Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se izboriti sa gay u sebi i postati normalan? Help  (Pročitano 21264 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 E tako ve volim,kad ste fini  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Tvinsko nema tvoja seksualnost nikakvu vezu sa Bogom ili Božijim zakonom. Ni jedan čovek nije savršen i beugrešan. Osnova učenja Hrišćanstva je ljubav prema sebi i drugima. Ljubav po sebi nije greh, sve dok ne navodiš nekog drugog u ono što ne želi. Voli sebe, potraži pomoć psihologa i društvo ljudi sa istom seksualnom orijentacijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Ja ne mogu da uzivam jer znam da to nije u redu. Meni je gnusno da ja budem gay jer ne zelim to. I ja zelim da bude tolerancija. Ne mogu uzivati. Majka ne zna da imam takav problem, a otac bi se istog momenta odrekao mene. A to ne bih nikako prezivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja ne mogu  da uzivam jer znam da to nije u redu.Meni je gnusno da ja budem gay jer ne zelim to I ja zelim da bude tolerancija. Ne mogu uzivati. Majka ne zna da imam takav problem, a otac bi se istog momenta odrekao mene. A to ne bih nikako prezivao

Dečko nađi psihologa koji će ti pomoći da pronađeš sebe lakše.
i jedan laički savet
Pročitaj ponovo sve svoje odgovore  Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pomozite da se izborim sa greskom u mom mozgu da mogu normalno funkcionisati. Ne zelim biti gay i stalno gledati muskarce.

brate mili... ne razumem tvoj problem... ako si puno puta odbijan od strane devojaka, ne znaci da si gay... opet, ako ti se svideo muskarac, ne znaci da si gay... mozda si biseksualac, panseksualac,... mozda prolazis kroz uobicajenu fazu ili krizu... sta je tu toliko pogubno??? ako te tvoja okolina ne prihvata, to nije tvoj problem... nikoga nisi ubio!? ne razumem... ako ti se svidjaju muskarci, nema tu nicega nenormalnog... nemoj toliko da preuvelicavas seksualno opredeljenje, jer to definitivno nije pitanje zivota i smrti... prihvati sebe onakvog kakav jesi...

sto se tice strucne pomoci, zaboravi na to... "problem" je u tvojoj, a ne u tudjoj glavi, i ti ces ga najbolje resiti sam...

verujem u tebe, imas moju moralnu podrsku Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To reci svom sinu, kada ti bude dosao kuci i rekao kako se zaljubio u najboljeg druga... Smile

Vidim... opet se neko zeza... Smile

Znas nesto sto mi ne znamo? Smiley

I, Ja mislim, al' ajd'

Dechache kod lekara..ili naFataj neku prostitutku i probaj sebe, ne znam shta da Ti kazhem Smile

Platish "sine" nabacish kondom i probaj sebe, a ne muchis se tako!

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja ne mogu da uzivam jer znam da to nije u redu. Meni je gnusno da ja budem gay jer ne zelim to. I ja zelim da bude tolerancija. Ne mogu uzivati. Majka ne zna da imam takav problem, a otac bi se istog momenta odrekao mene. A to ne bih nikako prezivao.
Može da ti bude gnusno zbog društvenog odbacivanja ali ako to jesi nema leka.
 Ako sumnjaš u sexualnu orijentaciju-obrati se psihoterapeutu i videćeš kroz neko vreme.Ako si rastao u homofobičnoj sredini (a svi smo manje-više)i ne želiš ni po koju cenu da budeš gej-čak i ako se ispostavi da jesi,onda ti ne preostaje ništa drugo osim potiskivanja,ignorisanja i mnooogo duševne boli.
  Da bi i narkoman i alkoholičar mogli da se leče-moraju prvo da priznaju da su to što jesu.Ti medjutim iskreno treba da otkriješ šta si i da prihvatiš to.
  Kao što i sam zabezeknuto vidim-ljudi i nisu tako mračni i loši kada se neko otkriva(out-uje)drugima i eto,svi smo mi samo obični,normalni ljudi jbg..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Hvala masterT ja i znam da je problem u mojoj glavi i treba vremena da se izborim za ono sto zelim ali je mnogo tesko. Neki put cak satima razmisljam o tome ko sam i kakav zelim biti. Poceo sam cak i sa pisanje jer mi to pomaze da ostanem priseban i ne poludim dok se borim. Kad izbacim misli na papir mnogo je lakse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislis da mi je bilo lako pored 70 muskaraca u vojsci. Gledas sve one kite a ne mozes da pipas a gaditi se.

Ma kod lekara jbt...

Ili...bez zezanja, kazhesh odbijaju Te devojke..ima prostitutke, one nece da Te odbiju, pa probaj tako sebe!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3
e pa ako ti ovo nepomogne onda pravac kod psihijatra , nije sramota ici kod psihijatra .
ako si uvideo da sa tobom nesto nije uredu znaci da vec napredujes kad vec priznajes , zato samo nastavi da se boris .
zelim ti puno srece.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

800px-LC_W_44.jpg
(40.95 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.459 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.