Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zbog istog prezimena otplaćuje tuđe dugove  (Pročitano 602 puta)
01. Apr 2011, 13:01:49
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
LJILJANA NEDOVIĆ GREŠKOM NA SUDU
Zbog istog prezimena otplaćuje tuđe dugove

V. Lojanica    | 01. 04. 2011. - 00:02h | Foto: V. Lojanica    | Komentara: 42
POŽEGA - Ime Ljiljana i prezime Nedović uvuklo je jednu Požežanku u pravosudnu papazjaniju zbog koje, ni kriva ni dužna, strahuje da će morati da plati tuđi ceh. Sud u Požegi doneo je rešenje kojom ovoj ženi zabranjuje da proda automobil – koji nije njen, i traži od nje da plati popravku istog tog vozila. I sve zato što se zove isto kao neka druga žena čiji je auto, zapravo, predmet spora.

Ljiljana Nedović sa sudskim pozivom: Sudija joj spustila slušalicu kada je čula u čemu je problem
Da sve postane komplikovanije, postarala se još jedna slučajnost. I muž Ljiljane iz Požege i bliski prijatelj njene imenjakinje zovu se identično – Radovan Nedović. A da priča bude još komičnija, u postupku protiv „nedužne“ Ljiljane sudija je njena jetrva.

Samo da su u sudu hteli da me saslušaju, da im objasnim da ja nisam ta koju traže, odavno bih se iskobeljala iz ovog pravnog zamešateljstva i rešila problema koji me košta živaca počinje svoju nesvakidašnju priču Ljiljana Nedović (45).

U februaru joj je na vrata zakucao sudski pozivar i uručio tužbu koju je podneo autolimar Veljko Obradović iz naselja Visibaba. Čudila se Ljiljana kada je saznala da je majstor tereti za 1.000 evra troškova popravke navodno njenog automobila. U tužbi je stajalo da je oktobra 2009. majstoru Obradoviću u servis dopremljen smrskani „golf trojka“ registarskih oznaka Luksemburga, koji se vodi kao vlasništvo Ljiljane Nedović.

Za ne poverovati, na istom papiru pisalo je da je „golf“ u servisu ostavio Radovan Nedović, ime i prezime njenog muža, koji je tražio zamenu i farbanje limarije. Majstor Obradović je izvršio popravku, ali kako se vlasnik skoro godinu i po dana nije pojavio da preuzme auto i plati dugove, limar iz Visibabe je rešio da presavije tabak.

– Niti smo imali „golf trojku“, niti imamo ikakve veze sa Luksemburgom, ne poznajemo limara Veljka, ne znamo gde mu je servis. Laknulo mi je kada sam spazila u da zaglavlju tužbe stoje imena Ljiljane Nedović s adresom u Bijelom Polju i Radovana Nedovića iz Beograda. Shvatila sam da je u pitanju greška do koje je dovela puka slučajnost, mislila sam lako će se omaška otkloniti priča ova Požežanka.

Ljiljana kaže da je odmah pozvala Obradovićevog advokata Tomislava Bondžulića i objasnila mu da je u pitanju zabuna. Priča i da je otišla u sud da kaže da ona i njen muž nisu ti od kojih autolimar potražuje novac.

U sudu nisu hteli da me saslušaju, a ja na ročište iz revolta nisam želela da idem – kaže Ljiljana. A onda je pre nekoliko dana stigao plavi koverat. U njemu je bilo rešenje koje je „ni po babu ni po jetrvama“ odrezala sudija. Ljiljani je izrečena je privremena mera da ne sme da proda (tuđi) automobil!

Autolimar u čudu
Autolimara Veljka Obradovića pronašli smo u Visibabi. „Golf“ sa luksemburškim tablama stajao je preko puta servisa. Majstor Veljko pojma nije imao da sudski goni ženu koja nema veze s tim automobilom. Sve dok mu to nismo rekli.
Stvarno mi je krivo, ako je tako... Žao mi je gospođe i njenog supruga... Pogodio sam popravku tog automobila na 1.600 evra, a onaj čovek isplatio mi je samo 600. Ostao mi je dužan još hiljadarku, morao sam da tužim, razumite pričao je u neverici autolimar.
A onda je otključao famozni „golf“, otvorio ladicu i u njoj pronašao saobraćajnu dozvolu. U tom dokumentu pisalo je da je vlasnik auta zaista Ljiljana Nedović. Ali sa prebivalištem u Švajcarskoj, rođena 1958, trinaest godina pre „nedužne“ Ljiljane.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Класично малтретирање грађанина због неспособности судске администрације...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson C902
Ima i kad stignu pare na pogrešno ime a tada nikom ništa,tad nastaje tišina. Smile Tad si svi zadovoljni...Inače kao da živimo u 19. veku. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.