Jel mi moze neko pomoci ? Izradio sam neki baner, i htio bih ga postaviti na web, blog. Neznam sta trebam uraditi da mi en pokaze samo sliku, vec pokretne slike u gif formatu ?
Hvala unaprijed
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora filip93 (Vreme: 01. Nov 2008, 21:22:03)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napravio sam ja gif format, ali neznam kako se postavlja na web, blog ? Jel trebam taj gif negdje da upload....pa odatle da preuzmem link i paste, ili sta ?
Da, naravno... Odes na bilo koji imagehost, ima ih stotine... preporuka photobucket, tinypic ili imageshack... uploadujes i iskopiras html code koji dobijes... i ubacis ga gde zelis...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Da, naravno... Odes na bilo koji imagehost, ima ih stotine... preporuka photobucket, tinypic ili imageshack... uploadujes i iskopiras html code koji dobijes... i ubacis ga gde zelis...
Evo pokusao sam na Imageshack i ovo mi pokaze ?
The file you attempted to upload is 468x60.
Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is smaller than 60000x60000
.................ja zelim ove moje dimenzije banera.....a koliko vidim trebam nesto mijenjati ?