desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Naravno da niko ne želi probleme.Slušaj,možda sam ja budala što kaže btf 109 zato što tvrdim da je homosexualnost normalna ali na kraju ti ćeš sam znati šta osećaš.Ne mora da znači da si gej ili bi,možda si upao u fazu preispitivanja sexualne identifikacije,istraživanja..
  Na kraju,mnogo ljudi se muči da sebi prizna osećanja homosexualne prirode da ga ne bi preplavila i otkrila drugima koji bi ga odbacili.
  Moj savet je da batališ Boga jer on odavno gleda televiziju i da se okreneš psihoterapiji koja ti mnogo može pomoći.Redovni odlasci kod terapeuta-jednom nedeljno po otpr.50 minuta koštaju 25-30 evra i mogu ti pomoći da upoznaš sebe i svoja osećanja kao i to da li su privremena faza ili autentična.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja zelim da se promenim ali suvise gledam muskarce. Mozda ima i to sto sam par puta odbijan od devojaka. Ne znam sta mi se desava.

Ако ти је то суђено, препусти се и уживај. Али, ако ти је велики проблем, потражи стручну помоћ психијатра. Осим ако нас редом не завитлаваш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
Ja zelim da se promenim ali suvise gledam muskarce. Mozda ima i to sto sam par puta odbijan od devojaka. Ne znam sta mi se desava.

Pa ako više voliš budžu od rupa , probaj pa ako ti se svidi nastavi dalje .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Slušaj,možda sam ja budala što kaže btf 109 zato što tvrdim da je homosexualnost normalna

Da, nije bas pametno tvrditi sta je normalno a sta nije ... ali tvoja greska je sto potenciras to i promovises ... skoro kao da zelis da ljudi budu gej ... verovatno jer zelis buducnost punu tolerancije ili stagod .. elem tome nema mestu u savetovanju kada neko ima problem

Citat
Moj savet je da batališ Boga

... a ovome pogotovo .. ja sam ateist , pa opet ne bih davao komentar  ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Voleti Boga i ziveti po Bozijim zaposvestima u danasnjem svetu, nece da moze....u stvari moze, ali u manastiru  Smile pa ko voli-nek izvoli....Twinsco, kapiras?
vrlo je diskutabilno sta znaci normalno, nije normalno ni ubiti ljudsko bice, pa se ubijaju ko stoka... Smile
ja zaista ne vidim sta je lose u tome kad se dva ljudska bica vole i uzivaju jedno u drugom, bilo da su gay ili ne.
ja ti savetujem da probas i jedno i drugo, pa odluci sta ti vise 'godi'  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Lupate gluposti , vera nema veze sa ovime ... nek covek veruje u sta zeli ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Pa pobogu nije bog kriv za ovo sto se meni desava. Ja sam samo zbunjen a vera mi daje snagu da nadjen ono pravo, da se snadjem i izborim sa greskom. Ja kao i svako normalan zelim zenu i porodicu i pokusavam da dodjem do svog cilja a sad sto imam malu prepreku to bog nije kriv. To je nesto drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
За почетак немој да замрзиш себе због сексуалног опредељења. А ако си стварно педер, па се ожениш и изродиш децу "на силу", живот ће и теби и твојој породици бити пакао. Можда је то што осећаш само пролазна фаза, можда си заиста педер или бисексуалац, али имај на уму да то све скупа нема везе са тиме какав си човек. Обавезно посети неког стручњака и затражи савет. Овде су људи већином добронамерни, али је ретко ко стручан да ти помогне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ne mrzim sebe. Jedino ne mogu da se pomirim sa tim ja znam da ni vi niste zlonamerni. Imam i ja dosta toga sa cim bi mogao da se pohvalim. A da mi i najbolji drug prizna ovako nesto, ili da ima nedaj boze sidu pa cenio bih ga jos vise jer prihvata tako kako je. A moja okolina sve to odbacuje i mrzi pa zato i nemam sa kim da podelim svoj teret.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.